Partyflock
 
­ Nederland

Oud en Nieuw met twee Amerikaanse helden

gepubliceerd door , op
Oud en Nieuw met twee Amerikaanse helden
21 december 2009
Feesten met Oud en Nieuw zijn altijd bijzonder. Je wilt het einde van het jaar zo fijn mogelijk afsluiten en zeker zijn van de beste muziek. Maar tegelijkertijd zoek je ook iets speciaals waar je vol verwachting naar uitkijkt. Vandaar dat Evotions heeft gekozen voor een line-up die bestaat uit een optreden van twee zwaargewichten uit de geschiedenis van de house in combinatie met Holland’s techno finest waarmee 2009 in de Amsterdamse The Power Zone een heerlijk slotakkoord krijgt. De een komt uit Detroit en heet Derrick May en de ander uit Chicago en luistert naar de naam van DJ Sneak, in combinatie met Secret Cinema, Remy, Rauwkost, unders & Ille, William Kouam Djoko, Tom Ruijg, Pete Bandit & Jason Shae plus Gideon Bouwens zal 2009 met een muzikale knal worden afgesloten.

Een programma en een heerlijke nacht dus vol met groove en funk en pompende bassen. De avond wordt geopend door unders & Ille Bitch, het duo dat in 2009 zoveel van zich liet zien en horen. En dan is het twaalf uur moment daar en staat DJ Sneak klaar. Dat betekent drankje achterover slaan en zweten geblazen op dikke Chicago-house. Vervolgens kan het niet anders of ‘Strings of Life’ wordt ten gehore gebracht als Derrick May achter de tafels staat en is er een betere plaat denkbaar om het nieuwe jaar mee in te gaan? Vanzelfsprekend neemt Remy de mensen weer op reis langs catchy melodieën en diepe grooves. En natuurlijk gaat het gas er weer op wanneer Secret Cinema afsluit en de bezoekers de laatste restjes energie ontlokt! Kortom, allemaal artiesten die elke keer weer feilloos aanvoelen wat het publiek wilt horen op de dansvloer. Zet de namen op een rijtje en je hebt een 100% tevredenheidgarantie over wat er uit het EAW geluidssysteem komt knallen!

En voor wie het beneden niet genoeg is wacht in de tweede zaal een jonge lichting artiesten die ook allen kunnen terugblikken op een mooi jaar. Wat te denken van Rauwkost, de tweemans-formatie die zoveel grote podia aandeed? Of Gideon Bouwens wiens plaat ‘We don’t know’ internationale playtime krijgt? De vrienden Pete Bandit en Jason Shae die de heerlijkste techhouse draaien? Of de derde argonaut William Kouam Djoko die samen met Tom Ruijg een uniek duo gaat vormen? Het kan allemaal niet op!

Na de successen van Cocoon, Minus Night en Circoloco voelt Evotions zich prima thuis in de The Power Zone. De club die voornamelijk bekend stond om housefeesten heeft zich inmiddels ook bewezen als dikke locatie voor goede technofeesten. De The Power Zone is te vinden aan de Spaklerweg (achter de Gamma). Er is meer dan voldoende (bewaakte) parkeergelegenheid.
Kaarten voor Evotions Warm-up NYE 2010 zijn nu verkrijgbaar via www.evotions.nl en Free Recordshop en kosten 47,50 ex fee.

8 opmerkingen

sneaksneaksneak!
Yep kaartje net gekocht!!
 
Interessante line-up!
misschien als ik wat mensen overhaal toch hier een kijkje nemen
 
aanwezig :D