Partyflock
 
­ Nederland

April madness in TDF Berlikum met meer House en een te gekke Planet V.I.P.

gepubliceerd door , op
Planet V.I.P.
11 maart 2010
In April pakt TDF elke week groots uit met in Club TDF de beste dj's en live-acts, in de Fun de leukste thema's en grootste hits en in de Ski Hut de beste party hits van toen en nu. Zaterdag 3 april: Planet V.I.P. - 5 Years of MC J-B!

Tijdens de eerste zaterdag van April presenteren Club TDF en NDC1 in samenwerking met MC J-B een te gekke editie van Planet V.I.P. met een te gekke line up. Ter ere van het 5 jarig bestaan van MC J-B - al meer dan 3 jaar de beste huis MC van Planet V.I.P. - wordt er een speciale editie van Planet V.I.P. aan MC J-B en zijn muzikale vrienden gewijd. Deze vriendengroep bestaande uit enkel en alleen de grootste en een aantal van de beste dj's van Nederland zal er met het publiek van TDF weer een onvervalste ouderwets gezellige editie van Planet V.I.P. van gaan maken. Op de jubileum line up pronken niemand minder dan: Alphaverb, 2-Sidez, Josh & Wesz, Trilok & Chiren, Bad HabitZ, Low-E, Kevin Kaos, Da Pauli, Norman, MC Rems en MC J-B. En dat voor slechts 5 euro!

Zaterdag 10 april: Houserockers #13
Op zaterdag 10 april is het weer tijd voor de meest succesvolle house avond van TDF en omstreken, Houserockers! Tijdens de alweer 13e editie van Houserockers zijn niemand minder dan Dj's Bobby Burns, Alvaro, Bowy, Praia del Sol, GDB en MC Marboo uitgenodigd om vanuit de Houserockers DJ booth de dikste house, Dirty house en Urbanhouse op je af te vuren! Niet alleen tijdens Houserockers maar ook de weken erna zal TDF in April in het teken staan van de beste house artiesten en de dikste Housebeats!

Zaterdag 17 april: Maak kans op een rijbewijs tijdens Super Saturday in TDF! (met DJ Ralvero (Sneakerz))
Op zaterdag 17 april is het weer Super Saturday in TDF. Dat betekend weer een avond die bol staat van goede muziek, goede artiesten en te gekke acties. In april organiseert TDF een wel hele te gekke actie want dan verloot TDF in samenwerking met de Friesche Rijschool een rijopleiding voor de auto of motor! Een actie die het publiek vast kan waarderen in tijden van recessie.Op zaterdag 17 april kun je je bij binnenkomst in TDF opgeven voor deze geweldige prijs door een opgave formulier in te vullen. De winnaar zal rond 03:00 uur worden bekend gemaakt in Club TDF. Speciale gastdj deze avond is niemand minder dan DJ Ralvero, bekend van zijn grote hits ‘Party People’ en ‘Lose Control’.

Zaterdag 24 april: Rockin' with - Jamie Westland vs Spike
Tijdens de laatste zaterdag van de maand gaat het dak er echt helemaal af. Tijdens de tweede editie van "Rockin' with" zal er opnieuw een te gekke gastdj centraal staan op het gebied van house, Dirty house en Eclectic. Ditmaal zal niemand minder dan de populaire en steengoede DJ Jamie Westland ten tonele verschijnen. Nadat hij ooit de allereerste editie van Houserockers in vuur en vlam zette zal hij deze keer iemand met zich meenemen. Dit zal niemand minder zijn dan een van de beroemdste en beste gitaristen van Nederland, zijn maatje Spike! Samen zullen zij anderhalf uur lang een te gekke set neerzetten met de beste house tracks van dit moment met daarbij de beste gitaarakkoorden van Spike. Komt dat dus zien!

2 x TDF 15 up in April
In April zullen er 2 edities van de TDF 15 up gaan plaatsvinden, namelijk op vrijdag 9 en vrijdag 23 april. Openingstijden 20:30-00:30, entree tot 22:30 uur. Kijk op www.TDF-berlikum.nl voor meer informatie. April wordt dus totale "Madness" in TDF. Voeg daarom al deze avonden toe aan je agenda en wees erbij: