Partyflock
 
­

Exceptionnel Gold · In the middle of earth

gepubliceerd door , op
Een verrassend en veelzijdig heden 'with an Exceptionnel-Gold'....een sensueel feest in een ver verleden en in een absoluut unieke omgeving! Wie kan zich die eerste supereditie 'Exceptionnel-touch' van vorig jaar nog herinneren? Amazing waren de reacties. Dit jaar staat er weer iets groots te gebeuren in de grotten van 'La Caverne de Geulhem' in het rustieke dorpje Berg en Terblijt (Nabij Maastricht/ Valkenburg). Het labyrint onder het Limburgse heuvelland telt maar liefst 20.000 ingangen met een totale lengte van 200 km, verdwalen is dus een koud kunstje. Op ruim 30 meter ondergronds gaat Exceptionnel dus iets spectaculairs doen in deze Euregio en zal dit hoog kwalitatieve dancefeest met een knipoog naar de erotiek op een bijzondere wijze worden neergezet! Die nacht zal in het teken staan van stout, trendy, sensueel en verrassingen in alle vormen en maten!

Exceptionnel presenteert een heel bijzonder warm en sensueel feest op een van de mooiste locaties van de Benelux. En of dat al niet genoeg is wordt ook nog eens een van de drie area's gehosted door een van de meest toonaangevende party-organisatie's die Nederland rijk is, namelijk Crazyland (o.a. B.I.T.C.H – Pleasure Island – Goldmember).

Exceptionnel pakt uit en hoe!... met drie volwaardige dance areas, een lounge area en een verwarmde buitenarea! Speciaal en exclusief uit Ibiza presenteert men de resident dj van de superclub Privilege; dj Marcello Marchitto, DJ San (Transmission-Dance Valley-Sensation-Mysteryland) DJ MEM (Madhouse Exceptionnel-Dance Valley) DJ Santito (Escape en Panama) DJ Mike S (Crazyland-B.I.T.C.H-Goldmember) DJ Billy the Klit (alle bekende Dance festivals) DJ Quest (B.I.T.C.H-Wasteland) DJ Quintin (Madhouse-Dance Valley) DJ Ko-c (Crazyland) DJ Mathon (Exceptionnel) DJ Renji (Crazyland) DJ Enrico De Luca (Fektive) and more deejay's follow soon...
Tickets kosten voor zaterdag 1 mei € 45,00 euro per persoon en in combinatie met de pre-party (vrijdag en zaterdag € 55,00 euro per persoon). Tickets zijn te bestellen via Paylogictickets.

Voor een uitgebreid partyreport van vorig jaar bezoek je de website van Partyflock, klik op An Exceptionnel Touch of de editie van dit jaar.
Voor meer uitgebreide informatie betreffende deze party zoals dresscode, hotels et cetera bezoek je de speciale website van Exceptionnel-Gold: www.exceptionnel-gold.nl

'We hope to see you in de middle of earth…..

9 opmerkingen

 
Artiest Renji
Werkelijk een fantastische en unieke lokatie!!

Wordt een weergaloos feest!
Na vorig jaar voor het eerst genoten te hebben van dit waanzinnige feest, zijn we er dit jaar weer bij.
We kijken er weer naar uit...en we nemen dit jaar een groep vrienden en vriendinnen mee die dit ook eens mee willen maken :)

Alle tickets zijn besteld...de hotels geregeld....dit worden mooie dagen eind april begin mei :)

Ik kan niet anders zeggen dat dit de moeite waard is om naar het heerlijke Limburg te rijden :flower:

Zo...nu verder genieten vh weekend :D
Lijkt me echt een waanzinnig gaaf feest! Voor ons eerste x dan.. :-)
 
Artiest House
Feest voor en door de specialisten op partygebied...­
 
sweeetttttt

wil ik wel heen
 
Het feest der feesten!!