Partyflock
 
­ Nederland

Bi-Sexual
For bi and curious people

gepubliceerd door , op
Bi-Sexual
18 april 2010
FeestBi-Sexual · for bi and curious people
Datumzaterdag 19 juni 2010
LocatiePartyPlayers Site
Op 19 juni is het dan zover! Het feest voor bi en bi-schierige mensen. Een heerlijke party met een geweldig lekkere & gezellige sfeer waar je helemaal jezelf kunt zijn. Alles kan en mag, daar zijn geweldige mooie ruimtes voor maar niets moet natuurlijk en een mooie dansvloer waar je heerlijk kan dansen op de ritme van geweldig opzwepende muziek.

PartyPlayers is de plek voor gezelligheid en erotiek!
De deuren gaan open om 20:00 tot 4:00 uur. Bij binnenkomst voel je de heerlijke warme en geweldige sfeer van PartyPlayers.
De prijs is all-in en dat betekend dat je een locker heb voor je spullen en geen muntjes hoeft te kopen voor aan de bar. Er is heerlijk eten en drinken, een geweldige ambiance, fantastische mensen & opzwepende muziek en dat alles bij de prijs inbegrepen.

De line-up voor deze avond liegt er ook niet om, 2 geweldige dames en 2 fantastische heren die heel goed weten hoe ze de voetjes van de vloer krijgen. Allereerst beginnen we de avond met de mooie blonde Miss Djackie. Met haar heerlijke tunes is zij toch wel de aangewezen persoon om de avond te openen. Of het nog niet genoeg is volgt na Miss Djackie de volgende mooie dame al en dat is niemand minder dan Miss Hayes. Miss Hayes weet ook heel goed hoe zij de voetjes moet laten bewegen op de vloer en elke keer weer verrast ze je met haar heerlijke tunes. Dan volgen de heren, en niet zomaar heren. Dj Ozzi en Dj M-tech

Bi-Sexual begint met Dj M-Tech. Als DJ weet hij hoe hij de boel op zijn kop moet krijgen en zal het tempo een beetje opschroeven. Hij is vaker te vinden in Party Players als een van de resident Dj's en deze avond gooit hij alle remmen los. En of dat dan nog niet genoeg is doet Dj Ozzi er nog eens een schepje bovenop. Ozzi laat de laatste ongebruikte voetjes nog even in beweging komen en sluit de avond dan ook af met een knallende set. Nog even de Timetable voor deze avond:
20:00 – 22:00 Miss Djackie
22:00 – 00:00 Miss Hayes
00:00 – 02:00 M-tech
02:00 – 04:00 Ozzi

Kom gezellig langs en laat je verrassen door de muziek, de DJ's en de fantastisch geweldige sfeer. Laat je gevoelens gaan, ontdek, voel en beleef alles op deze geweldige Bi-Sexual avond.