Partyflock
 
­ Nederland

Nightmare
Weekly update III

gepubliceerd door , op
Nightmare
13 november 2009
Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe ‘Nightmare’ update. Deze week hebben ze voor jullie uiteraard weer een gloednieuw interview, een exclusieve actie voor het Nightmare magazine, de aankondiging van de eerste radio specials en nieuws over Freddy, hij schijnt te gaan hakken in een andere nachtmerrie…

Interview
Na het interview van vorige week met de cynische heren van Endymion is het dit keer de beurt aan twee toonaangevende grondleggers van de hardcore. Na flink te zijn gemarteld door Krueger om de antwoorden los te krijgen, vertellen Neophyte en Ruffneck wat zij buiten hun leven als DJ en producer om doen, hoe hun ‘ideale Hardcore party’ eruit ziet en natuurlijk ook waarom je Nightmare gewoon niet mag missen!

{ongeldige bron voor embed: http%3A%2F%2Fwww.nightmareindoor.com%2Fvideos%2FINTERVIEW-NEOPHYTE-RUFFNECK.flv}


Radio Specials
Deze week kun je alvast naar de eerste twee Nightmare radio specials luisteren. Morgen ( 14 november ) kun je tussen 22.00 en 02.00 genieten van de eerste Nightmare special met Ophidian en Neophyte tijdens de Ben Harder Show. Je kunt deze special beluisteren op www.benhardershow.eu. Op donderdag 19 november zal RTV Katwijk er aan moeten geloven. Hier zal tussen 21.00 en 00.00 Meagashira te gast zijn. Dit is één van de eerste interviews die gedaan gaat worden met deze artiesten en dus zeker de moeite waard om te luisteren! Woon je niet in Katwijk? Geen probleem, luisteren kan ook via de website: www.rtvkatwijk.nl

Nightmare magazine
De organisatie is weer druk bezig met het Nightmare magazine dat zal worden uitgedeeld aan het einde van het event. Het magazine bevat onder andere een aantal interviews met bekende artiesten. Ook is de organisatie nog op zoek naar een paar fantasierijke partygangers die hen kunnen vertellen wat hun ‘meest verschrikkelijke nachtmerrie ooit’ is. Wil je kans maken om jezelf terug te zien in het magazine? Stuur dan een beschrijving van jouw nachtmerrie met je NAW gegevens, je leeftijd en een foto van jezelf naar Roos@mid-town.nl.

Stickeractie
Een paar weken geleden ging de Nightmare ( autoruit ) stickeractie van start. Iedereen kon zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen met daarin zijn/haar NAW gegevens naar win@mid-town.nl. De eerste 100 reacties ontvingen een Nightmare autoruitsticker. Deze sticker moest je vervolgens op je autoruit plakken, er een foto van maken en de foto doormailen naar het hierboven genoemde mailadres. Uit de ingezonden foto’s worden 5 winnaars gekozen die ieder twee tickets voor Nightmare op 5 december ontvangen. Tot nu toe zijn nog niet alle foto’s ontvangen, vandaar deze oproep. Mocht jij je foto nog niet doorgemaild hebben, doe dit dan alsnog voor 17 november naar bovengenoemd mailadres. De winnaars zullen vervolgens bericht van de organisatie ontvangen.

Freddy in een nieuwe nachtmerrie
Zoals je weet leeft Freddy Krueger in nachtmerries. Als warming up voor Nightmare op 5 december zal hij alvast wat mentale schade aanrichten op ‘Raving Nightmare’, dat aanstaande zaterdag plaatsvindt in het MECC te Maastricht. Hier zal Krueger de bezoekers de stuipen op het lijf jagen! Uiteraard kun je hier met de ‘biggest creep of all times’ op de foto (als je durft).

60 opmerkingen

Cool interview! :yes:
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Triple R-Events
Artiest {SHOWLIST artist 31337, 17972, 27639}
Als het geluid net zo dik is als 2 jaar terug in het sportpaleis met de tribunes wordt dit weer een dik feest !:d
laatste aanpassing
Was Neophyte zenuwachtig ofzo? Hele andere indruk dan hoe ik hem meestal on stage zie!

Heb er in ieder geval zin in!! Hoop alleen wel op een betere bas dan vorig jaar!
 
Artiest Saigon
jeroen heeft nogal wat problemen met het spreken precies :O
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 13 november 2009 om 15:26:
jeroen heeft nogal wat problemen met het spreken precies

zoow gaat nog al :| ,, hij stotterde als een wezeloos :O
 
Uitspraak van TerrorBillie-Eelco op vrijdag 13 november 2009 om 15:28:
Uitspraak van Underground Soundz op vrijdag 13 november 2009 om 15:26:
jeroen heeft nogal wat problemen met het spreken precies

zoow gaat nog al :| ,, hij stotterde als een wezeloos :O

luister eens als er nog 50 seconden over zijn tot het einde... niet normaal meer wtf :s
maarja, als die het op het podium maar goed doet, en dat zit vaak wel snor toch?
Werkzaam bij Partyflock
heb het zelf ook. niks aan te doen;) niet over beginnen te zeiken of wat dan ook. kan iedereen gebeuren.
 
Artiest {SHOWLIST artist 88435, 126737, 118935, 49038}
Laat Freddy maar komen. Ben niet bang! 8)
Morgen Raving :cheer:
 
Uitspraak van TerrorBillie-Eelco op vrijdag 13 november 2009 om 15:28:
hij stotterde als een wezeloos

Uitspraak van verwijderd op vrijdag 13 november 2009 om 15:36:
luister eens als er nog 50 seconden over zijn tot het einde... niet normaal meer wtf

Daar ken hij helemaal niets aan doen. Ik heb juist diep respect voor hem dat hij zich niet laat kennen omdat hij toevallig een spraakgebrek heeft. Meeste mensen die dat hebben zijn grijze muizen en zijn bang voor reacties. Ik vind het een beetje zielig als je daarmee de draak steekt, zelf heeft Jeroen er niet voor gekozen. Dus die :s slaat werkelijk nergens op Underground Soundz.
 
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 13 november 2009 om 15:43:
Ik vind het een beetje zielig als je daarmee de draak steekt, zelf heeft Jeroen er niet voor gekozen. Dus die :s slaat werkelijk nergens op Underground Soundz.

Doe ik helemaal niet, heb zowiezo respect voor hem voor wat hij gedaan heeft in de hele scene maar hier wist ik toch ff niks van eerlijk gezegd, ben wel vrij verbaasd opzich, wel uiteraard zeer sneu voor hem als je zo een interview moet afnemen. Je ziet ook aan hem dat hij vrij geïrriteerd is op bepaalde momenten.

Had hier ook totaal niets van gemerkt op voorgaande interviews en dergelijke...
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 13 november 2009 om 15:46:
wel uiteraard zeer sneu voor hem als je zo een interview moet afnemen

hij kiest er toch zelf voor? anders hadden ze wel een andere dj gekozen voor een interview;)
Uitspraak van Leown op vrijdag 13 november 2009 om 15:41:
niet over beginnen te zeiken of wat dan ook

(Y) Maak je het alleen maar erger mee.

Juist extra stoer hoe hij tekeer kan gaan op het podium. Daar krijgt hij weer commentaar dat ie er teveel doorheen staat te roepen 8)


Trouwens sowieso apart om het ongemak van veel dj's te zien als ze daar op de bank zitten. Vooral op de momenten dat de ander aan het praten is :P
laatste aanpassing
 
1 van de vragen: Worden jullie wel eens herkenT op straat?

Zelfs de interviewers van tegenwoordig kunnen geen basisschool-Nederlands meer blijkbaar :lol:
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 13 november 2009 om 15:46:
Doe ik helemaal niet, heb zowiezo respect voor hem voor wat hij gedaan heeft in de hele scene maar hier wist ik toch ff niks van eerlijk gezegd, ben wel vrij verbaasd opzich, wel uiteraard zeer sneu voor hem als je zo een interview moet afnemen. Je ziet ook aan hem dat hij vrij geïrriteerd is op bepaalde momenten

Ok, het kwam namelijk wel zo over op mij. Ik heb het zelf niet, maar familieleden van mij wel vandaar mijn ietwat geïrriteerde reactie.
 
Uitspraak van Leown op vrijdag 13 november 2009 om 15:49:
hij kiest er toch zelf voor? anders hadden ze wel een andere dj gekozen voor een interview;)

uiteraard, maar ik neem aan dat hijzelf ook liever dit niet aan de hand had maar dat hij hoe dan ook dit interview ging afnemen, daarom vind ik het wel jammer voor hem als persoon dat het zo is... maar des te meer respect dat hij verdient als hij dit toch doet ondanks zijn auditieve handicap.
Uitspraak van actief op vrijdag 13 november 2009 om 15:54:
1 van de vragen: Worden jullie wel eens herkenT op straat?

:lol: Viel mij ook al op ja. Ach, het is dan ook maar partyflock, sluit goed aan op het niveau hier :P
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 13 november 2009 om 15:43:
Daar ken hij helemaal niets aan doen. Ik heb juist diep respect voor hem dat hij zich niet laat kennen omdat hij toevallig een spraakgebrek heeft. Meeste mensen die dat hebben zijn grijze muizen en zijn bang voor reacties. Ik vind het een beetje zielig als je daarmee de draak steekt, zelf heeft Jeroen er niet voor gekozen. Dus die slaat werkelijk nergens op Underground Soundz

Precies. Achter je pctje kan je wel de man spelen en m te kijk zetten maar de man is toevallig wel ff 1 van de grondleggers van de hardcorescene gap! So fucking what als iemand een beetje stottert, met zn platen stottert ie je oren aan gort de 5e :jaja:

Zwaar respect voor deze man :respect: en een leuk inhoudelijk interview! (y)

Ben benieuwd naar deze battle
 
dat stotteren was me nooit eerder opgevallen en heb toch wel vaker interviews met jeroen gezien.

gelukkig laat hij zich niet kennen en gaat hij gewoon door met zn ding

leuk interview
vind het dan wel apart dat ik het nooit echt heb opgemerkt als hij als mc op het podium staat? vaak staat er dan ook een fles bacardi naast ik denk dat dat wel helpt..... intreseerd me eigenlijk zoiezo weinig hoe iemand praat, zolang zijn tracks maar goed zijn en de zaal maar los krijgt vind ik het best
Werkzaam bij F.S.D.-events
hopend op de kaartjes:respect:
wil feesje nie misse!

verder leuke updatee!(Y)
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 13 november 2009 om 15:43:
Daar ken hij helemaal niets aan doen. Ik heb juist diep respect voor hem dat hij zich niet laat kennen omdat hij toevallig een spraakgebrek heeft. Meeste mensen die dat hebben zijn grijze muizen en zijn bang voor reacties. Ik vind het een beetje zielig als je daarmee de draak steekt, zelf heeft Jeroen er niet voor gekozen. Dus die slaat werkelijk nergens op Underground Soundz.

Uitspraak van hoeisiedan? op vrijdag 13 november 2009 om 16:10:
Precies. Achter je pctje kan je wel de man spelen en m te kijk zetten maar de man is toevallig wel ff 1 van de grondleggers van de hardcorescene gap! So fucking what als iemand een beetje stottert, met zn platen stottert ie je oren aan gort de 5e

Zwaar respect voor deze man en een leuk inhoudelijk interview!

:respect:
Wat een wereld van verschil, Jeroen op t podium en op de bank. Wat een kalme gast
Artiest {SHOWLIST artist 52485, 55752}
Uitspraak van Raving Butterfly op vrijdag 13 november 2009 om 15:52:
Trouwens sowieso apart om het ongemak van veel dj's te zien als ze daar op de bank zitten.

bij ophidian ook :P

maar goed des te knapper is het dat ze het doen toch?

btw het kan aan mij liggen maar ik vind dat ruffneck hier een beetje nors overkomt zie ik dat vekeerd?
 
Artiest {SHOWLIST artist 13438, 76468}
ik wist eigenlijk ni dat jeroen stotterd

mijn vader heeft dat ook en is echt niet gemakkelijk dan voor je eigen uit te drukken

dus respect voor jeroen
Uitspraak van :hyper:Moritz:hyper: op vrijdag 13 november 2009 om 16:52:
bij ophidian ook

maar goed des te knapper is het dat ze het doen toch?

Haast iedereen wel als je er echt op let. Maar ook wel logisch, zit je daar met een camera op je gericht. Schreeuwen, feesten en losgaan gaat makkelijker dan stilzitten of staan en jezelf een houding geven.


Uitspraak van :hyper:Moritz:hyper: op vrijdag 13 november 2009 om 16:52:
btw het kan aan mij liggen maar ik vind dat ruffneck hier een beetje nors overkomt zie ik dat vekeerd?

