Partyflock
 
­ Nederland

Good Old Days op vier april in de Rodenburg in Beesd

gepubliceerd door , op
Good Old Days  op vier april in de Rodenburg in Beesd
4 maart 2010
FeestG.O.D · Good Old Days
Datumzondag 4 april 2010
WinactieG.O.D actiegesloten
LocatieRodenburg Site
Een traditie wordt voortgezet. Ook in 2010, het jaar waarin de Rodenburg in Beesd, haar 25 jarig bestaan zal vieren, neemt ook G.O.D je even mee terug in de tijd. House en haar geschiedenis, ondertussen kun je misschien zelfs wel spreken van een geloofsovertuiging.

Ze zijn er nog steeds. Zij waren de uitverkorenen. En in 2010 mag je misschien zelfs wel stellen, dat een gemiddelde houseparty toch meer mensen trekt dan de gemiddelde hoogmis. En is het maar de vraag of hier in ons eigen land Paul Elstak niet bekender is dan de paus. Deze hoogmis begint om 22:00 uur op zondag 4 april 1e paasdag. Terug in de tijd en zoals gewoonlijk op G.O.D laten de mannen van toen een ongewone kant zien voor hun publiek van nu. Het gaat een set worden van heerlijke classics voor het publiek van toen.

Net als de Rodenburg heeft G.O.D het over heel wat jaren ervaring maar dan achter de DJ booth. Niet alleen Paul Elstak. Wat dacht je van: Stanton oud resident van Parkzicht, Yves van Club X of Ram van “Trance Boeddha” Club Deja Vu in 1 nacht, als een trip door de historie van elektronische muziek, dit keer onderverdeeld in maar 2 categorieën. Uiteraard komt de oude “Rave”garde ook ruimschoots aan haar trekken. Want G.O.D is er voor iedereen die van een klassiek feestje houdt. Een 2e area “Early Rave” met B2B sets van Adaro & Dope Jay, Davy J & Tazz en Sjampy & Da Bum. Regio talenten van toen, jongens van het echte vinyl.

Voor wie er vroeg bij is en van te voren de beslissing neemt hier aanwezig te zijn is voordelig uit wat toch een prettige bijzaak is in deze tijd. Voor 8 euro kun je een kaartje kopen op de locatie zelf, of via info@chakraparty.nl Aan de deur is het 12,50 euro. De Hoogmis begint om 22:00 en eindigt rond de klok van 05:00. Vanaf 18 jaar tot 65 onbeperkt genieten van the Good Old Days, presents by Chakraparty.

4 opmerkingen

 


Wordt er eentje voor in de boeken (Y)
Leuke feesten zijn dit.
Oh my G.O.D...... dit wordt een goeie eerste paasdag!! :banana: