Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers sets Patronaat on fire
Ladytickets beschikbaar

gepubliceerd door , op
Een nieuwe locatie en wát voor één! Vrijdag 22 januari maakt Latin Lovers haar welverdiende debuut in een van de mooiste poppodia van Nederland: Patronaat in Haarlem. Deze unieke locatie past precies in de zomerse puzzel die Latin Lovers altijd legt voor haar fantastische bezoekers. Met een zeer muzikale line up die goed tot zijn recht komt in deze exclusieve locatie belooft dit een meer dan hete nacht te worden in het fijne Haarlem!

Na eerdere edities in De Lichtfabriek heeft Latin Lovers nu gekozen voor een nóg betere locatie om het concept nóg meer tot zijn recht te laten komen. Patronaat is een zeer uniek poppodium in het hartje van Haarlem en met meer dan 130.000 bezoekers per jaar heeft het haar plaats in Haarlem meer dan verdiend. Zoals je altijd van Latin Lovers gewend bent, zal het weer een genot worden op muzikaal, show en decorgebied en zal de complete Patronaat uitgedost worden met vele warme en zomerse jungle invloeden!

Line-up
Funkerman komt weer eens met een gros aan trommelplaten in de cd map speciaal voor Latin Lovers naar deze nieuwe locatie. Funkerman is na zijn tour door Amerika volledig klaar om Nederland weer eens flink op de kaart te zetten! Maar ook Shermanology is klaar om Nederland te veroveren. Met een stormontwikkeling is een echte sensatie geboren, zowel in de studio als in de clubs. Laat je verrassen door deze unieke DJ & MC extravaganza en wie weet hoor jij "Automatic", de monsterhit van Andy, Dorothy en Funkerman deze avond (live), met alle artiesten. Nog nooit eerder vertoond! De drijvende krachtpatsers en stomende residents zijn Chris Rox & Jasper Clash. Steeds vaker kruipen ze naast elkaar achter de dj booth en dat zorgt iedere keer weer voor een muur aan percussieplaten en denderende trommels! Alex Cruz is voor de meeste Haarlemmers geen onbekende. Al eerder tekende hij voor legendarische sets op het strand van Bloemendaal en Zandvoort en met liefde voor zon, zee en strand is deze jonge knul een echte aanwinst voor Latin Lovers in Patronaat. MC Mitch Crown is op dit moment een van de meest gevraagde songwriters en zal deze avond met de microfoon in zijn linkerhand bewijzen waarom dat is! Om nog meer extra aandacht te geven op de percussies komt de man met de meest krachtige trommels naar Haarlem voor een meer dan energieke percussie set. Cherokee is een grote aanwinst en toegevoegde waarde voor Latin Lovers, so let me hear the drums!

Mis deze unieke en totale muzikale avond van hoog niveau dus niet. Voor maar €14,= (ex fee) ben jij getuige van dit geweldige manifesto in deze nog mooiere locatie. Zet dus snel vrijdag 22 januari in je agenda, iPhone of Blackberry en ping het naar iedereen, want heel Haarlem loopt al warm voor deze nog hetere avond tijdens de vrieskou!

Let op: Er zijn speciale girls tickets beschikbaar op www.footclub.nl (alleen voor dames, op = op)