Vind ik niet
Edit: ik vind dat je dat verkeerd ziet, vind niet dat hij nors overkomt ;)
laatste aanpassing
Het is mij ook nooit opgevalle dat jeroen stottert
Ik stotter zelf ook een beetje,
Dus weet wel een klein beetje wat het is ....
:respect: voor jeroen (y)


Eventjes wat anders,
Ik moest wel :lol: toen Ruffneck op een gegeve moment zei;
*Wat verwacht je nou dat ik een leuk dansje ga doen ofsoo :lol:
 
Artiest Xim
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 13 november 2009 om 15:43:
Daar ken hij helemaal niets aan doen. Ik heb juist diep respect voor hem dat hij zich niet laat kennen omdat hij toevallig een spraakgebrek heeft. Meeste mensen die dat hebben zijn grijze muizen en zijn bang voor reacties. Ik vind het een beetje zielig als je daarmee de draak steekt, zelf heeft Jeroen er niet voor gekozen.

Precies:D

Ruffneck de grootste held van de hardcore scene:respect:

Neophyte ook veel respect voor.
Boeiend dat hij stottert! Neophyte zet altijd alles goed op de kop :respect: voor zijn tracks & acts (Y)
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 1 maart 2002 om 15:13:
btw het kan aan mij liggen maar ik vind dat ruffneck hier een beetje nors overkomt zie ik dat vekeerd

Ligt niet aan jou, zo'n gevoel kreeg Klapf! ook al.
Neophyte mag dan wel stotteren maar hij spreekt vloeiend hardcore!
Artiest Exodus
met drank op en op het podium praat hij een stuk beter :P
volgens mij heb ik al jaren geleden ergens gelezen dat Jeroen stottert. Maar leuk interview en veel respect voor deze heren
 
Uitspraak van marinoooo op vrijdag 13 november 2009 om 18:20:
Neophyte mag dan wel stotteren maar hij spreekt vloeiend hardcore!

:respect: !!!!
Echt een leuk interview!!
Uitspraak van ThemcQ op vrijdag 13 november 2009 om 18:23:
met drank op en op het podium praat hij een stuk beter

Dat gaat idd beter ja!:P ;)
laatste aanpassing
Zwaar respect voor deze man en een leuk inhoudelijk interview!
Uitspraak van actief op vrijdag 13 november 2009 om 15:54:
1 van de vragen: Worden jullie wel eens herkenT op straat?

Mooi... die zag ik ook even.. :-) Scherp ouwe.. echt vaag taalfouten in zo'n filmpje..!

Uitspraak van Raving Butterfly op vrijdag 13 november 2009 om 16:01:
Viel mij ook al op ja. Ach, het is dan ook maar partyflock, sluit goed aan op het niveau hier :P

Heb in de reacties al meer taalfouten gezien, dus je hebd gelijk ;-)

Uitspraak van dj Dominion op vrijdag 13 november 2009 om 16:38:
Download onze nieuwste mix-cd, "Hardcore Never Surrenders" GRATIS op
www.motr-djteam.com!!!
Met de allernieuwste en allerbeste Mainstream Hardcore, Live in tha mix!!!!

Greetz, M.O.T.R. dj Team

Wordt wel vervelend eigenlijk.. van mij mag PF hier keihard tegenoptreden..
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 186, 4228}
Topfeest! :yes:
 
Respect voor deze 2 helden _o_

Alsof dat 'stotteren' iets uitmaakt :s
The Prophet stottert ook. Is blijkbaar een kenmerk van tijdloze grootheden...
Uitspraak van Raving Butterfly op vrijdag 13 november 2009 om 17:15:
Haast iedereen wel als je er echt op let. Maar ook wel logisch, zit je daar met een camera op je gericht. Schreeuwen, feesten en losgaan gaat makkelijker dan stilzitten of staan en jezelf een houding geven.

