Partyflock
 
­ Nederland

Down with Us

gepubliceerd door , op
Down with Us
14 november 2009
De Veluwe, verenigt u. Want er staat een klapper van een feest om van de planken afgehaald te worden. Helemaal voor jullie. Waarom? Jullie hebben het verdiend. Wat betreft electronische dansavonden is er altijd weinig te genieten geweest in Ede. Gelukkig kan men hierin een lichte verandering waarnemen. Steeds vaker mag de house en techno georienteerde luisteraar zich opmaken voor een toffe avond met dikke house-beats. Met Down With Us willen de organisatoren en dj-duo De Roekeloze Ridders, bestaande uit Mr. Funk en Remark, deze tendens in Ede voortzetten.

De man van de avond is op voorhand Pitto. Pitto behoeft voor de meesten geen introductie. Toch vind de organisatie een eervolle vermelding van de beste man meer dan op zijn plaats. Pitto veroverde met zijn klapper Sexvibe menig hart, maar met zijn disco-tech track Feelin' was er echt geen houden meer aan. Pitto sets your soul on fire en dat is inmiddels ook al over de landsgrenzen bekend. Mr. Soul staat op de nominatie om De Grote Prijs van Nederland te winnen voor producers. Op Down With Us kunnen jullie checken waarom. Hij zal deze avond een live-set gaan neerzetten, verwacht techno met een flinke dosis soul.

Le Roseau en LEFI zijn ook uitgenodigd voor de nodige muziekale support deze avond. De mannen achter de gevierde 8-Bahn feesten zullen je met al hun enthousiasme een greep uit hun zeer gevarieerde platencollectie voorschotelen. Van disco tot detroit-beatdown, chicago-house en techno, zij weten het beste van the best worlds er uit te pikken.

De Roekeloze Ridders zullen de avond tot een gepast einde brengen. Dit dj-collabo tussen Mr. Funk en Remark heeft, net als het eerder genoemde dj-duo, al menig feest, legaal of illegaal, bestierd. Deze 2 vrienden hebben er al heel wat uurtjes samen achter de draaitafels op zitten. Dit loopt als een trein. Het tijdstip waarop deze 2 heren draaien deze avond, verklapt misschien al een klein beetje wat het publiek van deze twee boys kunnen verwachten. Beuken.

De man die de avond zal gaan openen is Barth Floor. Hij zal er met zijn immer aanwezige en typerende enthousiasme alles aan doen om het publiek warm te krijgen voor deze dope avond. Verwacht zwoele, geile, deep-house uit detroit en chicago met een flinke dosis funk en soul. Wees er dus op tijd bij.

1 opmerking

Respect,gasten....!!!!