Partyflock
 
­ Nederland

Seasons Spring edition

gepubliceerd door , op
Terwijl men in het ‘hoge noorden’ nog fanatiek bezig is met het wel of niet organiseren van een Elfstedentocht is de rest van Nederland de sneeuw en kou al lang zat. Eigenlijk kijkt iedereen al weer rijkelijk uit naar de lente. De lente, de tijd van het jaar waarin de liefdeskriebels ontstaan, de temperatuur weer stijgt, de kleuren weer verschijnen en de depressies verdwijnen, maar vooral de tijd waarin....

De leukste feestjes weer op de agenda staan!

Zaterdag 3 april maakt Amsterdam zich klaar voor de heetste lentenacht van het seizoen. De sneeuw is voor goed gesmolten en dus loopt de hoofdstad massaal uit om de komst van het voorjaar met zijn allen in stijl te kunnen vieren. Aan de handelskade nabij ’t IJ, bevindt zich het episch centrum van de feestdag. Club Panama staat tijdens een zachtgroene, sprankelende voorjaarsnacht toneel voor een hele hete party avond tijdens -.

Club Panama, dat zich dit jaar tussen de vijftig mooiste/beste clubs ter wereld mag scharen, kent een eigen identiteit, een eigen karakter. Met een geweldig geluidsysteem, uitgebalanceerde verlichting en verzonken dansvloer. Kortom de kenmerken van deze door dj’s geprezen danstempel lopen parallel met de wensen van de bezoekers. Juist daarom past Seasons als gegoten. Een feest met een eigen karakter, een feest waarbij men in de watten gelegd wordt, maar ook een feest waarbij alle remmen los gaan als het gaat om het begrip ‘feest!’

Na de succesvolle vorige edities mag je van Seasons Spring edition veel verwachten. Een rijk gevulde dansvloer met een arsenaal aan feestelijke verrassingen. Iedere editie weer nieuwe acts, natuurlijkerwijs verbonden met het seizoen, de lente. De mogelijkheden zijn eindeloos maar je kunt er op rekenen dat Seasons Spring edition op 3 april de lentekriebels bij jou naar boven brengt!

Voor deze heerlijke lente editie is de line-up aangepast naar één van groots formaat. Liefhebbers van stevige housebeats, electro en techhouse komen tijdens Seasons Spring edition volledig aan hun trekken. Naast mister Seasons DJ Jurgen en de residenten Quest, Melly Mel, Murphy, Mr.M en RutgerVL, pakt Seasons uit met niemand minder dan Randy Katana en Koen Groeneveld. De man die over de hele wereld draait en zelden in Nederland. Komt speciaal voor Seasons uit Miami om de boel in de Panama op zijn kop te zetten. Samen met de sexy danseressen en de stemmen van Mc Boogshe en Floyd zullen zij aantonen dat het voorjaar pas begint als je bij Seasons bent geweest!

Wie er de vorige editie bij was, kent die lekkere Seasons sfeer en weet ook dat er in de loop van de avond lange rijen stonden. Kom dus op tijd om lange wachtrijen en teleurstellingen aan de deur te voorkomen. Tickets à € 15,00,- of VIP tickets à € 30,00,- zijn verkrijgbaar via Paylogic, Primera winkels en bij beschikbaarheid tickets aan de deur à € 23,-. De deuren zijn open vanaf 22:00.

Voor de feestliefhebbers die de avond in nog meer luxe willen mee maken, zijn er ook speciale viparrangementen. Viparrangementen bestaan uit: je eigen viptafel met persoonlijke bediening, valet-parking, vip-ingang, 'meet en greet', champagne, fruit, enz…. Voor het VIP arrangement informeer via info@evenementenkantoor.nl.