Partyflock
 
­ Nederland

Bar27 opening summer at Wunderbar and closing summer at Mystery Land

gepubliceerd door , op
Wunderbar
7 mei 2010
FeestWunderbar · Imagine yourself at Bar27
Datumzaterdag 5 juni 2010
LocatieRoses
FeestMysteryland
Datumzaterdag 28 augustus 2010
LocatieVoormalig Floriadeterrein
De zomer van 2010 ziet er voor Bar27 geweldig uit. Op zaterdag 5 juni wordt met de eerste editie van Wunderbar in club Roses aan de Rozengracht het startsein gegeven voor een paar veelbelovende maanden...

Met nog 2 weken te gaan maakt Bar27 zich klaar voor een marathon met hoofdletter M. Met niemand minder dan Shonky (Freak n'Chic, Parijs) en de Nederlandse inbreng die gewaarborgd wordt door ‘Mr. Boogie' Boris Werner en de ‘Rocking Heads' van Pete Bandit & Jason Shae, genoeg garantie voor ultimate energy! Voeg hier Bar27 finest aan toe in de gedaantes van Charles Davos feat. fu Shu (Live), Lucatone, Eke Evi en ‘upcoming man' Ricketic en je hebt een housetrain die vertrekt op zaterdag 5 juni om 23.00 uur die zal doordenderen tot zondag 6 juni 10.00 uur in de ochtend. Met bovenstaand reisschema, een zuiver geluidssysteem, een opzwepend slotakkoord van Rauwkost als ontbijt en met een verrassing bij mooi weer wordt het weekend van 5 & 6 juni een klein wondertje… zeker eentje om niet snel te vergeten!

De laatste zaterdag van augustus zal de zomer in stijl worden afgesloten met een stage op Mystery Land samen met PiekUp, ‘Bar27 loves Linke Soep!' Doordat Mystery Land al bijna is uitverkocht, heeft Bar27 2x2 gastenlijstplekken beschikbaar gesteld om er voor te zorgen dat er zo'n groot mogelijk deel van de harde kern hierbij aanwezig kan zijn. Als je ingeschreven staat voor de Bar27 mailing via www.wunder-bar.nl en ook bent aangemeld bij Bar27 Facebook, krijg je in de tweede week van juni bericht of je op gastenlijst van Bar27 tijdens Mystery Land staat. Meld je voor 5 juni aan voor de mailinglijst en Facebook.

Zet trouwens zondag 29 augustus ook maar alvast in de agenda! Het complete zomerprogramma wordt in de week na Wunderbar bekend gemaakt!

Shonky (Freak n'Chic, Parijs)
Boris Werner (Remote Area, Amsterdam)
Rauwkost (We Are E, Amsterdam)
Pete Bandit & Jason Shae (Squz, Amsterdam)
Ricketic (Bar27, Amsterdam)
Eke Evi (Bar27, Amsterdam)
Lucatone (Bar27, Amsterdam)
Charles Davos ft. fu Shu (Bar27, Amsterdam)

3 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Bar27 is echt lekker bezig !
Thanks man!
 
Werkzaam bij Bar27
Zomer! De Bar in topvorm :)