Partyflock
 
­ Nederland

Inside Events presents Hardcore Inside Part III

gepubliceerd door , op
Inside Events presents Hardcore Inside Part III
3 oktober 2003
Op 15 november 2003 is het weer zo ver de derde editie van Hardcore Inside alweer. Het is tevens ook de laatste van het jaar 2003 dus we sluiten af met een knaller. Voor deze editie hebben we weer een harde line-up voor jullie uitgezocht.

Bass-D & King Matthew (Masters of Hardcore)
Waxx vs Bernd (Residents Atlantic)
Genius (Hardcore Inside I & II)
Stalker (Masters of Hardcore)
D-Spirit (Masters of Hardcore)
Vince (Shadowlands terrorists)
J.D.A. (Shadowlands terrorists)
Akira (Hong Kong Violence)
Dj Yves (Club X,Mindcontroler)

MC Syco (Masters of Hardcore)

Ze zullen de volgende time-table aanhouden:

21.00 tot 22.00 Stalker
22.00 tot 23.00 Dj Yves
23.00 tot 24.00 Bass D & King Mathew
24.00 tot 02.00 Vince
02.00 tot 03.00 Genius
03.00 tot 04.00 Bernd vs Gerru
04.00 tot 05.00 JDA
05.00 tot 06.00 D-Spirit
06.00 tot 07.00 Akira

Zoals je ziet gaan we gelijk stevig beginnen met Stalker dit talent uit de stal van Masters of Hardcore,staat garant voor een flink beukende set.

Dj Yves onze vrolijke Belgische vriend zal ons trakteren op een set met early hardcore en oldstyle tunes. Yves was lange tijd resident van de Zino maar is nu weer op zaterdag te booken voor optredens in Nederland en Belgie. Waar wij dankbaar gebruik van maken natuurlijk.

Bass-D en King Mathew wie kent ze niet 2 oude rotten in het vak, hun sets staan bekend om de early hardcore tunes in combinatie met New style hardcore.

Vince is werkelijk een duizendpoot overal kom je hem wel tegen en hoor je zijn naam, is het niet over zijn geweldige producties of draaistyle is het wel over de live optredens van Shadowland Terrorists. Alles wat die doet gaat met professionaliteit we zijn ook heel trots dat hij een 2 uur durende set zal draaien op ons event.

Genius onze eigen resident op Hardcore Inside!! Hij is de enige die al 2 versie’s achter de rug heeft en ook het derde deel mee zal maken. Zijn platenkeuze is zeer ruim variatie van early hardcore, oldstyle en new style gewoon super. Ook mix technisch kan deze jongen een aardig showtje weggeven.

Bernd vs Waxx Krommenie’s eigen jongens deze heren zijn zeker thuis in de Hardcore scene. Bernd heeft ook op Hardcore Inside II laten zien dat hij de zaal helemaal gek kreeg. Gerru gaat dus een flinke klus krijgen in de battle.Maar onderschat Gerru niet ook deze jongen beschikt over kwaliteit.Deze set wordt knallen.

J.D.A. deze jongen kan van ons de prijs krijgen voor sympathiekste dj! Zwaar relax en dat hij ook geliefd is bij het Hardcore publiek is wel duidelijk.Ook met live optreden Shadowlands terrorists heeft hij veel succes.We zijn ook blij dat hij er voor de tweede keer bij is op Hardcore Inside :D

D-Spirit wat zullen we eens vertellen over deze dj …buiten het feit dat hij zeer getalenteerd is en ons de vorige Hardcore Inside helemaal los liet gaan.Wat een draaistyle en wat een platenkeus echt te bizar gewoon. Hij geniet heel erg van zijn set en gaat er dan ook helemaal voor.Top dat hij er ook bij zal zijn dus:D

Akira DE man die de boel afsluit en kan zeggen dat het een snoei harde Terror set zal zijn. Dus mocht je ingedut zijn schud hij je wel weer wakker. Met zijn gave voorkomen en enthousiasme zal hij de laatste energie uit je lichaam trekken.Een betere afsluiting kunnen we ons niet wensen.

Er zijn maar een beperkt aantal kaarten voor dit evenement beschikbaar.
De entree is €10,- in de VVK en €15,- aan de deur. Op Outblast Birthday party zullen we tevens Speciale flyers uitdelen aan de Die hards die kunnen dan de volgende dag voor €7.50 naar Hardcore Inside Part III.

See Ya
The Inside crew

16 opmerkingen

 
JAAAAAAAAAAAAAAAAHHH­HHH!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!
DAT ZIET ER ERRUG LEKKER UIT ALLEMAAL EN DIT KAALHOOFDIG WEZEN ZAL UITERAARD VAN DE PARTIJ ZIJN OM HIER ZIJN KIPPEVEL TE BEFEESTEN WHEHEHEE!
:bounce: :bounce:
:bounce: :bounce:
En t gekke is..........t is maar een geluidje......toch wel een ZWAAR VET geluid!!!!!!!!!!

HARDCORE 4 WILL 9 NEVER 6 DIE 3!!!!!!!!!!!

we were the first and we're gonna be the last
laatste aanpassing
Artiest Vexer
Geen Stalker vs. D-Spirit meer :(
JEZUS AKIRA DIE AFSLUIT :P

Dat uhhhhhhhh wordt best wel ff hakke :P

:bounce:
 
MAAR WEL HELE VETTE BASSEN R@VER
dus dat wordt wel een leuk feessie
 
komt tiesto ook??????????
akira tiesto wheheheeee!!!!
laatste aanpassing
 
nou leeghoofden ik ga jullie verlaten............
deze jongen heeft nog geen weekend en zal vanaf elf uur vanavond tot elf uur morgenochtend te vinden zijn in t bedrijfspand van Bolletje NL.
:(
C U in da Future
Tsja.. Kin... zown klein mannetje.. en zooooooveel herrie :)
 
zit te twijfelen.... dag er voor Krank Im Kopf
maar niet al te ver uit de buurt :)
 
waarvoor niet meer in berlikum?
 
waarom niet in Almelo?????????????
:bounce: :bounce:
 
Artiest Natazja
Sans Souci is nu weer een ander soort lokatie geworden met een andere doelgroep,waar de evenementen van Inside Events niet meer tussen passen.Plus het feit dat er in de nabije omgeving van Berlikum genoeg aan House evenementen word georganiseerd heeft ons doen besluiten om meer naar het westen te trekken.

Kaarten zijn op dit moment bij de drukker en zullen dan verkrijgbaar zijn bij Atlantic zelf en bij Mid-town Amsterdam ook zijn er kaarten online te bestellen op de site van Inside-events.
 
klopt ^natasja^inside.
wel jammer voor de mensen die altijd leuke feesjes hadden in sans zoals ikke :)
maar ja net wat je zegt: genoeg andere lokaties in da neighbourhoedje
de mazelen
:bounce: 4 life
 
akira sluit af nou da's lekker doof naar huis
 
to gabberabraham
doof naar huis?en je benen dan?
je mag allang blij zijn dat je benen nog in staat zijn te bewegen nadat je akira ondervonden hebt................­....................­.......
mensjes de mazzelse mazelen
:respect:
laatste aanpassing