Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
28 maart 2012
· Inhoud


· 'Nieuw' op Partyflock

Wellicht is het je al opgevallen, maar de videosectie is weer ‘up & running’. Er is eindelijk weer geluid bij de beelden! De komende tijd zullen we de sectie liefdevolle aandacht geven en dat betekent dus meer video’s uit de dancescene! We zijn intern nog even in overleg hoe we eea gaan aanpakken en wat we gaan doen met materiaal dat we aangeleverd krijgen!

Hiermee samenhangend kunnen we ook nog melden dat we ons eigen Youtubekanaal hebben: Youtube.com/Partyflock. Ook daar gaan we de komende tijd mee aan de slag!

Stay tuned!

· Filmpje




·PvdK


Ook wij lezen het forum en kwamen het volgende in een topic tegen :)

Had vannacht weer zon vage droom.
Volgens alle geloven was partyflock de enigste echte god.
En als toen moest iedereen partyflock roepen en kwam partyflock :|

En de mensen die altijd aanwezig zin op't forum werden uitverkoren om permanent een flockert te worden :|

Toen ging de wekker :yes:

Jullie wel eens gedroomd over flock :$ ?

Poll, geopend op dinsdag 16 februari 2010, looptijd van 5175.5 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Dus bij deze de vraag hebben jullie wel eens over flock gedroomd?

55878%
Nee sorry ben niet zo verslaafd :no:
9213%
Dromen is voor mietjes :9
689%
Ja echt wel :yes:


· Nachtburgemeester verkiezingen Amsterdam


Een belangrijke nacht voor Amsterdam is bijna aangebroken! Nog even en Kristel Mutsters en Josine Neyman geven na twee intensieve, maar interessante jaren de titel van nachtburgemeester door. In de Melkweg zullen de uiteindelijk vijf kandidaten het live tegen elkaar opnemen. Naast de vote van de vakjury, is de stem van het publiek van grote invloed. Jij bepaalt mede wie onze nieuwe nachtburgemeester 2010-2012 wordt! De kaarten gaan hard, dus spread the word. En, zorg vooral dat je erbij bent!

Nog even de vijf kandidaten en collectieven op een rij; Jennifer Hopelezz, Vereniging voor Amsterdamse Nachtcultuur bestaand uit Bas Engels, Tom Laterveer en Duncan Stutterheim, Isis van der Wel en de nachtraad, K.I.S.S. bestaand uit Dimitri Madimin Itamar Gilboa, Waldy Brewster en Phillip Powel en tot slot Nachtcommissie DENDEREND! AMSTERDAM!

Naast de kandidaten zullen er ook verschillende politici aanwezig zijn om hun visie over de nacht te geven waarna ze natuurlijk de hemd van het lijf gevraagd wordt! Natuurlijk wordt de nacht afgesloten met een groots feest! We vieren immers een afscheid, een huldiging en een nieuw tijdperk voor de Amsterdamse nacht!




Genoeg reden voor Partyflock om even op een kort interview met 1 van de kandidaten af te nemen. Wij zochten Isis op en stelde haar een aantal vragen.

Isis voor president!", eh.nachtburgemeester! Wat waren de reacties van je omgeving toen je bekend maakte dat je je kandidaat stelde?
Mensen zijn heel enthousiast, blijken allemaal een bijdrage te willen leveren, dat sterkt me enorm deze stap te nemen. Al jaren vraagt men me om me verkiesbaar te stellen, maar ik ben er nu klaar voor.

De fijne kneepjes van het vak afgekeken van je moeder? Nog tips gekregen van je moeder?
Mijn moeder is nu 20 jaar burgemeester. Het belangrijkste wat ik van haar heb geleerd is dat een burgemeester iemand is die over alle bewoners van een stad waakt en dat er vooral veel verantwoordelijkheid aan te pas komt. Het lijkt mij een uitdaging het begrip burgemeester wat meer op de voorgrond te schuiven in de periode die komen gaat.

Je voorvangers, Josine Neyman en Kristel Mutsters, wilden de stad "ontfilteren" en "Amsterdam als vuigste stad op de kaart zetten en ook het feest teruggeven aan het volk!". Toch hoor je de laatste jaren dat Amsterdam alleen maar truttiger is geworden en Amsterdam niet meer is. Wat ga jijanders doen om dat te stoppen?
Om echt dingen te kunnen veranderen wil ik, samen met de Nachtraad (enkele leden zijn: Ellen ten Damme, Stanja van Mierlo, Def P en Roy Avni), een dialoog aan gaan met de politiek. Daarnaast vind ik dat je als nachtburgemeester verantwoording moet afleggen voor je acties. Dit betekent dus regelmatig overleg met de gemeente, verslagen bijhouden en actief op de bres voor alle bewoners uit de nacht. Door het heel serieus aan te pakken verwacht ik meer begrip bij de beslissingnemers te kunnen creeren.

De 19e is de uitslag van de verkiezing. Wat ga je als eerste doen als je het wordt die avond?
Het zal dan wel een latertje worden, de nachtburgemeester kan moeilijk vroeg gaan slapen!!

Any last words voor je concurrentie?
Ik geloof zelf meer in samenwerking, als ik nachtburgemeester word krijgt iedereen een stem, ook de andere kandidaten dus.

· Flockature


Agendamedewerker
Voor een van de meest uitgebreide feestagenda's van Nederland kunnen we wel een extra persoon gebruiken om hem up to date te houden!

Het werk bestaat voornamelijk uit het behandelen van contactberichten en emails die binnenkomen. Denk aan: het toevoegen van lineups, flyers en andere informatie aan events.

Lijkt het je leuk om Partyflock te helpen met het in stand houden van de goede agenda?
Beschik je over de volgende eigenschappen:
  • een gezond stel hersens
  • een dosis geduld
  • ongeveer een tot twee uur per dag of meer de tijd voor PF
  • geen strafpunten op Partyflock (hooguit een keertje voor een dubbel topic of een 'vergissinkje')
  • je spreekt ABN
  • bent ouder dan 18
  • niet verbonden zijn aan een dance organisatie
  • de werkzaamheden voor Partyflock zijn op dit moment onbetaald

Meld je dan aan via het contactformulier!

· Column


Pssht · Nuchter. De wereld is helder en eenduidig. Als ik om me heen kijk valt wat ik zie exact samen met waar ik naar kijk; ik ben duidelijk nuchter. Mijn oog-handcoördinatie is exact wat je er van verwacht, ik zie niets dubbel, ik ben niet duizelig, niet uitbundig, niet spontaan – eigenlijk heel saai

· Recensies


Voltt Vol. 2 - Mixed by 2000 and One · Na een prima eerste compilatie door Bart Skils is het nu de beurt aan 2000 And One om zijn visie te geven op de funky house en technosound van de populaire Voltt feesten. Kan Voltt 2 ons net zo bekoren als haar voorganger?

Ripperton - Niwa · Ondanks dat Ripperton al een flinke poos meedraait en vele producties heeft uitgebracht, ontbrak een studioalbum nog aan de discografie van de Zwitser. Daar is nu verandering in gekomen, want op het Green label van Joris Voorn en Edwin Oosterwaal brengt Raphael Ripperton ons zijn debuutalbum ‘Niwa’

· Goed fout (y)


Deze week geen carnavals klapper maar weer een echte goed fout :9



· De ontdek je plekje quiz


hurricane bass had het deze week weer bij het juiste eind (hoe doet hij dat toch altijd :lol:) en is daarom toegevoegd aan de lijst met eeuwige roem.
De foto is gemaakt op Summerfestival 2007 door Yaske.

De opgave van deze week:


Klik hier voor de lijst der winnaars van de eeuwige roem!

· Fotografen

Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!

· In de spotlight : killingscum

Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.
  1. Nick:
    killingscum
  2. Echte naam:
    Jeroen Braamhaar
  3. Leeftijd:
  4. jaar
  5. Woonplaats:
    Rijssen (een stadje in Overijssel)
  6. Relatie:
    Nee, op dit moment ff niet
  7. Dark of Light?
    Dark… Ik ben echt een nachtmens namelijk
  8. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Ik ben elektricien
  9. Hoe heb je partyflock ontdekt?
    Door mensen in me omgeving, veel deejays staan er op, en door het bezoeken van feesten kreeg ik interesse in partyflock
  10. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    Forums maar vooral altijd de agenda in de gaten te houden waar leuke feesten zijn, uiteraard is het altijd leuk om foto’s terug te kijken van alle feesten en discussiëren
  11. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    Mensen die er niks hebben te zoeken zoals kinderen die nog op de basisschool zitten, of mensen die geen feesten bezoeken, maar het ergste vind ik nog dat mensen soms kunnen schelden via een toetsenbord met bijvoorbeeld ziektes, erg trieste zaak !
  12. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Sponsors zoeken en een groot feest organiseren voor alle partyflockers
  13. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    De meeste feesten die ik bezoek heb was ik zeer positief over, en kregen van mij een goede waardering, maar met name wil ik noemen X qlusive the prophet 2006 en thrillogy 2007, en niet te vergeten afgelopen zomer Elementz. Ben enorme fan van scantraxx, maar naast de grote feesten vind ik locaties zoals de Hemkade en de Matrixx ook erg bruut, ook wil ik Dangerouzmind noemen wat altijd in Lucky wordt gehouden in me eigen stadje…
  14. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Dan zou ik een organisatie willen beginnen en zelf feesten gaan organiseren, daarbij laat ik het publiek mee stemmen in de line up van een feest, want publiek wil nogal eens commentaar hebben op een line up
  15. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    The Prophet, niet alleen de grote baas van Scantraxx, maar ook actief op partyflock en uiteraad boven in de lijst met donateurs
  16. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Hardstyle, maar met name early hardstyle, ga al jaren na feesten, en blijf het mooi vinden en blijf me er mee bezig houden, daarnaast hou ik ook van hardtrance/oldskool/(early) hardcore
  17. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Ooit een keer vanwege tickets die ik aanbod zonder er een prijs bij te noemen, tja daar leer je van he, voor de rest ben ik altijd heel braaf, wel heb ik zelf eens een evelopje aangeklikt en kreeg iemand een strafpunt door mij, maar dat was niet meer dan terrecht.
  18. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Minimum leeftijd van 16 jaar van maken, en profielen controleren
  19. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Nee, maar me maatje D-Nial heeft wel eens 2 tickets gewonnen, en toen mocht ik mee, dus als ik iets win kan ik hem blij maken
  20. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest?
    Kwa afstand het Silverdome in zoetermeer maar kwa tijd een feest 2 jaar terug in Duitsland maar dat kwam omdat de buschauffeur de weg niet kon vinden.
  21. Schuw of fotogeil?
    Als het een groepsfoto is dan fotogeil, maar alleen op een foto is saai
  22. Ben je donateur en waarom?
    Jazeker, een klein steentje bijdragen aan een partysite waar ik zeer verslaafd aan ben vind ik niet meer als normaal.
  23. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    Een klein maandje terug, maar ga morgen bellen voor een nieuwe afspraak
  24. Feesten of vakantie?
    allebei natuurlijk, of feesten op vakantie, in lloret 2008 bekende deejays gezien en gesproken uit Nederland
  25. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    een 9, eigenlijk niks op aan te merken, maar soms wil het wel eens gebeuren dat links niet werken of de server wat traag is, maar verder zo door gaan.
  26. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    D-Nial, DJ Dymonic en verwijderd

We bedanken killingscum voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos met DrumDJ


Elke week geven wij de kans aan een KNIP-Lezer om zijn favoriete top 3 uit de oude doos met de rest van partyflock te delen. Deze week is het DrumDJ die zijn top 3 instuurde met waarom hij nou juist voor deze platen heeft gekozen en welke herinneringen hij aan deze platen heeft.

Joy Kitikonti - Joyenergizer


Voor mezelf en me vrienden een van de eerste hardhouse/hardstyle tracks die we tot vervelens aan toe hebben geluisterd. Op een verjaardag zelf mensen mateloos geïrriteerd hebben door het nummer continu aan te zetten terwijl er op dat moment natuurlijk een totaal andere muzieksoort aan stond 8)

DJ Duro - Just Begun (Showtek Remix)


Dit nummer staat voor 2 dingen: Kelderbar en 1ste plaat uit mijn collectie.
Deze plaat kocht ik allang voordat ik zelf draaitafels had onder het motto van die moet ik gewoon hebben. Ik kwam in voor het eerst in aanraking met het nummer in de Lunenburg te Loosbroek. Als 16 jarige stamgast van de Kelderbar (waar Klaartje jump/hardhouse/hardstyle draaide). Dit nummer betekende voor mij en me vrienden echt maximaal losgaan(en nog steeds).

