Partyflock
 
­ Nederland

Een nieuw Create feest om niet licht te vergeten

gepubliceerd door , op
Een nieuw Create feest om niet licht te vergeten
19 maart 2010
FeestCreate · Neon
Datumzaterdag 17 april 2010
LocatieSpeakers
“Het was me het verjaardagsfeestje wel” verzuchtte een tot op het bot vermoeide Misja Helsloot na de ‘Birthday Bash’ die Create events in januari van dit jaar in touw had gezet. Geheel tot zijn eigen verrassing werd Misja ook nog het stralende middelpunt van een heuse surprise party, voorafgaand aan het trancefeest in Speakers. En dat maakte deze extra feestelijke aflevering compleet. De ‘Birthday Bash’ ging de boeken in als een druk bezochte en uitermate sfeervolle editie van Create, waar zowel organisatie als publiek met veel plezier op terug kan kijken.

Op dit moment is Misja nog lang niet jarig, maar een stralend middelpunt zal hij weer snel vormen. En hij niet alleen, nee, heel Speakers zal op zaterdag 17 april 2010 worden omgevormd tot een flitsend lichtpaleis waar ze in Las Vegas jaloers op zouden zijn. Het thema voor de eerstvolgende editie luidt: Create Neon.

Uiteraard worden ook deze keer kosten noch moeite gespaarlampd om er een onvergetelijke nacht van te maken. Zoals altijd is er een top line-up geformeerd om het maximale muzikale genot uit de kast te trekken. De spotlights worden allereerst gericht op Misja Helsloot himself, die het feest zal openen. Zijn singles ‘RTFM’ (een coproductie met Signum) en ‘Ass you wish’ (met Peter Martijn Wijnia) gooien momenteel hoge ogen in danceland. En met een gloednieuw platencontract op zak zal een extra gemotiveerde Misja de boel direct op scherp zetten. Daarna is het de beurt aan Bart Claessen. Deze Nederlandse DJ/producer scoorde recentelijk hits met onder andere 'Playmo', 'First Light' en 'Madness'. De nieuwste producties van Bart zijn 'Elf' (binnenkort op Anjunabeats) en ‘Hartseer’ voor Flashover Recordings, die ook op Ferry Corsten's nieuwe mixalbum 'Once Upon A Night' komt te staan. Met zijn energieke combinatie van techno en trance zal hij de dansvloer van Speakers zeker in lichterlaaie zetten. Daarna komen de decks in handen van de Engelsman Jon O'Bir. Afkomstig uit Nottingham en al muzikaal actief sinds 2002. Hij werd bekend met 'Escapade', 'No way back' en zijn remix van 'Louder’ van Jose Amnesia. Een grote hit scoorde hij met ‘Ways and means’, tevens de naam van zijn maandelijkse radioshow. Op het vermaarde Vandit label bracht Jon O'Bir in 2008 zijn debuut artiestenalbum ‘From within’ uit. Create Neon heeft beslist geen lichtgewicht als headliner. En al net zo trots is de organisatie op de afsluitende act, de fonkelnieuwe Create resident Vast Vision. Na het succes van onder andere ‘Summer blush’, ‘Luminosity’ en ‘Everything’ trekken Stijn en Roland hun productieve lijn door richting nieuwe kwaliteits-trancers als ‘Sandwriting’ (met RAM), hun remix van PMW’s track ‘Sacrifices’ en natuurlijk het Create thema dat zij samen met Misja Helsloot maakten: ‘In your face’. Maak je klaar om opgelicht te worden, in de juiste zin des woords uiteraard, in de afsluitende set van Vast Vision.

Wie doet het licht uit?

1 opmerking

Het licht doe ik wel uit heb er nou al zin in :cheer: