Partyflock
 
­

Burn Audio Labelnight

gepubliceerd door , op
Vrijdag 28 mei organiseert Dynamo GBBR in samenwerking met Burn Audio de tweede editie van de Burn audio labelnight in Dynamo Eindhoven. Burn-Audio is een label wat zich richt op onder andere hardtechno, industrial hardcore, UK Hardcore en terror. Het afgelopen jaar waren er onder andere een wereldwijde Cd-release en drie vinyl releases die opgepikt werden door vele namen uit de hele scene.

Op 28 mei zal dit Eindhovense label zich voor de tweede keer presenteren in de kelderzaal van Dynamo met alle artiesten van Burn Audio. Naast de artiesten van Burn Audio zal er ook een gastoptreden zijn van niemand minder dan The DJ Producer.

The DJ Producer
Deze Engelse held bewijst zich al jaren als een van de meesters op het gebied van scratch en mixtechnieken. Met zijn eigenzinnige stijl en releases is hij een bron van inspiratie voor velen en weet hij elke keer weer een zaal op zijn kop te zetten.

Naast The DJ Producer wordt de line-up ingevuld met artiesten uit de Burn-Audio stal, aangevuld met Eindhovens talent. J. A. trapt de avond af met een uur minimal om de zaal goed op te warmen. Endonyx zal vervolgens een diverse set neerzetten, met onder andere psytrance en goa. Vervolgens zal Sceptical C, bekend van DommelVallei, een pompende techno liveset neerzetten. Vervolgens neemt labelfrontman Artek het stokje over om de brug te slaan van hardtechno naar de uptempo hardcore van The DJ Producer. Na The DJ Producer zal Hellseeker het feest vakkundig afronden. Hellseeker is bekend van zijn vele terror en speedcore releases in binnen- en buitenland. Omdat hij niet vaak optreed, is dit de uitgelezen kans om hem te zien optreden.

De complete line up:
The DJ Producer (UK)
Artek
Hellseeker
Endonyx
Sceptical C
J. A.

Algemene Info
Burn audio labelnight wordt gehouden op vrijdag 28 mei 2010. De zaal gaat om 22:00 uur open en entree kost €5,-. Gezien de beperkte capaciteit wordt geadviseerd je kaartje in de voorverkoop te halen.

De minimumleeftijd is 16 jaar. Er kan gecontroleerd worden op legitimatie, vergeet deze dus niet.

www.gbbr.nl

7 opmerkingen

Wa denkte? Burn Audio, dikke shite man!
Altijd vet in Dynamo met de Burn Audio mannen (The DJ Producer is ook wel grappig hoor ;))!
Nice, lekker divers, hou ik wel van! :) Aanwezig! B)