Trance Generators - Darkness Will Rule (Original Mix)


'Toen' en 'in mijn ogen' een van de hardste platen op hardstyle gebied. De Trance Generators hebben een “andere’ Hardstyle sound en daar moet je echt van houden en kunnen waarderen. En dat doe ik (L).

· Anekdotes

In het kader van 'aan het einde van een lange werkdag is de kans op spelvauten het grootst':

Klant:
Kan je onderstaand bericht op Partyflock plaatsen voor xx euro? Mag vanaf vandaag en dan looptijd 2 dagen. De line up kan toegevoegd worden aan de agenda.

Partyflock:
Grommm, komt ie 5 minuten voor einde werkdag effe met een enorme tag-opgave haha. Aangezien de leden wel op dit nieuws zitten te wachten, heb ik hem livegezet ;)
Agenda is ook aangevuld!

Klant:
Haha moest er al aan denken toen ik em verstuurde.. sorry! Een dingetje wat mij opvalt: Tickets kosten [wuro]42,50 (ex fee) wat is wuro? :-)

Partyflock:
Wuro? Duh! Dat is de Wappie Euro....de wisselkoers is momenteel: 1 euro is 5 wuro! When wappie weet je toch niet hoeveel je centen waard zijn!

Klant:
Hahahahaha! :-)

Laatste mail van de dag was in ieder geval vrolijk :yes:



Onder het mom van hoe moeten wij dit weten.

hallo ik wiel med miesjes op msn warom kom ze niet weetja da

Wij hebben ook geen idee :lol:

· Geen heden zonder verleden

  • 1867 - Het eerste schip vaart door het Suezkanaal.
  • 1952 - Kees Broekman wint de eerste Nederlandse medaille tijdens Olympische Winterspelen.
  • 1963 - In Graft treden Ard Schenk en Kees Verkerk voor het eerst tegen elkaar in het strijdperk.
  • 2000 - Het besturingssysteem Windows 2000 van Microsoft verschijnt.


· Nieuwsberichten

Ingezonden: Red ons festival
Falend evenementenbeleid Valkenswaard ondermijnt jongereninitiatief Re-Action Outdoor
De gemeente Valkenswaard pretendeert oog te hebben voor de jeugd. Als één van de sterkst vergrijzende gemeenten in Noord-Brabant heeft Valkenswaard haar jeugd hard nodig voor een succesvolle toekomst. Jammer dat deze gemeente door een falend evenementenbeleid een geweldig jongereninitiatief in de kiem smoort. (...) Ook dit jaar waren de organisatoren van plan om in het weekend na Pinksteren een derde editie van Re-Action Outdoor te organiseren. Echter steekt de gemeente daar nu een stokje voor. (...)

De organisatoren van Re-Action Outdoor zullen bezwaar aantekenen tegen de afwijzing van de vergunning, maar om een vuist te kunnen maken hebben we jullie hulp nodig. Daarvoor kan iedereen een online petitie tekenen op www.RedOnsFestival.nl. Tegelijkertijd met deze petitie en deze ingezonden brief gaat er een brief uit naar de gemeenteraadsleden, in de hoop dat zij hun politieke verantwoordelijkheid nemen en dit geweldige jongereninitiatief alsnog door kan gaan. We vragen opnieuw een vergunning aan voor Re-Action op 18 september van dit jaar. Teken die petitie, maak Re-Action mogelijk!

Hoofdorganisatoren van Re-Action Outdoor: Martijn de Jong, Sander van den Eijnden, Sami Sezin en Vincent Hendrikx.


The Partysquad bezoekt scholenproject dance4life in Oeganda
Comeback voor Jerry na zwaar auto-ongeluk
Dance4life ambassadeurs Ruben en Jerry van The Partysquad brengen eind maart een bezoek aan een project van STOP AIDS NOW! en een dance4life scholenproject in Oeganda. Samen met 20 Nederlandse scholieren gaat The Partysquad in Oeganda de strijd aan met hiv en aids. Zij doen dat door zelf mee te helpen bij de projecten. Op 25 maart vertrekken The Partysquad en de leerlingen naar Oeganda. De eerste dagen gaan zij aan de slag bij het project Health Need Uganda (HNU). (...)

