Partyflock
 
­

Back to the 90's met The Vengaboys · Vrijdag 5 maart in discotheek El Sombrero

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 5 maart staat er weer een editie van Back to the 90's in discotheek El Sombrero te Reusel op het programma. Het succesvolle concept van Just Party, wat zich volledig richt op de muziek en de stappers uit de jaren '90. Deze keer zelfs 4 area's, 3 muziekstijlen én een live optreden van The Vengaboys!

De afgelopen editie van Back to the 90's was zo goed bezocht, dat Just Party heeft besloten enkele aanpassingen te maken om het stapgenot en het muzikale aanbod optimaal te houden. De grote zaal en de Nintendo-gameroom blijven behouden, zoals deze waren. De houseclassics zaal zal ook nu weer aanwezig zijn, maar deze wordt verplaatst naar 't Kafé, zodat er meer ruimte is en de inrichting gepaster. De ruimte die overblijft - The Mexican - zal het terrein worden van 'De foute 90s show'.

The Vengaboys (live)
In de zomer van 1995 bundelden de DJ's Danski en Delmundo hun krachten met vier van de vaste gasten op hun beruchte strandfeesten aan de Spaanse Costa's en op Ibiza, twee jongens en twee meisjes. In eerste instantie was dit viertal werkzaam als professionele dansers bij de podiumact van de DJ's. Maar vanaf 1997, bij het lanceren van de hit 'La Parade de tettas', werden zij het gezicht van de nieuwe hitmachine The Vengaboys! Terwijl op de achtergrond Danski en Delmundo actief blijven als producers. De eerste single doet het meteen goed en beland op een 29e positie in de Nederlandse top 40. Het vervolg 'Up & down' is meteen een regelrechte klapper, in heel Europa! Sindsdien is het Venga-virus niet weg te slaan uit hitlijsten, met hits als 'Boom boom boom', 'To Brasil', 'We like to party', 'We are going to Ibiza' en 'Kiss' scoorden ze keer op keer hoog.
The Vengaboys treden op in de grote zaal, waar de muziek zich richt op top 40, eurodance, danceclassics en happy hardcore uit de jaren '90. De muzikale omlijsting hier zal afkomstig zijn van het Back to the 90's DJ Team. Bij vele beter bekend als de Reuselse DJ's Nicky D.(El Sombrero) en NiQue(The Saloon). Voor dit feest hebben ze besloten samen te gaan draaien, zodat er meer interactie ontstaat tussen de DJ's onderling maar ook zeker met het publiek! Verwacht van deze heren een smakelijke en opbouwende muzikale cocktail. Zij worden deze avond vocal ondersteund door MC Da Hustla.

Houseclassics met Francois
Misschien wel de belangrijkste muzikale ontwikkeling van de jaren '90, de komst en groei van de housemuziek. In het club- en partycircuit beleefde deze stroming een grote opleving. Gedurende het gehele vorig decennium groeide housefeesten uit van klein en illegaal tot mega-evenementen waar miljoenen in om gingen. Wat begon als de muziekstijl house groeide eveneens uit. Er kwamen substromingen als club, trance, techno, hardstyle en hardcore. De zaal 't Kafé staat op 5 maart volledig in het teken van deze stijlen van toen. Met de DJ’s Francois, 'N'Atty, RUBI.K. en Renoz achter de draaitafels kan er eens goed worden teruggeblikt en zal de houseliefhebber - in de breedste zin van het woord - niets te kort komen!

De foute 90's show
Een nieuwe toevoeging op Back to the 90's in The Mexican: De foute 90's show! Een uitloper van de Ruud & co's foute discoshow, waarbij de "co" - beter bekend als DJ Eric - de muziek verzorgt. Wil jij de foute platen uit die tijd nog eens horen? Hou jij wel van Scatman John, Höllenboer, Irene Moors en de Smurfen, 'het Pizzalied', 'Ademnood' en veel andere foute platen? Kom dan naar The Mexican, want hier zul je ze allemaal voorbij horen komen! Dat niet alleen, want ook de carnavalshelden AddyHaddy en Partynaße komen feest in de tent brengen. Verder kun je hier 90's karaoke doen en meespelen met de vele foute jaren '90 spelletjes. Voor de winnaars: gratis drank en een uitbreiding op je Flippo collectie!

