Partyflock
 
­ Nederland

Jack The Bootleg

gepubliceerd door , op
Wat een geweld was het de laatste editie in het Bootleg DJ Café bij Jack The Bootleg, bijna alweer drie maanden geleden. Jack heeft niet stil gezeten, en komt ditmaal op een speciale zondag opdraven met nederlands beste housers. Op eerste pinksterdag laat Jack al vanaf vier uur de gratis beats over de Mauritsweg knallen, om tot in de late uurtjes door te gaan.

Uit de hoek van de rode stieren weet Jack het koninginnen koppel When Harry met Sally & TESSisMore te strikken. Bedacht Jack altijd de meest bizarre Jack2Jack combinaties, lijper dan dit wordt het niet. Amsterdam is al een tijd in de ban van dit koppel. Met aankomende optredens op onder andere Extrema Outdoor, Dance Valley en Valtifest kan er met recht gesproken worden dat ook heel Nederland in de ban raakt van dit talentvolle koppel, dat voor het eerst hun opwachting zal maken in Rotterdam.

De insiders hebben hem bij de laatste SKUG warehouse rave samen met de mysterie act die nacht (*kuch* Sandeep) los zien gaan, SKUG is in ieder geval zeer overtuigd van deze "Steelo" DJ. Met zijn stijlvolle sound zal hij garant staan voor de meest geschikte pinksterbeats.

Als er gesproken wordt over een upcoming DJ in Rotterdam, dan valt de naam Tenpa steeds vaker. Als één van de deelnemers van de Catwalk DJ Contest, en met meerdere gigs in zowel diezelfde Catwalk als het Bootleg DJ Café op de agenda, kan er gerust gezegd worden dat Tenpa lekker bezig is. Deze ontwikkeling ontging Jack niet en nodigt hem daarom uit zijn 'verse' skills en sounds nogmaals te onderstrepen.

Zeg je Jack The Bootleg, dan zeg je PD Marcos. (Zou hij stiekem Jack zijn?) Als resident ontbreekt deze ras-houser uiteraard niet bij Jack The Bootleg, en zal daarom de pinksternacht knallend afsluiten. Met een bulderend optreden bij Not Another Queensnight in de Catwalk samen met Arthur Meenks nog vers in het geheugen, en met z'n eerste remix release in de planning op het Duitse label Big Mamas House staat Guevara te popelen om na een lange tijd weer een solo dj-set te doen met de zwoelste deep en tech housers. Laatste SKUG afgevaardigde is Wouter S.. Hij zal garant staan voor een geschikte zondagmiddag vibe om de tent goed op te warmen.

1 opmerking