Comeback Jerry
Het is bijzonder dat ook Jerry meegaat op reis. De DJ was anderhalf jaar geleden betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. Na een lange revalidatieperiode werkt hij nu aan zijn comeback, die gepland staat voor het begin van de zomer. (...)

dance4life
dance4life is de internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Van de 7.400 mensen die dagelijks geïnfecteerd raken met hiv is bijna de helft jonger dan 25 jaar. dance4life inspireert daarom juist deze generatie om in actie te komen. Het Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in meer dan 25 landen verspreid over 5 continenten. dance4life Nederland is de jongerencampagne van STOP AIDS NOW!
www.dance4life.nl


Warner wil geen gratis muziekstreams meer
Platenlabel Warner wil muziek uit zijn catalogus niet langer in licentie geven aan bedrijven die de liedjes gratis streamen via internet. Juist die vorm van exploitatie is op internet aan een flinke opmars begonnen. Populaire diensten als Last.FM en Spotify bieden hun gebruikers de mogelijkheid om, bijvoorbeeld in ruil voor het beluisteren van reclame, onbeperkt legaal naar muziek te luisteren via internet. De liedjes kunnen dan niet worden gedownload.
Topman Edgar Bronfman Jr. van Warner zei dinsdag bij de presentatie van de kwartaalcijfers van zijn bedrijf dat dergelijke diensten "duidelijk niet rendabel zijn voor de muziekindustrie". Hij liet weten dat Warner niet langer toestemming geeft voor gratis online streaming, zo meldt de BBC. Of dat betekent dat Warner de bestaande licenties voor gratis streaming gaat intrekken, is onduidelijk. Lees veder…



'Verkoop cd's en dvd's daalt door downloaden'
Nederlanders hebben vorig jaar ruim 884 miljoen euro uitgegeven aan muziek, films, tv-series en games. Dat is ruim 7 procent minder dan in 2008. Vooral het illegaal downloaden van films is debet aan het omzetverlies, zei brancheorganisatie NVPI donderdag bij de presentatie van de jaarcijfers van de entertainmentmarkt. In 2009 ging 11 procent minder dvd's over de toonbank dan het jaar daarvoor. De afgelopen vijf jaar worden er steeds minder bioscoopfilms op dvd verkocht; de omzet daalde in deze periode met een kwart. De NVPI roept de overheid op maatregelen te nemen tegen illegale downloadpraktijken. Lees verder…



Demonstratie tegen het verbod van de Dance Parade
Op zaterdag 6 maart is er een demonstratie in Rotterdam tegen het dance parade verbod in zijn huidige vorm. De organisatoren roepen zo veel mogelijk dance parade bezoekers op om hier heen te komen om een zo duidelijk mogelijk statement te maken. Het is echter wel de bedoeling dat het hier een nette demonstratie word dus gedraag je aub. Spandoeken zijn natuurlijk wel van harte welkom, zolang de texten maar niet discriminerend of beledigend zijn. De bedoeling is om, om 15:00 op de Coolsingel te zijn met zo veel mogelijk mensen die het niet eens zijn met het verbod op de dance parade. Verbieden is namelijk geen oplossen van problemen (zo ver deze er al zijn op de dance parade). Op het zomer carnaval vallen ieder jaar doden en dit mag wel doorgang vinden...dat kan natuurlijk niet. Dus voel jij je geroepen?

Kom dan vooral massaal naar de Coolsingel in Rotterdam op 6 maart om 15:00.

