Partyflock

Groot 8Bahn nieuws

Groot 8Bahn nieuws

gepubliceerd door , op
Groot 8Bahn nieuws (afbeelding)
Feest8Bahn Site
Organisatie8Bahn Site
LocatieLuxor Live Site
Datumzaterdag 20 februari 2010
Winactie8Bahn actie, gesloten
StadArnhem
Feest8Bahn · Free Queensnight Festival
Organisatie8Bahn Site
LocatieMusispark
Datumdonderdag 29 april 2010
StadArnhem
Feest8Bahn · Queensnight Special
Organisatie8Bahn Site
LocatieLuxor Live Site
Datumdonderdag 29 april 2010
StadArnhem
Feest8Bahn · Free Queensday Festival
Organisatie8Bahn Site
LocatieMusispark
Datumvrijdag 30 april 2010
StadArnhem
Zoals al eerder aangekondigd ploetert 8Bahn zich een geluk om in 2010 wederom een Festival te presenteren waar heel Nederland naar uit mag kijken. De afgelopen twee jaar heeft Arnhem een stroom bezoekers vanuit alle hoeken en gaten mogen ontvangen om twee dagen het 8Bahn gevoel te mogen ervaren. Met support van o.a. Onur Özer, Wighnomy Brothers, Krause Duo, Matthias Tanzmann, San Proper, Ion Ludwig en vele anderen heeft 8Bahn allang haar naam gevestigd op de verjaardag van onze Majesteit.

In 2010 is de 8Bahn saus nog dikker. Niet alleen de programmering en ambiance gaan een stapje verder, dit jaar is 8Bahn namelijk al startende op Koninginnenacht vanaf 18.00. Dat betekent nog meer gratis 8Bahn Festival dan vorig jaar. Hoe de heren van 8Bahn deze twee dagen, in combinatie met de Luxor live Koninginnenacht, gaan invullen blijft nog even een verassing. Twee tipjes van de sluier kan 8Bahn alvast geven en daarmee is de toon meer dan gezet: Nathan Fake en Luna City Express.

Kijk alleen al naar Nathan Fake, één van de meest toonaangevende Engelse elektronische acts ondersteunt door Border Community, Traum Schallplatten en Mixmag. Nathan heeft de eer mogen hebben het op een na beste album in 2006 te hebben afgeleverd (recensie Mixmag) en heeft menig liefhebber in 2009 opnieuw verrast met zijn nieuwe juweeltje “Hard Islands”. Nathan mogen jullie aanschouwen in de nachtprogrammering van het 8Bahn Festival. Deze zal in Luxor live plaatsvinden vanaf 23.00. Let wel: afgelopen Koninginnenacht was Luxor live uitverkocht. Daarom de tip: koop een kaartje vooraf, dat scheelt tijd aan de deur en veel stress (:
Luna City Express daarentegen is de eerste bevestigde klapper op 30 april 2010. Deze Moon Harbour jongens stonden ooit al eens in contact met 8Bahn op de beroemde 8Bahn & Source avonden in Utrecht. Dit maal in Arnhem, buiten welteverstaan. Overigens durft 8Bahn stiekem al te verklappen dat het buitengedeelte, zowel 29 april vanaf 18.00 als 30 april van 12 tot 12 minstens zo fijn wordt als 2009. Zonder twijfel kiest 8Bahn ook in 2010 voor de sprookjeslocatie Musispark inclusief het zachte groene gras aan het water. Tover daarbij een indrukwekkende ambiance, goed geluid en een sterke line up en de dag is onvergetelijk.

Met deze storm van 8Bahn nieuwtjes zou de organisatie bijna vergeten dat zaterdag 20 februari uiteraard nog eerder in het verschiet ligt. Met een zeer gevarieerde programmering, waarbij zowel grondleggers als talenten de avond invullen. Dit maal start de avond met Arnhems vooraanstaande duo Armin Pillen & Patski. De beide heren hebben een spannend jaar voor de boeg met releases, een label en innoverende buitenlandse avonturen. Ze zullen alle kanten opvliegen om uiteindelijk ruim baan te maken voor San Soda. De Belgische house act zal ruim een uur LIVE zijn Nederlandse debuut neerzetten. Grondlegger Ian Pooley krijgt de sleutel om Luxor live af te sluiten zoals hij al decennia doet. 3 decks met veel platen, uitstekende formule.

6 opmerkingen

Musispark was heerlijk vorig jaar.­ Alle Korenmarkt Dj's waren daar op een kleedje te vinden.­ Wijntje erbij en genieten van de diepe plaatjes! Dit jaar zeker weer van de partij.­
Uitspraak van Wouter? op vrijdag 19 februari 2010 om 11:26:
Luna City Express live

voor mij mogen ze gewoon 4 uurtjes komen draaien..daarvoor wil ik wel naar arnhem afreizen op deze mooie dag!
meer dan eens genoten van deze jongens.. die overigens vrij weinig in nederland te zien zijn..
laatste aanpassing