Partyflock
 
­ Nederland
Element Green is niet algemeen zichtbaar!

Vette techno tijdens Planet Rose invites Vier

gepubliceerd door , op
Vette techno tijdens Planet Rose invites Vier
20 november 2008
FeestPlanet Rose · invites Vier
Datumzaterdag 8 mei 2010
LocatieDoornroosje
Vanavond is het weer tijd voor een een-tweetje van Planet Rose en Vier. Voor de vierde keer zal Vier in Doornroosje samen met Planet Rose garant staan voor een kwaliteit programmering en een uitbundige nacht.

De afgelopen 3 edities hebben grote namen als Speedy J, Alex Under en Carl Craig bijgedragen aan een uitverkochte topavond. Ditmaal zal groot talent centraal staan. Drie talentvolle technoproducers zullen techno in de breedste zin van het woord door het heerlijke geluid van Doornroosje pompen.

Vanuit Glasgow komt de Schotse technoproducer en labeleigenaar Edit-Select de roos van Nijmegen verblijden met een energieke dj-set. Nadat deze man vorige week op de avond van Speedy J, Electric Deluxe, zijn debuut in Nederland heeft gemaakt, zal hij voor de tweede keer naar Nederland worden ingevlogen. Deze artiest heeft zich sinds 2007 met een handvol knappe producties laten zien en brak vorig jaar door met een sterke release op Ostgut Ton, het label van de Berlijnse club Berghain.

Nederlandse talentvolle topproducers mogen ook zeker niet ontbreken. Delta Funktionen zal met een exclusieve live-act laten zien waarom hij zoveel wordt geprezen. Deze jongeman timmert hard aan de weg en draait tegenwoordig vaker in het buitenland dan in Nederland. Hij maakte grote indruk met zijn producties op het Amsterdamse label Delsin. Zijn klapper “Silhouette” wordt gedraaid door de gehele hedendaagse technotop en is geremixed door Marcel Dettmann. Deze avond mag veel worden verwacht van de man die onlangs zijn debuut maakte op Awakenings. Naast dit enorme Nederlandse talent zal een producer en dj in dezelfde categorie zijn opwachting maken. Bram Sluiter, beter bekend als Quince, gaat zijn muzikale steentje bijdragen. Met verschillende releases op oa. Delsin, Green en Music Man heeft deze man bewezen een groot talent te zijn. Dit resulteerde geheel terecht in een mooie boeking op de afgelopen detroit editie van Awakenings. De grote zaal zal geopend worden door de veelzijdige Vier resident Thijs Leenders.

In de kleine zaal zal 8Bahn en het nieuwe label Siena centraal staan. Na het grote Night & Day Festival van het alom bekende 8Bahn op 29 & 30 april in Arnhem hebben de heren bevestigd de brug over te fietsen voor een joint visit in Doornroosje. Samen met het zojuist gestarte houselabel Siena vullen de heren een muzikaal programma om je vingers bij af te likken.

8Bahn kent een rijke geschiedenis met eigen binnen en buitenevenementen. Het oosten is waar deze organisatie zich op richt en kunnen niets anders concluderen dat die missie allang voltooid is. Met een puike stal aan eigen artiesten is Nijmegen al verzekerd van veel vertier. 8Bahn zou 8Bahn niet zijn wanneer zij met een verrassing op de proppen komen. Deze verrassing vertaalt zich in het uitnodigen van het nieuwe frisse huislabel Siena. Siena, opgericht door Armin Pillen, Patski & Ivano Tetelepta heeft in korte tijd een interessante lijst aan internationale artiesten aan zich weten te binden wat resulteert in een vinyl release van hoog niveau met internationaal respect.

Vier kent dus eigenlijk een primeur, want Siena neemt 8 mei de Italiaanse Luca Ballerini mee naar Nijmegen. Luca Ballerini is één van de vier heren wie hoorbaar is met een track op de eerste vinyl release, welke direct uitkomt na zijn bezoek aan Nederland. Luca presenteert een cross-over van Amerikaanse house met uptempo Italiaanse tech-house. Samen met de vrienden van 8Bahn Ivano Tetelepta, Mr. Funk, Armin Pillen, Patski en Einzel is de rit klaar!

5 opmerkingen

 
Werkzaam bij Vier
JEUJ ZIN IN! gaat vet worden zaterdag!
laatste aanpassing
Artiest El Mundo
Kwaliteeeee

Kleine zaal ook top!!
 
YES !