Partyflock
 
­ Nederland

Electronation’s Sinterklaasweekend
Vrijdag Claude VonStroke en zaterdag Boom Chicago

gepubliceerd door , op
Vrijdag aanstaande belooft een special najaarseditie van Electronation Klinch te worden in De Melkweg Amsterdam, met in de hoofdrollen niemand minder dan San Francisco's enfant terrible Claude Vonstroke, Parijse Cocoon-coryfee David K. en resident van het eerste uur Terry Toner.

Het afgelopen decennium zijn slechts enkele producers uit de Verenigde Staten opgestaan, die zich ook in de Europese clubs wisten te manifesteren als vernieuwend. Eén van hen is Claude Vonstroke. Met hits als Who's Afraid Of Detroit en Deep Throat wist hij een paar jaar terug zijn eigen draai te geven elektronische muziek. Hij wist een kruising te maken tussen electro, fidget house en minimal. Inmiddels beweegt hij zich in de hoogste regionen van het internationale dj-firmament. Na een enerverende mix voor het gerenommeerde Fabric brengt de jolige San Franciscaan zijn tweede langspeler 'Bird Brain' dit najaar uit. Verwacht veel nieuw werk verpakt in een wervelende dj-set, zoals alleen Vonstroke die weet neer te zetten.

Uit het immer voortrazende Parijs komt David K, die met releases voor internationaal vermaarde labels als Brique Rouge en Freak 'n Chic zich profileerde als de grote nieuwe belofte van houseminnend Frankrijk. Samen met een hoop frisse producers heeft hij Parijs weer op de kaart gezet als toonaangevende stad voor electronische muziek. Niet voor niets heeft het Duitse mega-techno-concern Cocoon hem op de loonlijst staan. De man weet nu eenmaal hoe je hele volksstammen in beweging krijgt.

Maar een Electronation zonder Terry Toner is natuurlijk als een kraakpand zonder bewoner. Met zijn enerverende sets heeft hij residencies door gans Europa. Gelukkig maakt hij af en toe nog even een pitstop in thuishaven Amsterdam, om de liefhebber aldaar te voorzien van zijn maandelijkse portie kwaliteitshouse. Visueel wordt hij hierin bijgestaan door vj-collectief Alex et Jeremy, die iedere Electronation tot een audiovisueel spektakel maken. De VHS collectie van je plaatselijke videotheek is er potdomme niks bij.

Na al dit housegeweld in de Melkweg is het weekend natuurlijk niet voorbij en kijken we uit naar onze favoriete avond van het jaar; Pakjesavond. Als de besnorde kindervriend alweer een paar weken in ons land vertoeft maakt hij graag tijd vrij om de nieuwe hotspot van het Amsterdamse nachtleven aan te doen. Op zijn drukste dag van het jaar zaterdag 5 december oftewel pakjesavond zal de Boom Chicago, al jaren een begrip als Comedy theater omgetoverd worden tot de locatie voor Electronation’s Middelgrote Sinterklaasfestijn. Verwacht naast een opwachting van de man in kwestie een paar bekwame hulp Sints en verdomde sexy Pieten in de vorm van Warren Fellow vs Terry Toner, Victor Coral vs ONNO, Philip Young vs Marcus Gehring, Arjuna Schiks Live, Sven Prinsen & Tettero, Lin vs Gia en Suzie Cue vs Peter Kan. Dit alles zal maar liefst tot 07.00!! in de morgen duren, voor net dat extra hoeveelheid plezier. Dus verwacht een avond gevuld met de beste House en Techno van Neerlands bodem op dit uiterst gezellige Hollandse festijn.

4 opmerkingen

 
Claude Vonstroke vet !!!!
Artiest {SHOWLIST artist 66688, 115763}
BAM!!! Vrijdag aanwezig :d
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
ohhh kom er eens kijken in t knusse bovenzaaltje @ Boom Chicago :D lekker Disco Bingo-en zaterdag :cheer:
Werkzaam bij Electronation
Room 1:
00.00 Peter Kan & Suzie Cue
01.00 Lin & Gia
02.00 Arjuna Schiks (live)
02.45 Warren Fellow & Terry Toner
03.45 Philip Young & Marcus Gehring
04.45 ONNO & Victor Coral
05.45 Sven & Tetteroo
07.00-08.00???

Room 2:
00.00 -05.00 Disco Bingo met Flexmeister F en Bob Wisman
zet je schoen voor sintvriendelijke prijzen