· Nieuws dat eigenlijk niemand wat kan schelen


'Arrestatieteam' opgepakt door politie
Tijdens de intocht van prins Carnaval in Den Bosch heeft de politie zondag het hele wapenarsenaal van een nep-arrestatieteam in beslag genomen. Dat liet de politie maandag weten. Een groep uit de omgeving van Amsterdam had zich verkleed in zwarte kleren, compleet met kogelvrije vesten, portofoons, beenholsters en 'oortjes'. Ze hadden ook allemaal nepwapens bij zich die nauwelijks van echt te onderscheiden waren. Het ging om replica's van pistolen en mitrailleurs. De carnavalvierders kregen geen proces-verbaal omdat ze ter plekke afstand deden van de nepwapens, die vernietigd worden.
Bron: Nu.nl


· Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist


Het eerste goud van Sven Kramer is binnen :cheer:



Word fan van Partyflock op Facebook
Volg ons op Twitter
KNIP – 4e jaargang – nr. 7

75 opmerkingen

Uitspraak van Deesjuh (L) Joey op woensdag 17 februari 2010 om 19:00:
jeuj!

het blijft me steeds verbazen hoe snel mensen kunnen lezen _0_
Het eerste goud van Sven Kramer is binnen

Nou en!
.
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 53448, 143235}
Heeft ie goed:D

Leuk intervieuw jeroen...!!(H)
En trouwens de groetjes trug haha:P
laatste aanpassing
Uitspraak van Denzity op woensdag 17 februari 2010 om 19:01:
het blijft me steeds verbazen hoe snel mensen kunnen lezen _0_

(H)Jij bent anders ook erg snel binnen een minuut ;)
laatste aanpassing
Tsjaa... Re-action...

blijft balen... lijkt ehv wel met Queensday
Artiest {SHOWLIST artist 66688, 115763}
Trance Generators - Darkness Will Rule (Original Mix)

MODDERVET!! :d

Hebben nog veel meer van die vette ''andere'' shit :respect:
Leuke top 3 Drum, precies de tracks die ik van je verwacht had ;)
Artiest Xerxes
Hallo ik wiel med miesjes op msn warom kom ze niet weetja da

Lijkt wel Bertjeng :lol:
laatste aanpassing
Demonstratie tegen het verbod van de Dance Parade
Op zaterdag 6 maart is er een demonstratie in Rotterdam tegen het dance parade verbod in zijn huidige vorm. De organisatoren roepen zo veel mogelijk dance parade bezoekers op om hier heen te komen om een zo duidelijk mogelijk statement te maken. Het is echter wel de bedoeling dat het hier een nette demonstratie word dus gedraag je aub. Spandoeken zijn natuurlijk wel van harte welkom, zolang de texten maar niet discriminerend of beledigend zijn. De bedoeling is om, om 15:00 op de Coolsingel te zijn met zo veel mogelijk mensen die het niet eens zijn met het verbod op de dance parade. Verbieden is namelijk geen oplossen van problemen (zo ver deze er al zijn op de dance parade). Op het zomer carnaval vallen ieder jaar doden en dit mag wel doorgang vinden...dat kan natuurlijk niet. Dus voel jij je geroepen?

Kom dan vooral massaal naar de Coolsingel in Rotterdam op 6 maart om 15:00.
Hee Jeroen
Ik vind dit foto wel passen in het Rubriek "Goed Fout"
Werkzaam bij ITSOTC Events
Artiest {SHOWLIST artist 23969, 25565}
Uitspraak van Bigf00t op woensdag 17 februari 2010 om 19:24:
Leuke top 3 Drum, precies de tracks die ik van je verwacht had

Thnx's!! :D

Had jij Duro - Just Begun toen trouwens niet voor mij besteld?
Op het zomer carnaval vallen ieder jaar doden en dit mag wel doorgang vinden

Nou, nou, nou.. ieder jaar, dat dan ook weer niet.. er zijn 3 moorden gepleegd in het 25 jarige bestaan van het evenement, maar de organisatie en de gemeente gooien dat dan op toevalligheden.. Maar wij weten beter.

Komt nog eens bij dat er tijdens het Zomercarnaval gewoon alcohol geschonken wordt.



ach wat wil je, als je in een stad woont waar een mutliculturele maatschappij (voordeel verlenen aan mensen met een andere afkomst)belangrijker wordt gevonden dan gelijkheid in de maatschappij. de gemeente creeerd zelf de tweedeling in deze voor de rest prachtige stad.
 
Keertje naar de hoeren met m'n wuro's
Werkzaam bij I-Vents
Artiest {SHOWLIST artist 118631, 88239, 58739, 73184}
Uitspraak van DrumDJ op woensdag 17 februari 2010 om 19:30:
Duro - Just Begun

dat was echt de 1e track waar ik bij dacht toen ik DrumDJ zag staan :p
Uitspraak van DrumDJ op woensdag 17 februari 2010 om 19:30:
Had jij Duro - Just Begun toen trouwens niet voor mij besteld?

