Partyflock
 
­ Nederland

City Madness zet Club Noa op z’n kop

gepubliceerd door , op
City Madness zet Club Noa op z’n kop
2 februari 2010
Chaos in de stad! Leeuwarden zal op 20 februari het middelpunt van deze chaos zijn, want City Madness komt naar de stad, dus zorg ervoor dat je er klaar voor bent! De stad staat op z'n kop. Kilometers lange files richting de Nieuwestad, gillende dames in de rij om een glimp op te vangen van de nationale helden van weleer. Headliners voor deze eerste editie zijn niemand minder dan Leroy Styles en Vato Gonzalez, dat beloofd wat!

Het hele jaar door staat Leeuwarden al op z’n kop; maar op zaterdag 20 februari trilt de stad…en de hele wijde omgeving! De leipste housemuziek, de dikste licht shows en de leukste mensen! Na eerdere successen in Amsterdam, Den Haag & Zoetermeer, gaat City Madness nu ook Leeuwarden keihard op zijn kop zetten! …Shows, Entertainers en Dj’s!

City Madness staat voor alles wat wicked, weird, fashionably, trashy, not done, absolutely chique en van alles en nog wat is! Vele tegenstellingen dus…. Maar pas op; in Club Noa begeef je jezelf op heet Fries terrein; de paparazzi ligt op de loer…This is City Madness! Leroy Styles begon zijn carrière in de Rotterdamse Now&Wow. Deze topclub onder leiding van club goeroe Ted Langenbach kende vele grootte hoogtepunten! Na zijn doorbrak in Rotterdam volgde al gauw de rest van Nederland. Leroy Styles werkt in de studio onder andere met Dennis Ferrer (I heard you say; Hey Hey!). Wacht het moment af totdat Leroy zijn eerste plaat opzet in Noa; Madness it will be!

Naast Leroy Styles zal Vato Gonzalez samen met MC Tjen en MC Roga laten zien dat de chaos pas echt complete is als zij langskomen. Vato Gonzalez mag zich met recht ‘The official one and only Dirty House Bastard’ noemen. Hij heeft vorig jaar zijn 'Dirty House Bootlegs package’ gratis online beschikbaar gesteld. De in totaal 20 bootlegs/mashups die hij normaal gebruikt tijdens zijn livesets zijn nu al meer dan 60.000x gedownload en meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube. Dan mag je jezelf inderdaad ‘The official one and only Dirty House Bastard’ noemen!

Leroy Styles en Vato Gonzalez wordt op deze avond geflankeerd door Marc Benjamin, Jaz von D, Anthony King & Dave O'Brian en Ricardo Silvio. Marc Benjamin is voor de meeste mensen ‘a new kid’ Misschien helpt het als erbij vermeld wordt dat dit de ‘Benjamin’ van de Lady Bee familie is? Precies! Het jongere broertje van Lady Bee dus! De uit Zoetermeer afkomstige Anthony King & Dave O'Brian zullen de opwarming van City Madness voor zich nemen met hun zoetsappige housebeats! Ricardo Silvio zal de 2e zaal vullen met zijn heerlijke eclectic en urban beats!

Kaarten
Kaarten voor City Madness zijn te koop bij de Free record shops, of via de website van Club Noa. Aan de deur kost een kaart €8,- Zorg dat je op tijd bent!

Deuren
De deuren van Club Noa openen om 23:00 uur en zullen open blijven tot 05:00 uur. Kom op tijd om rijvorming voor de deur voor te zijn. De verwachtte drukte is groot! Meer info vind je op http://www.club-noa.nl

Chaos @ City Madness, don’t miss it!

4 opmerkingen

vette typo!
Yeahhh; knallen!
dat beloofD wat ???