Partyflock
 
­ Nederland

Curasounds

anoniem gepubliceerd op
Curasounds
30 oktober 2009
Op vrijdag 20 november 2009 wordt voor de tweede maal Curasounds in de Rotterdamse Maassilo georganiseerd. Een feest voor iedereen die op Curaçao is geweest en iedereen die er maar al te graag naar toe gaat; of het nu voor stage of vakantie is. Ben je nog nooit op Curaçao geweest? Geen probleem! Vanuit Curaçao worden DJ’s Tico en Paco exclusief ingevlogen om samen met Gregor Salto achter de draaitafels te kruipen. Voor € 15,- laten zij je kennis maken met het stage- en vakantieland bij uitstek!
De voorverkoop is reeds gestart. Bij alle filialen van Free Record Shop en op www.curasounds.nl kun je een kaartje kopen. De kaarten kosten € 15,- per stuk. Meer informatie is te vinden op de website van Curasounds. Let op, de eerste editie was op de laatste dag uitverkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

‘Leuk reüniefeestje’
Organisatoren Ruud Nieuwmans en Arwin Rijstenbil zijn zelf twee oud-stagiairs die gedurende vijf maanden een stage vervulden op het Antilliaanse eiland. Ruud over Curasounds: “Het oorspronkelijke idee om een leuk reüniefeestje te organiseren is toentertijd ontstaan op
Curaçao. Door middel van Partyflock & Hyves zijn we eens gaan polsen of er überhaupt interesse was in dat ‘leuke reüniefeestje’. Verrassend genoeg stroomden de reacties en aanmeldingen binnen.” Arwin vervolgt: “Dat vroeg dus om een grotere aanpak dan we van tevoren hadden verwacht. Met ruim 1200 man in een uitverkochte Factory 010 was de eerste Curasounds meteen een groot succes!”



Win
Meld je vandaag nog aan voor de Curasounds winactie om kans te maken op één van de twee gastenlijstplaatsen die Partyflock verloot!

3 opmerkingen

Vette shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!! :D:D:D

Wordt weer een top feest :yes:

:respect: Curasoundsssssss :respect:
NICE RUUUDJEEEE :D:D:D:D
Gloeiende he eerste editie was mega vet.

Hoop dat de 2e net zo vet, dan wel niet vetter gaat worden. Het is dat ik weer terug ben op het heerlijke eilandje anders had ik zeker van de partij geweest :cheer: