Partyflock
 
­

No Excuse · Confused Events 5 year Anniversary

gepubliceerd door , op
afbeelding No Excuse
FeestNo Excuse · Confused Events 5 year Anniversary
Datumvrijdag 29 januari 2010
LocatieHooizolder
Het is inmiddels 2010 en traditiegetrouw organiseert Confused Events in het begin van het jaar een editie van haar all-round concept No Excuse. Op vrijdag 29 januari 2010 zal discotheek de Hooizolder in Westkapelle het decor zijn van een bijzonder editie van dit concept. Dit jaar is het namelijk vijf geleden dat Confused Events officieel werd opgericht. En dat kan uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan!

Sinds de oprichting in 2005 heeft Confused Events met diverse succesvolle concepten een vaste plek veroverd in de Zeeuwse partyscene. Met concepten als Confusion, Good Old Dayz, A New Generation, Confused Events invites… en de bekende Monday Madnezz avonden in de zomervakantie behoort Confused Events tot één van de populairste organisaties van Zeeland.

Op vrijdag 29 januari staat dus de verjaardag van Confused Events op de agenda en bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes. Het is de organisatie dan ook weer gelukt een sterke line-up neer te zetten. Om te beginnen is niemand minder dan Tha Playah uitgenodigd om het feestje mee te vieren. Al jaren behoort Tha Playah tot de populairste DJ´s van de huidige generatie en met het in november verschenen album Tha Playah - Walking The Line bewijst hij andermaal een plaats in de top te verdienen!

Verder zal DJ JDA het feest op krachtige wijze luister bij zetten. Ook JDA is al jaren niet meer weg te denken uit de top en is, door zijn jarenlange ervaring, zeer bedreven in alle stijlen van het hardcore-spectrum. Op No Excuse zal hij een exclusieve early hardcore set te gehore brengen in zijn eigen, kenmerkende stijl!

Uiteraard ontbreken ook de residents van Confused Events niet op hun eigen jubilieum. M-ystery, Blade en Demon zullen gezamenlijk een ongetwijfeld knallende set weggeven, bestaande uit early rave en (early) hardcore. Daarnaast heeft Confused Events een flink aantal Zeeuwse DJ´s uitgenodigd om het feest mee te vieren en om alle door de organisatie vertegenwoordigde stijlen ten gehore te brengen. Zo zullen Kaap en The-System het hardstyle-gedeelte verzorgen en zullen Chaos, Milo en Djexunz een (early) hardcore-battle met elkaar aangaan. Tot slot zal, net als vorig jaar, de gelegenheidsformatie Zeeland Allstars United voor een knallende afsluiting zorgen. Wie vorig jaar is geweest weet dat deze formatie, bestaande uit Zeeuwse top-DJ´s, in een ultieme battle met twee DJ-sets, in staat is de Hooizolder volledig op z´n kop te zetten.

Kaarten voor No Excuse: 5 years of Confused Eventskosten € 10,-- en zijn alleen aan de deur van de Hooizolder te verkrijgen. Kom dus op tijd, om teleurstelling te voorkomen. Als vanouds zullen er weer bussen rijden van en naar de Hooizolder. Alle info hierover is te vinden op de site van de discotheek: www.de[location=1207].nl.

“You have NO EXCUSE to miss this party!”

2 opmerkingen

mooi man !! Word weer zoals altijd lekker knallen in de zooiholder:D ... Heb er zin in!
laatste aanpassing
Dit jaar is het namelijk vijf (wat?? :P seconden minuten uren dagen weken maanden jaren?? :lol:) geleden dat Confused Events officieel werd opgericht.