Partyflock
 
­ Nederland

LOS # 16 Sexy punkies are what we look for!

gepubliceerd door , op
LOS # 16 Sexy punkies are what we look for!
20 oktober 2003
25 oktober zal LOS weer van zich laten horen, en hoe! Deze avond zal groots uitpakken. Een combinatie van live zang, percussie en de beste club muziek die zal verzorgd worden door Robert Feelgood en Mikee Martillo. Robert Feelgood staat onder andere bekent om zijn style, FUNKYSEXYPUMPINGFEELGOODHOUSEMUSIC! Ondermeer draaide hij in de Now&Wow, Las Palmas, Escape Club, Dance Valley, Wasteland. Maar Robert Feelgood heeft ook twee compilaties achter zijn naam staan. Clubstars* (onestar recordings) en Sound of Love (mighty high musique).

Deze avond staat in het teken van “sexy punkies” en een flinke dosis funk. Dus, glitter mag weer, hoerig moet, maar wel met een attitude. En vergeet je make up niet! Early eighties, strakke eyeliners, smokey ogen en veel glitter. Nepbontjassen, glittertopjes en minuscule hotpants. LOS wordt gehost door Zoë Xenia bekent van Las Palmas (Rotterdam), Panama, More (Amsterdam), Winkel van Sinkel (Utrecht ) Avit (Leeds, UK). Op het podium is zij een verrassende verschijning en kan met haar stem geluiden produceren die regelrecht van een andere planeet lijken te komen. “LOS you’re Saturday night” Havana Den Haag zaterdag 25 oktober. Catering wordt verzorgd door restaurant Plato uit de Frederikstraat, comfort, taste en style. (www.restaurant-plato.nl).


LOS 25.10.2003
Havana Den Haag, Buitenhof 9
Info@soulmax.com//www.soulmax.com
Entree € 5
Catering provided by restaurant Plato.

Deejays
Robert Feelgood
Mikee Martillo
Mc & percussion by Zoë Xenia

Soulmax “nightlife in style”

4 opmerkingen

 
lachuh.... ik zou het zo doen :P
tshehehe..
gekkenhuis !
Lijkt mij ook wel de moeite waard om een te gaan kijken!
 
Wel cool, voor die 5 eurootjes maar incl lekkere catering:) en een thema! Tja ik zal er niet zijn, het is weer tijd om geld te verienen ipv uitgeven.
 
Lijkt me leuk!! Zou ik zeker heengaan, maar ik ga al naar Electric Kingdom Tour in Winkel van Sinkel. :) :)Volgende keer ben ik van de partij!!;);)