Partyflock
 
­ Nederland

Drift Waalzinnig nieuwjaar
die shit is aan

gepubliceerd door , op
Drift Waalzinnig nieuwjaar
29 november 2009
FeestDrift · Waalzinnig Nieuwjaar
Datumdonderdag 31 december 2009
LocatieWaalhalla Site
Feestneuzen der Nederlanden. Spits allen uw oren want deze shit is aaaaan! Na veel gelobby is het gelukt. Drift en Waalhalla presenteren onder de noemer Waalzinnig Nieuwjaar een dijk van een nieuwjaarsrave. Samen slaan zij de handen ineen en dragen zorg voor een geweldig begin van het jaar 2010 waar feesten tot kunst zal worden verheven. En zeg nou zelf. In deze tijden van crisis is dit alles behalve een luxe.

Waalzinnig Nieuwjaar houdt het midden tussen een klassieke warehouse rave en een oud Hollands nieuwjaarsfeest. Een beetje zo, maar dan toch anders. Zeker is in ieder geval, dat het gaat rocken als een malle en dat het bij uitstek een van de gezelligste en fijnste underground feesten wordt van Nijmegen en omstreken. Deze hoognodige laagdrempelige verfrissing van het Nijmeegse Nieuwjaar-gebeuren wordt hiermee op een presenteerblad aangereikt. Voor een luttele 18 euro (in de v.v.k) kan er van 22.00 tot 08.00 (en misschien zelfs wel langer) worden geknald op de fijne house, techno, dubstep, electro, drum n bass en andere ondergrondse klanken. Waalhalla en Drift bieden met Waalzinnig Nieuwjaar een vreselijk goed alternatief voor alle mensen die graag vanuit een ander vaatje tappen.

Met een strak en divers muzikaal programma kan iedere rechtgeaarde raver zich hier de longen uit het lijf dansen. Hierbij is er gekozen voor een brede diverse selectie, verspreid over twee verschillende ruimtes, waarbij een groot arsenaal aan muzikale smaakmakers garant zullen staan voor een oerknal vanjewelste. Geen tijd voor geneuzel of andere lauwe zaken. Deze nacht wordt er ernstig geklapt. Zo zal de Nijmeegse "Kompakter" Gorgios Gatzigristos een gruwelijke live set verzorgen en doen Mesjokke dj's sinds lange tijd ook weer eens een duit in het feestelijke zakje. Dan zijn er natuurlijk ook de vaste Waalwaarden in de vorm van Roger Gerressen, Ranz & Tanz, Mark Wanders, Alex Jansen, Thijs Leenders, Rick Vio, Menno Overvliet Overvliet en Het Kadanzz. In de tweede area komen de ietwat minder gangbare stijlen aan bod. Met disco en house van The Trip en dubstep van DBS, Bert de Rooij en Herrfer en drum n bass en misschien zelfs een vleugje hardcore van B-core en Krimi. Met veel nadruk voor de regio zal Drift laten zien dat het ook anders kan. Waarom immers moeilijk doen als het makkelijk kan? In Nijmegen is alles in huis. Op twee moddervette loepzuivere soundsystems zal de Nijmeegse Skatehal voor de eerste keer worden omgetoverd tot een Walhalla voor liefhebbers van het diepere danswerk. Vuurwerk, veel borrels, fijne mensen en knallende beats. Wat wil een echte Waalraver nog meer?

Naast muziek valt er deze nacht nog veel meer te beleven. Decoraties zijn er bijvoorbeeld van beeldhouwer, kunstenaar en professioneel tenten-ontwerper Miquel Penso. Hij zorgt deze nacht voor een mystiek tintje in de toch al zo prachtige hal. Want naast de bovenstaande basis elementen moet hier zeker worden vermeld dat de Waalhalla uniek is in zijn soort. Met een hal van 1800 m2 en een buitenterrein van maar liefst 6000 m2 is dit bij uitstek een locatie met potentie. Bedenk daarbij dat de jongens van Waalhalla met 60 vrijwilligers, 80 tot 100 uur per week hebben gewerkt, gedurende een periode van een jaar om alles te maken tot wat het nu is. Ruim 750.000 kilo puin, 250.000 kilo beton, 10.000 kilo staal, 10.000 kilo cement en 22.000 gerecycelde bakstenen waren nodig om de enorme hal van een fraai scala aan ramps te kunnen voorzien. Het resultaat mag er wezen. Het enige betonnen indoor skatepark van Europa staat plotsklaps in Nijmegen. Een peuter kan nog begrijpen dat dit alles al sfeer heeft van zichzelf. Drift is erg benieuwd hoe dit alles oogt wanneer het vol staat met het fijnste feest volk van Nederland.

Drift zou Drift niet zijn zonder wat hoognodige sfeer vergrotende gekkigheid. Daarom zal er een Waalzinnige Comfort zone worden opgezet die het geheel van een oud Hollands randje moet voorzien. Fijne hoekjes, met banken en schemerlampen met tv's en oliebollen, stokoude oudejaars conferences en een speciale 12 uurs actie maken het feest compleet! Visuele versterking wordt geboden door de mensen van Videopiraten die zorg dragen voor een klinkende blik op het komende jaar.

Al met al dus een heleboel fijns. Kaarten zijn voor 18 euro in de v.v.k te koop bij Waalhalla, Danscafé Sterre, De Waaghals en Skatewinkel 24_seven. Het aantal is beperkt dus wees er snel bij.

Rest ons eigenlijk nog maar een ding te zeggen. Die shit is aaaaan!

11 opmerkingen

Eerst werken tot 01.00 en dan als een malle naar Walhalla! Ik heb er zin in!
Die shit is aaaaaan!
ZIN!!!!
lekker
 
Werkzaam bij Struikgewas
Potjandikkie wat een fijn feestje!
Artiest {SHOWLIST artist 43151, 52597}
Uitspraak van Diede op dinsdag 1 december 2009 om 13:46:
Die shit is aaaaaan!