Partyflock
 
­

Do you have cave experience? · Weergaloze cave party in the middle of earth

gepubliceerd door , op
Zaterdag 1 mei aanstaande zullen in de verre omtrek van het Zuid-Limburgse heuvelland de trillingen van de beats, die uit de cave komen, weer duidelijk voelbaar zijn! De organisatie heeft daarom nu al stappen ondernomen richting de overheid. Ze hebben bewust vooraf melding gemaakt bij het ANP meetstation De Bilt en bij de gemeente Valkenburg / Maastricht dat er een danceparty gaat plaatsvinden op ruim dertig meter ondergronds! Vorig jaar hebben de deejay's zoveel mensen aangespoord om te springen en te stampen dat het een lichte aardbeving (1,5 op de Schaal van Richter) veroorzaakte. Heel veel telefoontjes van verontruste omwoners, het was groot nieuws op alle TV stations en bij het landelijk en regionaal journaal. Het epicentrum lag precies loodrecht op dertig meter diepte onder het aardoppervlak van La Caverne de Geulhem. Dit jaar wil Exceptionnel dus voorkomen dat de hulpdiensten wederom uitrukken.Het is nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover, Exceptionnel's ‘Gold' in een van de mooiste grotlocaties die Nederland rijk is! Het labyrint van gangenstelsels onder het Limburgse en deels Belgische heuvelland telt maar liefst 20.000 ingangen met een totale lengte van ruim 200 km, verdwalen is dus een koud kunstje. Op ruim dertig meter ondergronds gaat Exceptionnel dus iets spectaculairs doen in deze Euregio en zal dit hoog kwalitatieve dancefeest met een knipoog naar de erotiek op een bijzondere wijze worden neergezet! Die nacht zal in het teken staan van stout, trendy, sensueel en verrassingen in alle vormen en maten!En of dat al niet genoeg is wordt ook nog eens een van de drie area's gehosted door een van de meest toonaangevende partyorganisatie's die Nederland rijk is, namelijk Crazyland (bekend van onder meer B.I.T.C.H, Pleasure Island en Goldmember). In deze area zullen de volgende deejay's hun opwachting maken: Billy the Klit (Alle bekende dance festivals), Mike S en (organisator van onder andere Crazyland, B.I.T.C.H en Goldmember), Quest (B.I.T.C.H, Wasteland), Quintin (Madhouse-Dance Valley) en de newcomers House b2b Diezel.

Fektive Records host eveneens een area met de resident dj van de superclub Privilege Ibiza; dj Marcello Marchitto, San (Transmission, Dance Valley, Sensation, Mysteryland), Santito (Escape en Panama) en Enrico de Luca (Fektive).

Uiteraard is de derde area geheel voor rekening van de organisatie Exceptionnel met niemand minder dan MEM (Madhouse, resident Exceptionnel, Dance Valley, Crazyland), Ko-c (Sleazers, Crazyland), Mathon (Exceptionnel) en Renji (Exceptionnel, Crazyland).

Verder zullen diverse acts en danseressen de vibe er goed in houden. Het ideale partyweekend dus om met je beste vrienden het bourgondisch Limburg te bezoeken. Daags ervoor is er genoeg te beleven in het pittoreske Valkenburg of op het o zo gezellige Vrijthof in Maastricht. Voor speciale aanbiedingen en goedkope overnachtingen bezoek dan www.hotels.nl. Je verblijft al in een viersterren hotel op basis van een tweepersoonskamer inclusief ontbijt en late check-out voor nog geen €69 per kamer. Reden des te meer om af te reizen naar Zuid-Limburg.Tickets kosten voor zaterdag 1 mei €45 per persoon. Tickets zijn te bestellen via Paylogic.
Voor meer uitgebreide informatie betreffende deze party zoals dresscode, hotels et cetera bezoek dan de speciale website van Exceptionnel-Gold www.exceptionnel-gold.nl. Per mail: info@xceptionnel.eu of telefonisch van ma-za 11:00-18:00uur 06-42621086
We hope 2 see you in de middle of earth…..

8 opmerkingen

 
Artiest House
Wordt meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega vet dit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
De vorige editie staat nog in mijn geheugen gegrift :bounce:
Wat vet! Pas nog ge-"­cave biked"­ in deze grotten...­ hmm, twijfelgevalletje, maar supercool, dat zeker!
MC UB 2.0 :D
Werkzaam bij Full Moon, Peper & Zout
Werkzaam bij Marcanti
Echt heel erg vet, die trailer! Hier kijk ik toch wel heel erg hard naar uit! We zullen eens een epicentrum maken zaterdag.. :) :bounce:
 
Artiest Renji
Gewoonweg een MUST om meegemaakt te hebben!!

SMILEYSTART#­55SMILEYSEPOmRvZXRpZXdvZXA6SMILEYEND
 
Artiest Chris Scott
Ik ben vorige editie bij deze super orginele lokatie geweest en dit was echt een unieke ervaring.­ Dit gaat weer een knaller van een feest worden!