Partyflock
 
­ Nederland

Hey! Queensnight

gepubliceerd door , op
Hey! Queensnight
18 maart 2010
Koninginnenacht dit jaar betekent wederom techno, tech-house en house in de Watt, en dat allemaal ter ere van onze majesteit! Het is misschien nog redelijk ver weg, maar iedereen kijkt toch al weer uit naar de aankomende zomer. Festivals, strandfeestjes en barbecueën in het park. Voor velen begint de zomer echter al eind april, Koninginnedag en natuurlijk Koninginnenacht! Na een spetterende techno avond op Koninginnenacht ‘09 in de Watt met Hey! Queensnight 2010 niks onder te doen voor het spektakel van vorig jaar.

Met Alex Under, Sneak en Paul Kalkbrenner is de buitenlandse delegatie meer dan goed vertegenwoordigd, maar wat is een oranje feest zonder oer Hollandse dj’s? Door de aanwezigheid van Benny Rodrigues, Hertz & Vibes en gastheer Michel de Hey is ‘oranje’ ook volwaardig present.

Op dit moment is Paul Kalkbrenner nog druk bezig met zijn, voor het grootste deel uitverkochte, stadion tour door Duitsland. Tegelijkertijd zet de Duitse dj en producer ook nog ‘gewoon’ clubs flink op de kop, iets wat de ‘filmster’ de afgelopen weken in de Melkweg en Simplon erg goed lukte! Onze Spaanse gast, label eigenaar en producer Alex Under, zal de avond op zijn eigen manier afsluiten; stevige bassen, rap maar toch ook funky! De avond zal geopend worden door Michel zelf, waarna hij nogmaals achter de draaitafels te vinden zal zijn tussen de Duitser en de Spanjaard. De Watt zelf zal flink onder handen genomen worden, reken hierbij op extra geluid en interessante omzettingen; oranje boven!

In de basement is het deze avond house wat de klok slaat, house zoals house hoort te zijn. En wie kan je dan beter te gast hebben dan Chicago house ster DJ Sneak. Waar je voorkeur qua dance muziek ook ligt, DJ Sneak wordt door vrijwel iedereen gewaardeerd. Deephouse, tech-house, disco, het wordt minimaal tweeënhalf uur enorm genieten in de basement. Rotterdam house held Benny Rodrigues zal Sneak terzijde staan. Twee flinke heavyweights in house muziek samen in de basement van de Watt, houseliefhebbers weten wat dat betekent. DJ duo Hertz & Vibes, bekend van Diepgang en eerdere Hey! avonden, zullen de avond openen.

Terugblikkend op een reeks zeer geslaagde Hey! feesten in de Catwalk, een geweldige Hey! avond op het strand van Scheveningen en een eigen tent op Mysteryland zal ook koninginnenacht gegarandeerd een groot succes worden. Na zijn optreden op Time Warp Rotterdam afgelopen december is het voor Michel de Hey weer de eerste keer dat hij in Rotterdam optreed, vanzelfsprekend tot zijn grote genoegen!

Om de toch wel prijzige zomer niet te duur te laten beginnen zal een kaartje slechts 17,50 in de voorverkoop kosten. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Plato, Velvet en Primera winkels, en op internet via www.watt-rotterdam.nl.

7 opmerkingen

zoooo line up hoor :respect:
heb al iets anders op de planning, maar zou bijna gaan twijfelen
Artiest {SHOWLIST artist 93422, 15820}
Paul Kalkbrenner & Alex Under, Sneaky hoor! :D
Die Kalkbrenner is me toch een eind de lucht in gegaan na zijn hitje...pff!
Uitspraak van Lé-fì op dinsdag 23 maart 2010 om 12:29:
Die Kalkbrenner is me toch een eind de lucht in gegaan na zijn hitje...pff!

is zo,
maar denk dat het zeker niet aan alleen sky&sand ligt
het is gewoon een goede producer (ookal verschillen daarover de meningen)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2987, 4004}
Artiest Ordinary
Uitspraak van PaperPlanes op dinsdag 23 maart 2010 om 13:12:
is zo,
maar denk dat het zeker niet aan alleen sky&sand ligt
het is gewoon een goede producer (ookal verschillen daarover de meningen)

Berlin calling heeft ook goed meegeholpen
dat zeker.
maar als niet-liefhebber van de muziek, is het dan een goede film? mwah
ik vind hem top, en versterkt door de muziek!
sneak :Respect:

draaide ook heerlijk met o&n
Dikke line-up !! helaas is mijn agenda al ingevuld die avond...