Partyflock
 
­

Confused Events update

gepubliceerd door , op
afbeelding Confused Events update
FeestImmortal Gladiatorzz · Loudnezz & Tera-pi who's counting
Datumvrijdag 11 december 2009
LocatieHooizolder
FeestNo Excuse · Confused Events 5 year Anniversary
Datumvrijdag 29 januari 2010
FeestConfusion · back by dope demand
Datumvrijdag 26 maart 2010
Confused Events update
Nog ruim een maand en het jaar 2009 behoort tot de verleden tijd. Confused Events maakt graag van de gelegenheid gebruik om vooruit te kijken naar haar laatste feest van het jaar en alvast te verklappen wat de Zeeuwse organisatie in 2010 in petto heeft.

11 december 2009: Immortal Gladiatorzz @ de Hooizolder, Westkapelle
Op vrijdag 11 december presenteert Confused Events, op de valreep van 2009, hèt verjaardagsfeest van het jaar! Op deze datum zal discotheek de Hooizolder te Westkapelle in het teken staan van de 30e verjaardag van Loudnezz en Tera-pi, twee van de populairste DJ’s van Zeeland! En aangezien beide artiesten voorlopig nog lang niet van plan zij om te stoppen of het rustiger aan te doen hebben zij aan hun birthday-party de toepasselijke titel Immortal Gladiatorzz: Loudnezz & Tera-Pi – who’s counting?” meegegeven.

Gedurende de avond zullen alle stromingen van de hardcore vertegenwoordigd zijn en Loudnezz en Tera-pi zullen beide een uur solo draaien! Daarnaast is niemand minder dan DJ Partyraiser als special guest en persoonlijke favoriet van de birthdayboys uitgenodigd om het feest op krachtige wijze luister bij te zetten. Verder zal DJ Chaos zijn opwachting maken en zal het Tempo team voor de nodige BPM´s zorgen. De line-up wordt compleet gemaakt door de residents van het organisatiecomité Confused Events: M-ystery, Blade en Demon

Zorg dat je er bij bent om de verjaardag van Loudnezz en Tera-pi mee te vieren!

29 januari 2010: No Excuse – Confused Events 5 year anniversary
Begin 2010 viert Confused Events traditiegetrouw het eigen verjaardagsfeest en dit keer zal dit een heel bijzondere editie van No Excuse opleveren. In 2010 is het namelijk 5 jaar geleden dat de organisatie officieel werd opgericht. Sinds die tijd heeft Confused Events een vaste plek bemachtigd in Zeeland en is het niet meer weg te denken uit de Zeeuwse partyscene. Dit moet uiteraard gevierd worden en wel met een knallende editie van No Excuse op 29 januari 2009. Wat Confused Events exact in petto heeft zal nog naar buiten worden gebracht, maar er kan al wel gemeld worden dat niemand minder Tha Playah acte de presance zal geven op deze editie van No Excuse.

Houd Partyflock en www.confused-events.nl in de gaten voor het laatste nieuws!

26 maart 2010: Confusion – back by dope demand
Op vrijdag 26 maart zal een nieuwe editie van Confusion plaatsvinden, het concept waar Confused Events groot mee is geworden. Vele top artiesten hebben reeds opgetreden op een editie van Confusion en uiteraard zal Confused Events er voor zorgen dat deze traditie hoog wordt gehouden. De line-up voor de komende editie wordt nog niet prijsgegeven, maar zet ook 26 maart maar alvast in je agenda!

Zoals te zien laat Confused Events ook in het nieuwe jaar weer van zich horen! Zorg dat je geen van de evenementen mist en blijf op de hoogte van het laatste nieuws via www.confused-events.nl.

2 opmerkingen

goed bezig weer, heren! (Y)
Zoals gewoonlijk weer goed bezig, maar wacht nog steeds op een Enzyme editie :D