Partyflock
 
­

Dirty Filthy Stompin' is terug · 4 December in El Sombrero

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 4 december is hét hardstyle concept van de Kempen weer terug van niet weggeweest! Just Party dance events komt met een vierde editie van Dirty Filthy Stompin' in discotheek El Sombrero op deze datum.

Na een jaartje afwezigheid van de DFS feesten is het concept weer opnieuw opgestart met de inbreng van een paar jeugdige hardstyle liefhebbers. Deze inbreng is terug te zien in de programmering, want deze is weer lekker vooruitstrevend en staat garant voor een avond keihard knallen! Dat er altijd geknald wordt bleek op de voorgaande drie edities. Met als regelrecht hoogtepunt de afsluiter van de laatste editie, na heftige sets van onder andere Deepack, Noisecontrollers en The Prophet besloot het publiek na de laatste plaat nog een goede tien minuten door te zingen, te klappen en te fluiten! Een sfeertje dat je zelden nog tegenkomt op hardstyle feesten, alsof de bezoekers slechts uit échte liefhebbers bestonden!

Line-up
Om diezelfde sfeer van voorgaande DFS feesten te behouden is er zo min mogelijk aan het concept veranderd! Wederom draait het niet om aankleding of thema, maar juist om de artiesten en de muziek voor een aantrekkelijke prijs.
Voor deze editie heeft Just Party dan ook weer alle ingrediënten compleet om er één groot feest van te maken: 6 top DJ's, 1 MC en de welbekende partysfeer! Net zoals de eerste editie van Dirty Filthy Stompin’ heeft Just Party ook dit keer weer een populaire Italiaanse DJ en veel geboekt DJ-duo staan. De residents van Headliner, de Zino en de XXlerator feesten maken de DJ-lijst compleet. Als MC hebben ze de vaste kracht MC Da Hustla. De muziek zal weer lekker opbouwend zijn van early-hardstyle via Italian hardstyle naar early hardcore. Hier gaan de volgende namen voor zorgdragen:

Activator Italië
2-Sidez
Genius
Robbie Magura
Devon K.
Da Hustla

Video
Just Party kan nog meer verhalen afstoken over de geweldige sfeer, het vette geluid van discotheek El Sombrero of de dikke lasershow. Maar de videorapportage van de vorige editie vertelt veel meer! Check em hieronder en kom alvast lekker in de stemming voor vrijdag 4 december!


Entree
Voor dit feest is er geen voorverkoop, alleen deurverkoop à € 10,- per persoon. Minimum leeftijd voor dit feest is 16 jaar. Hier wordt streng op toegezien, dus ben verstandig en neem je legitimatie mee!

4 opmerkingen

wat een leuk compliment :bloos: haha :roflol:
 
Artiest Da Hustla
wederom weer zin in!