Partyflock
 
­ Nederland

Break- en frenchcore in de grote zaal van Het Paard

gepubliceerd door , op
Break- en frenchcore in de grote zaal van Het Paard
2 februari 2010
Op vrijdag 12 maart zal er een speciale editie van het crossover concept Audio Active plaatsvinden in de grote zaal (!) van het Paard. XXL locatie, XXL line up, XXL muziek: kortom Audio Active XXL.

Audio Active staat, ondanks haar jonge geschiedenis, bekend om haar vernieuwende en diverse programma. Voor deze extreme editie zijn dan ook alle registers opengetrokken en is er een grandioze lineup met een mix van breaks & core samengesteld. De beste artiesten uit deze geledingen zijn geboekt om een onvergetelijke avond te creëren:

Vanuit het zonnige Maimi USA vliegen laten ze Otto Von Schirach overvliegen, èèn van de grote meneeren uit de breakcore scene.
Breakcore? Eerlijk gezegd kan je deze man niet direct in een hokje douwen. Zijn Duits - Cubaanse achtergrond laat hem muziek maken die van rauwe electro (Miami Bass) tot breaky noise gaat.

Het frenchcore geluid zal verzorgd worden door Cardiak, de man die jaren geleden dor T.T.S. in Nederland werd geïntroduceerd en sindsdien een van de populairste en meeste begeerde frenchcore artiesten is. CO2 Sound System is zijn system, releasen op labels als Psychik Genocide en Biomaster.
Nog meer Frans geweld komt van de immens populaire Maissouille.

Uit Tsjechië verwelkomen ze Mat Weasel Busters die in landen om ons heen een ongekende status heeft en in Nederland hard bezig is om zijn typerende Hardtek sound naar een hoogtepunt te brengen.

Het tekno deel zal verzorgd worden de underground held Rinse. Die voor de derde maal zijn opwachting zal maken op Audio Active. Wederom zal laten zien waarom hij een van de koningen van de Tekno in Nederland is.
Verder zal uit eigen bodem Bong-Ra het breaks gedeelte voor zijn rekening nemen met zijn typisch onbeschrijfbare, harde kicks & breaks stijl.Niet te moeilijk, maar wel geniaal beuken!

Audio Active XXL zal plaatsvinden in de grote zaal van Paard, dit betekent een van de beste en zuiverste geluidsinstallaties aanwezig in Nederland op dit moment en nog belangrijker: geen geluidslimiet!

De kosten voor Audio Active XXL bedragen 8,50. Zo goed als gratis voor een line up als deze.
Kijk voor meer info op www.t-t-s.nl

12 opmerkingen

geniaal!

deze artiesten namen maken het meer dan waard om alles dat weekend af te zeggen en lekker gaan op deze geniale helden:yes: :bounce:

:respect:
Artiest Vexer
Hadsikideeeeeee! :D
 
te bruut voor woorde Cardiak en massouille
Artiest {SHOWLIST artist 82170, 40745, 13003}
Zulke namen op zo'n dikke lokatie voor zo'n prijs.....hulde :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 20224, 106925, 63696}
Uitspraak van Funky Frank op dinsdag 2 februari 2010 om 18:57:
Zulke namen op zo'n dikke lokatie voor zo'n prijs.....hulde

nice
 
Zeker aanwezig !
paard goede locatie!
De FHM-buurmeisjes verkiezing 2010 is weer van start gegaan:

Ik vraag jullie om te stemmen op Blondie, als volgt:
beoordeel haar met 5 sterren op:
http://www.bm2010.nl/buurmeisjes/Blondie.html

OF/EN:

sms BM Blondie naar 2211
0,90 cent P.O.B:

Bedankt!