Partyflock
 
­ Nederland

De lente begint warm en zwoel met Latiñ Fiësta in de Waerdse Tempel
Zaterdag 20 maart

gepubliceerd door , op
Latin Fiësta brengt de liefde voor de opzwepende latin/house & dancemuziek, het ultieme zomerse strandgevoel en fashionable sexy partypeople samen in een Caribisch omgetoverde Waerdse Tempel. De lente begint om 00.00 uur in een prachtig gedecoreerde tropische tempel en dat vier je uiteraard met feestelijke en smaakvolle cocktails aan het Strand van Luna in Heerhugowaard.

De warme, soulvolle en swingende latinritmes doen je wanen in een tropisch vakantieoord en de vocalen met de populaire latinhouse nemen je mee op reis door de opzwepende Zuid-Amerikaanse ritmes.

DJ Real El Canario staat garant voor een uniek staaltje Latin vibes; hij laat de diverse latin en housstijlen moeiteloos in elkaar overvloeien van disco tot merengue en van salsa tot house,. Greg van Bueren, de wederhelft van Hardsoul, komt de harten stelen van alle latin house liefhebbers en zorgt met zijn talent altijd voor een sexy en vrouwvriendelijke set. Jeroenski draait het publiek warm met zijn pompende Latin House sessie en jong Alkmaars latinhouse talent: Glenn S er alles aan om jouw als latinliefhebber in vervoering te brengen met de vernieuwende mix van Latin en African Tribal house.
Ook de echte salsaliefhebbers komen aan hun trekken met het oorverdovende live optreden van de band La Banda Loca. Ze nemen je met hun muziek mee naar een salsa/merenguefeest op een zwoel Caribische strand, waar stilstaan geen optie is.

Verlang jij na een lange koude en witte winter weer naar de warme zomer, gevuld met feesten, cocktails en heerlijke muziek? Stel het dan niet uit. Proef Latin Fiësta aan het begin van de lente 2010 aan het Strand van Luna in Heerhugowaard met volop gratis parkeergelegenheid. Dus trek je zomerse outfit maar snel uit de kast...het is tijd voor: fiësta, fiësta!