Partyflock
 
­ Nederland

Alcatrazz wil betekenisvol zijn

gepubliceerd door , op
Het dance Festival Alcatrazz Festival zal dit jaar op 5 juni plaatsvinden. Met klinkende namen als Marco V, Dada Life, Joost van Bellen, dj Jean, Sharam Jey(D), Larry Tee (USA) en nog ruim 40 andere namen staat het festival garant voor kwaliteit en plezier. Maar het vierde jaar van dit 5000 bezoekers tellende festival kent ook een andere positionering ten opzichte van vorig jaar. Meer nog dan andere jaren wil het evenement betekenisvol zijn. Betekenisvol voor liefhebbers van dancemuziek, maar ook in een bredere zin van het woord. Daarom is gekozen voor de ondertitel: liberate, explore, discover: Dance!

Bevrijdt jezelf, verken, ontdek. Loop rond in het Freak U Neak village, ontdek verbazingwekkende decors, vreemde uithoekjes met leuke activiteiten en verloren gewaande muziekstijlen; stijlen die je voornamelijk in het underground circuit tegenkomt, dance in de breedste zin des woords; Tijdens het evenement worden ook acties ondernomen om mensen bewust te maken van cradle-2-cradle; afval kan een 2e leven lijden, zelfs op een festival. Maar Alcatrazz Festival biedt ook maatschappelijke initiatieven een podium. Wat te denken van de Helden van Duchenne?

Alcatrazz Festival steunt Let's ride for Duchenne
Alcatrazz Festival zal dit jaar de 3 rijders van Duchenne Heroes steunen middels het beschikbaar stellen van vrijkaarten en het afdragen van de fooienpot bij de kassa's. Zo wil de organisatie haar steentje bijdragen aan het geweldige initiatief van Horstenaren Micky Verhaeg, Ron Cox en Bart van de Laar uit Cuijck. Zij zullen deelnemen aan deze fietstocht met als doel: geld inzamelen voor onderzoek naar een zeldzame spierziekte, de ziekte van Duchenne. De jongens zullen er echt voor moeten gaan, want elke deelnemer moet € 2500,- meenemen aan sponsorgelden, wil hij mee mogen doen aan de tocht! Mocht iemand rechtstreeks een donatie willen doen aan de drie deelnemers, dan kan dat natuurlijk altijd. Stuur in dat geval voor meer informatie een mailtje naar info@Alcatrazz.nl om nadere gegevens over de rijders te ontvangen.

Vanaf deze week zijn er ook tickets met Air Miles verkrijgbaar van Alcatrazz Festival op de site van Air Miles Events. Dus heb je nog Air Miles en heb je nog geen bestemming voor je Air Miles? Koop dan je ticket voor Alcatrazz Festival via airmilesevents.nl.

Voor meer informatie: Alcatrazz.nl en letsrideforduchenne.nl.

4 opmerkingen

altijd mooi nog geen slechte editie gehad :)
leuke actie zeg met die airmailes en een goed doel (y)