Partyflock
 
­ Nederland

Alcatrazz maakt volledige line up bekend

gepubliceerd door , op
Liberate, Explore, Discover; Dance! Zo laat Alcatrazz zich het beste omschrijven. Het grootste dancefestival van Noord Limburg pakt dit jaar wederom uit met maar liefst 40 deejays en live acts op een unieke locatie. De kasteelruïne in de bosrijke omgeving van Horst aan de Maas vormt op 5 juni van dit jaar weer het decor voor dit breed georiënteerde dance festival. Beleef het evenement met de beste deejays van het moment, maar vergeet vooral ook niet rond te kijken op de podia die andere stijlen herbergen! Voel je vrij, verken de diverse stijlen en ontdek!

Jouw input = ons concept
Maar er is meer te beleven! Alcatrazz gaat zich volledig richten op jou. Het festival heeft dit jaar voor het eerst een community platform als website waarmee we de bezoeker en danceliefhebber in de gelegenheid willen stellen om een bijdrage te leveren. Word co-creator van Alcatrazz en maak jou idee onderdeel van het evenement, beschrijf je eigen creatie of idee voor het festival, vergeet niet om er een eigen stijl of sfeer aan mee te geven en publiceer je idee op een blog op de website. Stel je plannen tentoon, bekijk en becommentarieer de wilde ideeën van gelijkgestemden en maak kans op je eigen plekje op het terrein. Je strijkt uiteindelijk neer in het Freak U-Neak Village en draagt op je eigen, unieke manier je steentje bij aan Alcatrazz. Kijk voor meer informatie en de deelnemers voorwaarden op de volledig vernieuwde website.

Vorstelijk overnachten in 4 sterren hotel
Alcatrazz vindt plaats in kasteelpark ter Horst. In dit prachtige natuurgebied ligt ook Parkhotel Horst. Sinds twee jaar ligt het festivalterrein in de achtertuin van dit prachtige 4 sterren hotel. Dit jaar bestaat voor het tweede opeenvolgende jaar de mogelijkheid om na het bezoeken van het Dance Festival voor een schijntje te overnachten in dit hotel. Een combiticket kost slechts € 64,50 per persoon. Je kunt hiervoor het festival bezoeken, gratis parkeren, overnachten in een luxe 2persoonskamer en de volgende ochtend genieten van een heerlijk ontbijt. Deze Alcatrazz Deluxetickets zijn alleen verkrijgbaar in een veelvoud van 2. Daarbij is het natuurlijk fantastisch dat je 's nachts na afloop op een steenworp afstand dit hotel hebt liggen.

De kaartverkoop van dit evenement is inmiddels al in volle gang. Deluxe arrangementen zijn voor een selecte groep beschikbaar, dus wees er snel bij! Kijk voor meer informatie op www.Alcatrazz.nl Het volledige programma ziet er als volgt uit (met uitzondering van Freak U-neak, daarvan is het programma nog onbekend tot op het laatste moment!)

Mainstage
Marco V
Dada Life (SW )
Jean
Erick E
Baramuda
Hardwell
Skitzofrenix

The Dome
Headhunterz
Crypsis b2b Luna
Bioweapon ( AUS )
Josh & Wesz
Blackout b2b The Impact
Thera
Activator ( IT )
Ran-D b2b B-Front

Corridor
Promo
Tango & Cash
Buzz Fuzz
Vince
Luke V b2b Error
Taa b2b Xrazz
Bountyhunter ( BE )
Delirium ( USA )

Forest
Sound Of Stereo ( Lektroluv Rec. )
Larry Tee ( USA )
Nobody Beats The Drum
Joost van Bellen
Mightyfools
Sharam Jey ( DE )
Wannabeastar

VJ The Eye
VJ Stivo
Mc Andy Garcia

7 opmerkingen

 
best nice (H)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 3 april 2010 om 14:00:
best nice

hardstyle line up is prima idd, geen gezeik gewoon rammen goede namen :D
Dikke line-up! (Y)
Werkzaam bij Lakeste
Jammer van die electro stage ipv techno (n)
Crypsis, Luna, Thera en Activator!! :respect: Geniale lineup zeg! Al is Headhunterz dan weer erg jammer :P