Partyflock
 
­ Nederland

This is Amsterdam

gepubliceerd door , op
This is Amsterdam
14 mei 2010
AIR is nog maar net een paar weken open en er zijn al twee succesvolle edities van 'This is' achter de rug. Op vrijdag 4 juni is het weer tijd voor een nieuwe This Is en voor deze editie zal Sander Kleinenberg zelf weer zijn plek achter de DVJ's in nemen.

Op veler verzoek heeft de organisatie van This Is dit keer de Engelse top dj Desyn uitgenodigd om samen met Sander AIR op zijn kop te zetten. De meeste mensen kennen deze man nog wel van zijn Balance compilaties en zijn S.O.S project samen met landgenoten Demi & Omid 16B.

Sander en Desyn hosten sinds een aantal jaar het bekende 'Biscayne Lady' jacht tijdens het jaarlijkse WMC in Miami. Op dit jacht is al gebleken dat de combinatie Kleinenberg en Masiello goed werkt. Reden genoeg dus om deze twee heren samen te brengen in de prachtige nieuwe locatie AIR aan de Amstelstraat.

Voor de liefhebbers van opzwepende tech-house heeft het Amsterdamse Little Mountain label een aantal van hun artiesten in AIR2 uitgenodigd. Zo zullen René Amesz, de heren van Love Girls en Yves Eaux (van het duo LeRon & YvesEaux) er voor zorgen dat het ook in deze intieme ruimte feest is.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.air.nl en alle Primera winkels. Voor slechts EUR 15,- (excl. service kosten) ben je er al bij. Aan de deur kost de entree je EUR 17,50, mits er nog kaarten beschikbaar zijn.

Table service:
Heb je interesse in je eigen tafel inclusief bediening en een aparte entree; stuur dan een mail naar: tableservice@air.nl. Vermeld hierbij dat het om 'This is Amsterdam / 4 juni' gaat en met hoeveel personen je wilt komen. Vermeld ook duidelijk je naam, je adres en je 06-nummer zodat AIR contact met je kan opnemen. Standaard tafels zijn voor 4, 6 of 8 personen. Afwijkende aantallen op aanvraag.

www.air.nl
www.sanderkleinenberg.com

1 opmerking