Partyflock
 
­

Stereo Sunday op drie en vier juli · Hét nieuwe gratis dancefestival

gepubliceerd door , op
Sidney Samson, C-Mon & Kypski & Kypski en Ellen Allien schitteren 3 en 4 juli op Stereo Sunday. In het eerste weekend van juli vindt in Venlo de eerste editie plaats van het nieuwe Stereo Sunday festival. Dit gratis toegankelijke festival is benoemd tot de officiële opvolger van het succesvolle FreeFunk festival en zal plaatsvinden op het Kazerneterrein in Venlo. Beide dagen zijn 4 area's het decor voor een brede programmering van dance muziek, aangevuld met spetterende live acts en de beste Nederlandse hiphop.

Verdeeld over 4 stages zullen meer dan 50 acts Venlo op de kaart zetten als festivalstad. Het programma van Stereo Sunday zal de komende tijd volledig bekend worden gemaakt. Hierbij alvast enkele headliners:

Zaterdag 3 juli van 17.00 tot 01.00 uur;
Benny Rodrigues als afsluiter op de Mainstage, de Nederlandse, ‘alle house soorten door elkaar' held. Verder op de Mainstage, Stereo Sunday's eigen resident, Sam O Neall. Deze Venlonaar timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg en is daarom ook niet meer dan terecht het dj-boegbeeld van het festival. Op de Perron 55 area zullen Marco Bailey België en DJ Remy achtereenvolgens de lekkerste rollende beats uit de speakers laten knallen. De Bang-Bang club komt hard op area 3, met onder andere Mightyfools en Seymour Bits live. De afsluitende act in de Tent is niemand minder dan de zeer succesvolle en entertainende Vato Gonzalez en MC Tjen. En met Hardwell als opwarmer zullen de handjes de lucht in gaan van de eerste tot de laatste track.

Zondag 4 juli van 12.00 tot 00.00;
In de middag de ultieme festivalband C-Mon & Kypski & Kypski, live op de mainstage. Ook Belgisch multitalent Stijn en de schitterende Giovanca zullen hoe dan ook zorgen dat de zon gaat schijnen… In de avond is de Mainstage het podium voor de dj's, met Sidney Samson als afsluitende artiest, die na zijn ‘Riverside' hit, een headliner is van formaat. De Tent is voor Nederlandse house-grootheden in allerlei soorten en maten. Kwaliteitshouse met een hele grote K wordt in de middag vertegenwoordigd door o.a. Funkerman. Joris Voorn en Michel de Hey zijn de afsluitende dj's in de tent. De derde area, gehost door Habbekrats, brengt de heetste, spannendste, Nederlandse hiphop acts naar Venlo, met als headliner Flinke Namen. Area 4 is een bijzondere hosting. Hiervoor gaat het festival over de grens, door samen te werken met Pollerwiesen. Deze gerenommeerde organisatie uit Keulen staat al jaren voor grote en kwalitatieve feesten, zoals bijvoorbeeld het Blauer See evenement. Bij zo'n dikke hosting horen ook dikke headliners. Daarom hier niemand minder dan Ellen Allien Duitsland en live Technasia (FR/HK)

Stereo Sunday is gratis toegankelijk voor alle bezoekers. En met de “Early Bird Special”, hebben bezoekers gegarandeerd toegang tot het festival, ook als het maximale aantal bezoekers is bereikt. Met de “Early Bird Special” koop je 10 consumptiebonnen en krijg je er 2 gratis bij. Bovendien ontvang je bij binnenkomst een VIP pas. Meer info en online bestellen op www.stereosunday.nl.

Stereo Sunday is het grootste gratis dance festival van Zuid-Nederland en vindt plaats in de stad waar in 2012 de Floriade gaat plaatsvinden. Cradle2Cradle en duurzaam ondernemen zijn speerpunten van de regio Venlo, gemeente Venlo en de Floriade. Ook Stereo Sunday streeft ernaar om zoveel mogelijk duurzaam te ondernemen. Hierin wordt het festival breed gesteund door het
bedrijfsleven in Venlo en omstreken. Elke editie zullen in het festival een aantal duurzame elementen geïntegreerd worden. Bovendien probeert Stereo Sunday jongeren aan het denken te zetten over duurzaamheid. Dit wordt gecombineerd met een speciaal te verschijnen duurzaamheidskrant.

Stereo Sunday zal uiterlijk 1 juni het volledige programma bekend maken. Voor de laatste nieuwtjes kun je terecht op de www.stereosunday.nl en tevens lid worden van één van de social network sites.

2 opmerkingen

Wordt een goede volgens mij als die de eerste namen zijn... ;)