Partyflock
 
­

Weekbreek 1 jaar

gepubliceerd door , op
afbeelding Weekbreek 1 jaar
FeestWeekbreek · 1-jaar - Caught on tape
Datumwoensdag 17 februari 2010
LocatieSugar Factory
WinactieWeekbreek actie, gesloten
Op woensdag 17 februari viert Weekbreek haar eerste verjaardag in de Sugar Factory in Amsterdam. Het unieke concept van vroege woensdagavondhouse voor iedereen die niet kan wachten tot er weer een werkweek ten einde is, verhuist voor deze tweede jaargang naar de Lijnbaansgracht. Een nieuwe plek voor een onaantastbaar credo: house op woensdag, van 18.00 tot 23.59.

Lekker dansen, en morgen gezond weer op!
Weekbreek is dus jarig. Er is een nieuwe locatie. Het is de start van het tweede seizoen. Kortom, genoeg te vieren. En daar is de line-up ook naar: Nadat Isis in 1987 haar eerste plaat kocht, is het letterlijk en figuurlijk hard blijven gaan. Haar liefde voor house stamt uit de hoogtijdagen van de IT en de RoXy en in 2010 maakt ze met haar klassieke sound en oogstrelende verschijning van de 17e februari hoogspersoonlijk een nieuwe hoogtijdag. Maar dan in de Sugar Factory.

Nuno dos Santos is geen onbekende voor het Weekbreekpubliek. Hij gaf eigenhandig de eerste editie gestalte en is eindelijk terug. Met zijn diepe house en melodieuze techno bracht Nuno al menig housefanatic in vervoering. Hij staat garant voor rulle beats en ontembare menigtes. En bij het breken van weken is ervaring een groot goed. Aan Kadiks de taak met zijn stroperige disco-house het voorbereidende werk voor zijn rekening te nemen. Met een energieke live-set brengt mister Resident de dansvloer tot vlak voor het kookpunt, waarna het voor Isis en Nuno eigenlijk nog maar een koud kunstje is.

Voor meer informatie, nieuws, foto’s of het bestellen van kaarten: www.weekbreek.nl of www.twitter.com/weekbreek! (Ook aan de deur verkrijgbaar) Weekbreek - dé batterycharger voor de werkende housefanatic!

Nieuw in 2010:
Caught on tape - In deze tweede jaargang biedt Weekbreek een platform aan vrijgevochten creatieven, trotse gelijkgestemden en natuurlijk de werkende housefanatic. Ben jij houseminnend, houseminded of gewoon bored as hell? Pak een rol Weekbreektape en maak een statement. Profileer jezelf als strijdbare housefanatic tegen de sleur van de dansloze werkweek! Meer informatie op actie.weekbreek.nl. Tape it or Leave it!

1 opmerking

 
Artiest Kadiks
Win een geheel verzorgde Weekbreek en zie je inzending terug op de eerste komende flyer --> check de eerste inzendingen op http://actie.weekbreek.nl/