Zou best eens kunnen ja. Bij Recess denk ik :)
Nou, nou, nou.. ieder jaar, dat dan ook weer niet.. er zijn 3 moorden gepleegd in het 25 jarige bestaan van het evenement, maar de organisatie en de gemeente gooien dat dan op toevalligheden.. Maar wij weten beter.

3 moorde...ist niet wat veel?
op de dance parade is dr nog niet 1 geweest.
en ieder jaar is natuurlijk ook niet letterlijk bedoelt ;)





Komt nog eens bij dat er tijdens het Zomercarnaval gewoon alcohol geschonken wordt.

en dit is dus 1 van de meest idiote onzin dinge, waar hou t op??




ach wat wil je, als je in een stad woont waar een mutliculturele maatschappij (voordeel verlenen aan mensen met een andere afkomst)belangrijker wordt gevonden dan gelijkheid in de maatschappij. de gemeente creeerd zelf de tweedeling in deze voor de rest prachtige stad.

leefbaar Rotterdam wilde deze burgemeester op voorhand al niet.
en toen hij dr net zat en die marokaantjes kwame demonstrere ginge hun gelijk los tege m,
toen hij Feyenoord-ajax verziekte ginge hun los tege m, toen hij de dance parade verbood ginge hun los tege m en toen sunset uit dfe klauwe was gelope ginge hun los tege m.
dus niet de hele gemeente ;)
maar roep vooral iedereen die je ken en normaal op de dance parade kom op om 6 maart naar Rotterdam te kome voor deze demo ;)

info ken je nog vinde op demonstratie2-010.hyves.nl ;)
Uitspraak van 8-bit Kid™ op woensdag 17 februari 2010 om 19:03:
Nou en!

Inderdaad. Val dood met je schaatsen.

Echte naam:
Jeroen Braamhaar

:roflol: Familie van?
Artiest Lanx
hallo ik wiel med miesjes op msn warom kom ze niet weetja da

:lol:
Werkzaam bij UF Events
Artiest {SHOWLIST artist 34781, 75120, 39433}
Jeroen (Y) Nice one :)
Uitspraak van Robbie M op woensdag 17 februari 2010 om 19:05:
Euphoria · vrijdag 3 juni 2005

Damn, ik had de 013 al herkend... Als ik nou es ietsjes eerder de knip gelezen had! :P
 
Uitspraak van lamtak op woensdag 17 februari 2010 om 20:21:
Damn, ik had de 013 al herkend...

+1
En het moest Euphoria wel zijn..
Maar verder...? 8)

Gefeliciteerd Robbie!
Keukenvloer?
 
Video sectie :cheer:

Eindelijk weer filmpjes van o.a. Flockers terugkijken met geluid :cheer:
Uitspraak van [Insomniax-Events] DJ Ordinary™ op woensdag 17 februari 2010 om 20:42:
hmm jammer dat ik niet mee kan doen met demo in rotterdam kut datum

je ken t iig doorgeve aan al je vriende en vriendinne ;)
laat hun dan kome.
maar zeg wel dat ze t netjes moete houwe!!
en word lid van: demonstratie2-010.hyves.nl en laat je vriende en vriendinne ook lid worde ;)
maar kome is nog veel belangrijker!!
Artiest Neo-C
Kontrust! dikke plaat :D
hallo ik wiel med miesjes op msn warom kom ze niet weetja da

Wij hebben ook geen idee :lol:

:roflol:
Uitspraak van Denzity op woensdag 17 februari 2010 om 19:01:
het blijft me steeds verbazen hoe snel mensen kunnen lezen _0_

valt me nog mee dat ze geen FIRST zit te bleehren

:rot:
Uitspraak van Too Many Daves op woensdag 17 februari 2010 om 20:01:
Echte naam:
Jeroen Braamhaar

Familie van?

niet van de scheidsrechter hoor :P
Wel een aardige knip :D
hallo ik wiel med miesjes op msn warom kom ze niet weetja da