Stotter zelf ook. De eene keer gaat het wat beter dan de andere keer.
Op het podium heeft hij vast een :bier:tje op. Dan gaat het lullen stukke makelijker :lol: , scheit aan de rest :)
Artiest Exomni
iedereen stottert, zonder dat je het zelf in de gaten heb, want je probeert wat uit te leggen en soms kom je nou eenmaal niet uit je woorden.

maar dik respect voor jeroen, en natuurlijk patrick (Y)
mooi interview :)
stotteren heeft me niet gehinderd eerder nog meer respect voor deze man gegeven :D
moet het maar doen daar eens ff in dat zeteltje zitten om die vragen te beantwoorden wetende dat er duizende mensen er gaan naar kijken.
:respect: :respect: :respect:
laatste aanpassing
Uitspraak van Ceken op zaterdag 14 november 2009 om 13:03:
stotteren heeft me niet gehinderd eerder nog meer respect voor deze man gegeven moet het maar doen daar eens ff in dat zeteltje zitten om die vragen te beantwoorden wetende dat er duizende mensen er gaan naar kijken.
Ga even een compleet topic wijden aan iemand z'n manier van praten, omg. (N) (N)

Verder , Nice filmpje (Y)
Knightvision is toch wel 1 van de beste aliassen van de hr ruffneck!
Uitspraak van oMENLaU op vrijdag 13 november 2009 om 20:13:
Heb in de reacties al meer taalfouten gezien, dus je hebd gelijk

Ik hep altijt geleik 8)

Uitspraak van hc4life op zaterdag 14 november 2009 om 03:26:
Stotter zelf ook. De eene keer gaat het wat beter dan de andere keer.
Op het podium heeft hij vast een tje op. Dan gaat het lullen stukke makelijker , scheit aan de rest

Vandaar dat we zoveel lullen op pf en zo weinig op feestjes ;)

Uitspraak van Exomni op zaterdag 14 november 2009 om 12:52:
iedereen stottert, zonder dat je het zelf in de gaten heb, want je probeert wat uit te leggen en soms kom je nou eenmaal niet uit je woorden.

Whahaha ik heb idd ook regelmatig ff een spraakgebrek ja :lol:
Uitspraak van Raving Butterfly op zondag 15 november 2009 om 17:04:
Whahaha ik heb idd ook regelmatig ff een spraakgebrek ja :lol:

vooral op die zondagen :P :roflol:
Uitspraak van Ceken op zondag 15 november 2009 om 17:25:
vooral op die zondagen

dat bedoel ik :P

Uitspraak van {EmiLE SCHAKELBAK} op zaterdag 14 november 2009 om 17:26:
Knightvision is toch wel 1 van de beste aliassen van de hr ruffneck!

Knightvision is eigenlijk een vrouw ;) of Discogs maakt een fout :P
Werkzaam bij Strength of Unity
Artiest Faniac
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 13 november 2009 om 17:08:
ik wist eigenlijk ni dat jeroen stotterd

als je schreeuwt door de Mic kan je nooit stotteren.. vandaar dat mensen ineens zo'n vertekend beeld krijgen :P

heb het vroeger ook gehad. gelukkig nu nooit meer :)

Uitspraak van Yolo Piloot op vrijdag 13 november 2009 om 21:15:
The Prophet stottert ook

Leuk interview, en stotteren of niet...De kwaliteit van deze man is KNALLEN!!! en dat kan ie als de beste!
 
tja precies
hier achter het scherm is makkelijk lullen
als je een camera op je bek hebt lul je wel anders
wel eens een rollenspel gedaan? zo stilvallen als iedereen je aan zit te kijken
 
er zijn veel ergere dingen dan stotteren

Uitspraak van japio1 op maandag 16 november 2009 om 13:14:
De kwaliteit van deze man is KNALLEN!!!

en daarmee is alles gezegd
Helaas niet meer aanwezig bij Nightmare :)

Volgend jaar beter :)
= benieuwd na de uitslag van de winactie:P
Uitspraak van Raving Butterfly op zondag 15 november 2009 om 17:04:
Vandaar dat we zoveel lullen op pf en zo weinig op feestjes

Met als excuus dat het geluid zo hard staat :lol:

Uitspraak van SMOKUM op zaterdag 14 november 2009 om 15:25:
Ga even een compleet topic wijden aan iemand z'n manier van praten, omg.

Gebeurt weer iets anders maar het gaat idd om de inhoud. Dat geld ook voor het gezeur over spel fouten

Vond het een leuk interview
 
Uitspraak van Exomni op zondag 15 november 2009 om 19:10:
Knightvision is eigenlijk een vrouw of Discogs maakt een fout

Is nog nooit de wereld in gebracht of het nou daadwerkelijk zij was of dat het toch gewoon Ruffneck was.

Maar 1 ding weet ik wel:
Ruffneck mijn grootste held(L) Zoveel gruwelijke producties/labels maar zoveel tegenslagen. Maar toch hard terugbijten en komen met Enzyme Records:respect: