Partyflock
 
­ Nederland

Ook in mei krijgen talenten ruimte bij Doe//rak

anoniem gepubliceerd op
Ook in mei krijgen talenten ruimte bij Doe//rak

Op het moment van schrijven zijn de eerste parkraves al in volle gang. Festivals voor de zomer zijn ingepland en de vakanties (waar menigeen al bijna een jaar naar uitkijkt) komen steeds dichterbij. Dat betekent dat de donkere clubs plaats zullen maken voor de open lucht en de warme zon. Gelukkig gaat het nachtleven in Utrecht, ondanks de hitte, gewoon nog door.

Donderdag 6 mei 2010
Doe//rak invites op Kranck, Dock154
Naast DJ's Bert de Rooij, Jesse Ten, William Köster en Jeff Moor, host Doe//rak Events de tweede zaal van Dock154. De altijd uitbundige Kaskrakers zullen ditmaal bijgestaan worden door nieuw talent Doortje Draaitafel. Doortje Draaitafel komt uit Oss en neemt met deze boeking de kans om Utrecht gek te maken met haar dopeste plaatjes. Entree bij Kranck is elke donderdag maar 5 euro. Prima prijs om de wekelijkse borrelavond af te wisselen voor een feestje.

Vrijdag 14 mei 2010
Doe//rak invites in Lust
In de tweede week van de maand, precies gezegd elke tweede vrijdag van de maand, heeft Doe//rak Events zijn eigen avond in Club Lust te Utrecht. Voor gratis en voor niks kun je naar binnen en genieten van de heerlijke house, minimal en techhouse beats van niemand minder dan Prunk (Earth bookings), Milo Moraes (Doe//rak artist), Daya en natuurlijk de Kaskrakers (Doe//rak residents).

Prunk is voor Utrecht een minder bekende artiest. Toch is hij zeker de moeite waard om te checken. Zijn hitje Cirque de Soleil, die hij samen met Norman Soares heeft geproduceerd, is in Griekenland een regelrechte kaskraker geworden door het enorme pushen van Benny Rodrigues. Vervolgens is deze uitgebracht door recordlabel Masal met een remix van DJ Madskilz (die overigens op aankomend Welcome to the Future festival staat) en trekt deze productie heel Nederland de dansvloer op. Nog niet gehoord?



Naast dit geweldige talent heeft Doe//rak Events nog eentje in petto. Milo Moraes, één van de artiesten uit de Doe//rak stal, en tevens bekend van de halve finale van de TWSTD Dj contest, zal zijn veelzijdige stijl hier voor een knus publiek ten gehore brengen. Een voorproefje is nooit verkeerd: http://soundcloud.com/milomoraes/doe-rak-events-april10-milo-moraes. Minder bekend, maar zeker niet talentloos is Daya. Zij schitterde een paar maanden terug al op donderdagavond Kranck door de overvolle tweede zaal te laten dampen met de meest sexy house beats die je in de late uurtjes wil horen. En nogmaals, de entree is gratis!

Genoeg te horen en te zien dus aankomende maanden. Ben je zelf DJ of produceer je elektronische house, minimal, techhouse, techno muziek? Ga dan naar www.doerakevents.nl en stuur een email naar Lorenzo Berendsen met als onderwerp: Talent voor Doe//Rak Invites. Lever hierbij een dj set of een mix af. Je wordt vervolgens geselecteerd aan de hand van jou muzikale voorkeur en je techniek. Mocht je zelf geen artiest zijn, maar heb je wel zin om in een relaxte omgeving met spontane mensen en vrienden een gezellig drankje te doen? Kom dan naar Dock 154 of Club Lust en vier samen met anderen je welverdiende weekend!