:roflol: Hahaha
 
Jeroentjeee :respect:
Greetz back ofcourse :D
Jeroen :respect:
En tot snel man !
Haha tof interview Jeroen en uiteraard de groeten terug (y)


Uitspraak van killingscum op woensdag 17 februari 2010 om 21:57:
niet van de scheidsrechter hoor

Maar ja, die komt hier wel 5 km uit de buurt. Ik heb nog een tijdje bij hetzelfde bedrijf gewerkt als zn moeder. Best toffe lui :)
Dat filmpje van die icoontjes, dat doen die van mij nou nooit op mijn Macbook :lol:

Hmmm misschien enkel en alleen als ik te veel gedronken heb :bloos:
Jeroen!!! :bye: Leuk interviewtje :D Leuke KNIP weer :respect:
Joy Kitikonti - Joyenergizer

:respect:
Jeroentje:bye: Leuk interview:D
 
Het eerste goud van Sven Kramer is binnen

koop een loempia en vier het :gaap:

leuke knip verder :) (Y)
 
Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
De meeste feesten die ik bezoek heb was ik zeer positief over, en kregen van mij een goede waardering, maar met name wil ik noemen X qlusive the prophet 2006 en thrillogy 2007, en niet te vergeten afgelopen zomer Elementz.




:respect: elementz festival was zeker prima te doen 4 september gaat het weer knallen in emmen :D
 
Lekker hoor van de videosectie!!!! :respect:
 
Heerlijke plaatjes weer uit de oude doos....DJ Duro - Just Begun (Showtek remix) (L)
Artiest {SHOWLIST artist 30215, 35162}
Uitspraak van D-Nial op woensdag 17 februari 2010 om 22:20:
Best toffe lui

kan wel weze maar wel een kut scheids :P
 
owww yeahhh :D
Had vannacht weer zon vage droom.
Volgens alle geloven was partyflock de enigste echte god.
En als toen moest iedereen partyflock roepen en kwam partyflock

En de mensen die altijd aanwezig zin op't forum werden uitverkoren om permanent een flockert te worden

En ik dacht dat ik erg was :lol:
laatste aanpassing
Het eerste goud van Sven Kramer is binnen

ECHT? :o :o :o
 
Had vannacht weer zon vage droom.
Volgens alle geloven was partyflock de enigste echte god.
En als toen moest iedereen partyflock roepen en kwam partyflock :|

En de mensen die altijd aanwezig zin op't forum werden uitverkoren om permanent een flockert te worden :|

Toen ging de wekker :yes:

Het is dat de spelling in dit bericht (relatief) goed is, anders had ik gedacht dat het van vagepaul af kwam. :')
laatste aanpassing
Uitspraak van Xerxes op woensdag 17 februari 2010 om 19:28:
Hallo ik wiel med miesjes op msn warom kom ze niet weetja da

Lijkt wel Bertjeng

:roflol: ik weet precies wie je bedoelt.
Bertjeng is eindelijk halfkaal:lol:
Leuke top 3 Drum DJ..

Er bestaan alleen tegenwoordig wel hardere hardstylenummers hoor...maar deze is erg (Y)
 
Uitspraak van the beat is Flo_wn op donderdag 18 februari 2010 om 09:19:
kontrust!! vette plaat!!

Ik was al aan het kijken in de comments of ik de enige was :$

Kruising tussen SOAD en Guano Apes :respect:
Uitspraak van Awesom - O op donderdag 18 februari 2010 om 14:58:
Er bestaan alleen tegenwoordig wel hardere hardstylenummers hoor...

Er staat niet voor niks 'Toen'
ik probeer wat ok
(L) (S) :P :L :K :O :I :U
:Q: W: E: R: :T :Y :U :I :O :P :A :S :D :F :G :H :J :K :L :Z :X :C :V :B :N :M
:Q) :W) :E) :R) :T) :Y) :U) :I) :O) :P) :A) :S) :D) :F)
Uitspraak van --NICK- op woensdag 17 februari 2010 om 22:50:
Joy Kitikonti - Joyenergizer

Whoop Whoop Whoop Whoop


YEAH!
Artiest {SHOWLIST artist 53869, 28332, 25709}
Het eerste goud van Sven Kramer is binnen :cheer:




Hell no..!! Kramertje.. :respect: