Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers
Live

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
14 december 2009
Latin Lovers heeft de smaak weer lekker fris te pakken tussen de Utrechtse grachten! Met een uitverkochte editie op zak stroomt het meest sexy en vrouwvriendelijke concept van onze Domstad vrolijk verder met warme invloeden richting de koude feestmaand december. Zaterdag 19 december is de datum die jij gaat opschrijven en onthouden naast Sinterklaas en Kerst want Latin Lovers breng nóg meer feest in Club Monza! Met de komst van Sunnery James & Ryan Marciano, Benny Rodrigues, Chris Rox, Jasper Clash & MC Roga heeft Latin Lovers aan iedereen bewezen dat de secret line up de vorige keer bestond uit grote namen en top artiesten uit de scene die samen met iedereen het feest snoeihard rockte! Ook de nieuwe editie staan er weer een aantal toppers op het programma, wie dat zullen zijn houden we nog even geheim, maar we kunnen wel alvast verklappen dat er wéér grote namen bij zitten!

Wat een avond moet iedereen gehad hebben, wat een feest, wat een sfeer en het dak vloog eraf! Chris Rox warmde de zaal heerlijk op en toen konder Sunnery James & Ryan Marciano, die al een week lang stonden te trappelen, het muzikaal inkoppen! Met een goeie vibe trok Jasper Clash met veel trommels, percussies en heerlijke vocalen door naar een hoogtepunt die tot een nog hoger niveau werd getrokken door de vierde speciale gast van de avond, Benny Rodrigues! MC Roga was duidelijk op dreef en had met zijn fantastische Zuid-Amerikaanse vocalen de Braziliaanse sfeer op de dansvloer losgelaten!

Al dit geweld vond plaats is de beste club van Utrecht, namelijk Club Monza. Met een heerlijk geluidssysteem van Funktion One en het zomerse decor van Latin Lovers was deze bruisende club in het hartje van Utrecht omgetoverd tot een echte strandtent. Alle dames kwamen massaal in hun zomerse cocktailjurkjes en alle heren hadden duidelijk hun best gedaan. Liefde was vooral hetgeen dat heerste in de club en door de lekkerste trommelplaten van de topartiesten was de avond voor iedereen compleet! De cocktails vlogen over de bar, er werden zelfs flessen champagne besteld en de mojito's gingen van hand tot hand, in de bovenzaal kon iedereen van al dit geweld even ontsnappen aan de drukte en kon er heerlijk sexy gedanst worden op de R&B en swingbeats van onze eigen Ravi Barossa. Op naar de volgend keer en die is op zaterdag 19 december!

Voor een kleine sfeer impressie, hier een aantal filmpjes van vorige Latin Lovers edities in Club Monza.


Speciaal voor de koude winterdagen heeft Latin Lovers uniek voor de dames iets leuks verzonnen, namelijk de Ladytickets! Voor een bedrag van € 15,00 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen online te bestellen via www.footclub.nl en www.easyticket.nl

Zo vlak voor de feestdagen volgepland voor iedereen met familieverplichtingen, kerstboomavondjes, bezoeken aan opa's oma's en schoonfamilie met gourmetstellen, is het tijd om nog even flink los te gaan met Latin Lovers! De Monza zal weer schitteren met jullie komst op de dansvloer en we zullen er met zijn allen weer een legendarische avond van maken! Kaarten zijn vanaf nu te koop via www.easyticket.nl en natuurlijk via de Latin Lovers website www.footclub.nl en bij alle Free Record Shop winkels in Nederland. Tot zaterdag 19 december!