Partyflock
 
­ Nederland

Korenmarkt is klaar voor Koninginnedag

gepubliceerd door , op
Korenmarkt is klaar voor Koninginnedag
19 maart 2010
FeestKoninginnenacht · Arnhem
Datumdonderdag 29 april 2010
LocatieKorenmarkt
FeestHD House · Queensnight Edition!
Datumdonderdag 29 april 2010
LocatieThe Level
FeestKoninginnedag
Datumvrijdag 30 april 2010
LocatieKorenmarkt
De drukste dagen van het jaar op de Korenmarkt in Arnhem staan weer voor de deur. Organisator Horeca Arnhem Centraal (HAC) is al maanden bezig met de voorbereidingen voor dit mega evenement. Met DJ's als Don Diablo, Jeroen Nieuwenhuize (Radio 538), Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano en Tony Cha Cha wordt het ongetwijfeld weer een groot feest in het hartje van Arnhem.

Op Koninginnenacht maakt internationale grootheid Don Diablo al vroeg op de avond zijn opwachting om bezoekers in de stemming te brengen voor een lange feestavond. Met een set van maarliefst anderhalf uur lijkt succes gegarandeerd. Ook Benny Rodrigues laat zich anderhalf uur lang van zijn beste kant zien. Na middernacht wordt het feest voortgezet in onder andere Club 5th Avenue en club The The Level.

Op Koninginnedag beginnen de festiviteiten alweer om 12:00 uur met als absoluut hoogtepunt van de middag DJ Jeroen Nieuwenhuize van Radio 538. Velen kijken echter nog meer uit naar het koningsduo Sunnery James & Ryan Marciano die later op de dag hun opwachting maken.

Ook de gemeente heeft zich dit jaar wederom keihard ingezet om het evenement tot een succes te maken. Met behulp van grote schermen in de binnenstad worden bezoekers op de hoogte gehouden van onder andere de beste looproutes en de drukte op de verschillende pleinen. Deze maatregelen moeten bijdragen aan een veilig evenement en overzichtelijkheid in de binnenstad, ook voor mensen die minder goed bekend zijn in Arnhem.

Gezien het gebleken succes in de afgelopen twee jaar maakt HAC weer gebruik van het ronddraaiende podium midden op het voorplein van de Korenmarkt. Hierdoor heeft een groot deel van het publiek een plaatsje op de eerste rij. Ook op het achterplein van de Korenmarkt zijn twee podia met een volledige programmering.

Het gehele evenement is gratis toegankelijk en meer info is de vinden op www.koninginnedagarnhem.nl.

10 opmerkingen

 
:no: korenmarkt voor mij.. eerder willemeen, gele rijdersplein en musispark) :bounce:
Top ik ook! en hopelijk hun ook voor mij :D
Speedy J in Arnhem hoe heldig is dat _0_
Voor mij FreeFall @ Gele Rijdersplein :)
 
Uitspraak van Kevin op maandag 26 april 2010 om 19:07:
Te druk!

Dat wel... maar ik ga toch!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 27 april 2010 om 11:31:
Dat wel... maar ik ga toch!

Goede instelling! (y) hehe