Nintendo gameroom
Een geslaagde uitbreiding op de afgelopen editie: 3 Super-Nintendo's. Een mooi stukje jaren '90 vermaak, waar toen goed gebruik van werd gemaakt. Daarom zullen ze ook op vrijdag 5 maart weer aanwezig zijn. Tijdens Back to the 90’s vind je vermaak met de spellen Mortal Kombat 1, Mario kart en F1 pole position. Een avondje ook echt terug in de tijd met het favoriete thuisvermaak van toen.

Entree
Om de drukte van de vorige editie op te vangen, gaat Just Party voor deze editie met een voorverkoop werken. Hierdoor blijft de kwaliteit behouden en zal er voldoende ruimte zijn om te feesten. Kaartjes in de voorverkoop kosten € 9,- (exclusief voorverkoopkosten). Deze zijn verkrijgbaar als e-ticket via Paylogic.nl en als print-ticket bij alle Primera winkels. Verkoop start op 29 januari! Deze loopt tot en met donderdag 4 maart. De entree aan de deur, indien het niet uitverkocht raakt, gaat € 12,- kosten. Om kosten te besparen adviseert Just Party om zoveel mogelijk kaarten tegelijkertijd te bestellen via Paylogic.nl.
De deuren van discotheek El Sombrero zijn op 5 maart geopend van 21:30 tot 03:00 uur. De minimumleeftijd is 18 jaar. Hier wordt streng op toegezien, dus ben verstandig en neem je legitimatie mee! Kijk op www.just-party.nl/ voor alle vrijkaartenacties.

9 opmerkingen

 
ken dat mokkel van de vengaboy weer verder gaan met playbacken :roflol:
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 6 februari 2010 om 10:51:
ken dat mokkel van de vengaboy weer verder gaan met playbacken :roflol:

Als je nou maar vast een kwart van wat hun verdient hebben, in je zak had zitten.. Met dat playbacken van d'r is ze er echt niet slechter van geworden.. Als er geen markt voor was, hadden ze nooit terug gekomen natuurlijk :)
Uitspraak van kbm_ op zaterdag 6 februari 2010 om 14:34:
Als je nou maar vast een kwart van wat hun verdient hebben, in je zak had zitten..­

Ik denk dat die playbackers er zelf verdomd weinig aan over hebben gehouden als je het vergelijkt met wat Wessel van Diepen zelf in z'n zak heeft gestoken.

OT: Altijd een leuk feestje, alleen heb ik het de komende tijd zo druk dat ik deze voorlopig nog ff op optie laat staan.
Uitspraak van Bobje op zaterdag 6 februari 2010 om 15:32:
er zelf verdomd weinig aan over hebben gehouden als je het vergelijkt met wat Wessel van Diepen zelf in z'n zak heeft gestoken.­

en terecht
DJ Arno
Werkzaam bij Relive Events
Artiest Arno
In de zomer van 1995 bundelden de DJ's Danski en Delmundo hun krachten met vier van de vaste gasten op hun beruchte strandfeesten aan de Spaanse Costa's en op Ibiza, twee jongens en twee meisjes.­ In eerste instantie was dit viertal werkzaam als professionele dansers bij de podiumact van de DJ's.­ Maar vanaf 1997, bij het lanceren van de hit 'La Parade de tettas', werden zij het gezicht van de nieuwe hitmachine The Vengaboys! Terwijl op de achtergrond Danski en Delmundo actief blijven als producers.­

Leuk promo verhaaltje, maar Danski en Delmundo = gewoon Wessel van Diepen. En die heeft een heleboel centjes verdiend met zijn Vengaboys.