Partyflock
 
­

Bass Solution · 28 November laatste feest in Area Sixzz, Dordrecht

gepubliceerd door , op
Zaterdag 28 november 2009 vind er in Club Area Sixzz te Dordrecht de derde editie van het feest Bass Solution plaats. NRG Events heeft dit feest twee keer eerder georganiseerd in de inmiddels legendarische locatie; Eventcenter Amigo’s, dit waren twee geweldige nachten in de nu gesloten locatie. 28 november is Area Sixzz de laatste keer “the place to be” voor iedereen die houdt van een feest met goeie deejays, gezelligheid en de lekkerste muziek! NRG Events gaat ook voor deze laatste keer zorgen dat het op Bass Solution aan niks zal ontbreken met het beste geluid en de mooiste licht en laser effecten! So be there!

De muziekstijlen die gedraaid worden op Bass Solution zijn; oldschool, Early Hardstyle, Early Rave, Early hardcore en Hardcore. Dit alles wordt gedaan in een perfecte opbouw zodat het een avond en nacht gaat worden welke je niet snel zult vergeten. De DJ’s die voor dit knallende feest gaan zorgen zijn ook deze keer uitgenodigd door de gastheren DJ Genius, bekend van onder andere de Pussylounge feesten en DJ OCD. De DJ’s die zij hebben uitgenodigd zijn o.a.: DJ Claudio Lancinhouse, deze Italiaanse DJ is bij de Early Hardcore fanaten zeker bekend door zijn releases op onder andere het Traxtorm label. De grote man uit de Zino, DJ Francois, neemt je op Bass Solution mee terug naar de gouden tijden van het Bonzai Records label met een uptempo retro set. DJ Kristof gaat je 28 november tijdens zijn set het onvervalste Club X gevoel geven met de lekkerste platen uit die tijd. Bass Solution wordt gehost door niemand minder dan de MC van de Marshall Masters en de resident van Slaves to the Rave; MC Da TMC!

De complete line-up voor Bass Solution is als volgt:

Claudio Lancinhouse Italië
Francois
Genius
Kristof België
OCD
Reza vs. Spete
Forentic vs. Renoz
Hosted by: MC TMC

Kaarten
Kaarten voor Bass Solution zijn alleen te koop aan de deur voor het lage bedrag van € 10,- euro. Let op! Er is voor dit evenement dus geen voorverkoop!

14 opmerkingen

Hebben er zin in!! :yes:
Dat wordt weer knalluh.. :bounce:
 
:bounce: een betere afsluiter ken je daar niet wensuh
gaan weer lekker los
ocd:respect:
laatste aanpassing
Uitspraak van Tumult op vrijdag 13 november 2009 om 12:35:
Waarom het laatste feest?

Ja ,snap het ook niet helemaal? gaat die tent dicht dan?
Even voor de duidelijkheid :)

Het wordt 28 november het laatste feest van NRG Events in Area Sixzz
Oh zonde, wat word jullie nieuwe stam-locatie dan?
laatste aanpassing
gezelligheid!!
 
Uitspraak van Fedde le Gabber op vrijdag 13 november 2009 om 20:24:
wat word jullie nieuwe stam-locatie dan?

STAMP-LOCATIE....... ;)
hopen op een sfeertje ala Oldschool Heroes :respect:
Uitspraak van Cruel Intentions op zondag 15 november 2009 om 14:55:
hopen op een sfeertje ala Oldschool Heroes

Idd :yes: