Partyflock
 
­ Nederland

Planet V.I.P.
10 years of Da Pauli

gepubliceerd door , op
Planet V.I.P.
17 december 2009
FeestPlanet V.I.P. · 10 years of Da Pauli
Datumzaterdag 19 december 2009
LocatieTDF
Een tijdreis door de hardere stijlen tijdens 10 jarig jubileum ‘grootste’ dj van Friesland

Aanstaande zaterdag gaat het dak er weer helemaal af in TDF Berlikum als niemand minder dan de grote, altijd goedlachse, graag geziene dj Da Pauli zijn 10 jarig jubileum viert! Na een paar edities in de Fun Factory van TDF keert Planet V.I.P. speciaal voor deze bijzondere gelegenheid terug naar Club TDF met een heerlijke avond vol early hardstyle, hardstyle, early hardcore en hardcore.

Vanaf 22:00 uur zullen de deuren van Club TDF geopend zijn om tot diep in de nacht 10 jaar lang Da Pauli aan je voorbij te laten komen. In 10 jaar tijd is er veel verandert in de harddance scène en zo ook in Da Pauli zijn draaistijl. Van jump/Tek en Harddance ging het al snel naar Hardstyle, welke vandaag de dag de wereld aan het veroveren is. Aan de andere kant is Da Pauli nooit vies geweest van goede Early Rave en Hardcore en zullen ook deze stijlen flink aan bod komen.

In de afgelopen 10 jaar heeft Da Pauli vele discotheken, clubs en festivals van dichtbij mogen bewonderen. Zo stond hij onder andere op Decibel Outdoor, Ground Zero Festival, Illegal Vibes Festival, Pussy Lounge, Freeze Festival, 2Fast 4Trance (resident), The Bridge (de), Zak (de) Qlubtempo, Inqoming, E-Fect, Explosive Car Tuning, Turntable Junkies en was hij samen met NDC1 verantwoordelijk voor Hardbeater en natuurlijk Planet V.I.P.

In die tijd heeft Da Pauli vele dj’s mogen ontmoeten waarvan hij veel heeft geleerd maar ook zeker respect heeft gekregen. Voor het 10 jarig jubileum heeft Da Pauli daarom een line up samengesteld die zijn verhaal van de afgelopen 10 jaar zorgvuldig verteld. Niet alleen zullen zijn trouwe bondgenoten op de line up prijken maar ook zal er aanstaande zaterdag nog een keer een muzikale evolutie plaats vinden in TDF Berlikum!

De avond zal geopend worden door een van de meest trouwe metgezellen van Da Pauli, namelijk Penoze. Hij zal samen met Modtro & Energyca, voormalige residents van het Groningse Turntable Junkies, de avond opwarmen met classics, retro en tek styles. Vervolgens zal de voorman van Illegal Vibes, Justino, samen met goede vriend van Da Pauli, Vonstèg, een fundament leggen met de betere harddance klassiekers zoals ‘Derb – ‘Derb’ en ‘DJ Scot Project – Overdrive’. Daarna zullen de voormalige residents van Planet V.I.P., The Wicked DJ Team, alle goede oude hardstyle platen uit het oude Planet V.I.P. tijdperk laten horen. Niemand minder dan Da Pauli zelf zal dit blok van klassiekers afsluiten met de allerbeste oude en nieuwe hardstyle platen om vervolgens een brug te slaan naar de zogenaamde ‘next generation’ dj’s!

Speciaal voor de liefhebbers van de nieuwe hardstyle zijn niemand minder dan A-Drive, Trilok & Chiren, Dozer en Genius uitgenodigd om Club TDF compleet op zijn kop te zetten! Iedereen die vaste bezoeker van de Planet V.I.P. feesten is weet hoe hard iedereen dan los kan gaan.
Uit traditie van Da Pauli, van Planet V.I.P. en omdat het gewoon mooie muziek is en blijft mag de Early Hardcore deze avond ook niet ontbreken. Niemand minder dan Friese helden Rabies & Alian en UZI zullen dit vol trots op zich nemen, een combinatie waar de organisatie nu al warm van wordt. Tot slot zullen de graag geziene Delic en Maddmaxx alle registers opentrekken op het gebied van hardcore en het licht laten doven met een luide knal!

Kortom, een zeer speciale avond met een zeer speciale line up en niet te vergeten de geniale MC J-B en MC Triggah! Een muzikale tijdreis die je niet gauw weer zult maken. Entree is wederom slechts 5 euro en het busvervoer van Niteliner naar TDF Berlikum is gratis! Kijk voor meer informatie op www.tdf-berlikum.nl

7 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 17572, 82162}
Da Pauli :respect:
Artiest Modtro
Uitspraak van actief op donderdag 17 december 2009 om 16:02:
Da Pauli :respect:

geen woorden meer aan vuil maken !! :)
zin in!!! :p
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Echt zin in, en daarna ga ik die snackbar in TDF leeg eten :lol:
Zo'n zin in deze muzikale tijdreis en uiting van respect naar wat Da Pauli heeft gedaan en heeft bereikt de afgelopen 10 jaar. Diep respect :respect: Tot vanavond :flower: