Partyflock
 
­ Nederland

Openingsavond 5 days off in de Melkweg vol disco, house en techhouse

gepubliceerd door , op
Openingsavond 5 days off in de Melkweg vol disco, house en techhouse
4 februari 2010
Met onder meer Dixon, Four Tet (dj-set), Junior Boys (dj-set) en Mungolian jet set staat er de eerste avond van 5 days off in de Melkweg meteen een knaller van een line-up De bovenstaande namen worden nog eens aangevuld met FM Belfast, San Proper, Tettero & Job de Wit.

Dixon is natuurlijk geen onbekende meer in Amsterdam gezien de euforische reacties op zijn eerdere sets in onder andere Trouw en de Melkweg. Deze Duitser behoudt house als uitgangspunt, maar vult die basis aan met flarden techno en disco.
Naast Dixon is ook Four Tet in de Melkweg aanwezig. Eerder op de avond doet hij nog een liveshow in Paradiso, maar in de Melkweg komt Four Tet met een dj-set, die minder complex is dan zijn eigen producties, maar meer op de dansvloer gericht is. San Proper zal deze avond in de Melkweg Max openen

De oude zaal wordt op deze avond overgenomen door Foxes & Wolves met Tettero & Job de Wit als afgezanten. Onder het toezicht van deze stamhoofden zullen FM Belfast en Mungolian jet set liveshows geven, terwijl Matt Didemus van Junior Boys een dj-set geeft.

Naast deze avond in de Melkweg heeft 5 days off natuurlijk nog veel meer op het programma staan. Kijk voor het volledige programma, verdere informatie en op www.5daysoff.nl. Binnenkort staat ook het exacte tijdschema op onze website.

Volledige line-up: Dixon, Four Tet (dj-set), Junior Boys (dj-set), Mungolian jet set, FM Belfast, San Proper, Tettero & Job de Wit.

Kaarten kosten €14,- plus lidm. Verkoop via www.ticketservice.nl en www.beatfreax.com/ticketshop
More info: www.5daysoff.nl

1 opmerking

Four Tet en Mungolian jet Slet zin an!