Partyflock
 
­ Nederland

Kom je op 5 december je schoen zetten?

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 5 december zal in Het Rijk van de Keizer op geheel eigen wijze Sinterklaas worden gevierd. Net als thuis zal iedereen weliswaar zijn schoen zetten, maar ditmaal niet voor de kachel. Ook zullen er weinig Sinterklaas liedjes klinken, eerder hele dikke house beats. Misschien zou dat lekkers snoepen nog wel kunnen kloppen. Kortom op 5 december zal de volgende edite van Shoeless gaan plaatsvinden!

Inmiddels is Shoeless een bekend fenomeen geworden in Amsterdam en daar buiten. Met een festival afgelopen zomer en met meerdere volledig uitverkochte binnen edities afgelopen jaren, zal er op 5 december nog meer uit de kast worden gehaald om het enige blote voeten feest tot een absoluut gekkenhuis te maken! Het concept is volledig uniek, alle bezoekers zijn verplicht om bij de ingang, naast hun jas, ook hun schoenen uit te trekken. Dit zorgt voor een sfeer die je nergens anders kunt beleven, vanaf minuut een waant iedereen zich op een huiskamer feestje.

Ditmaal zal het volledig los gaan in twee zalen, met in beide area's een even grote installatie. Om te chillen is er buiten een grote verwarmde circustent neergezet van 200 m2. In deze chill zal dan ook weer de nodige (voet)verzorging aanwezig zijn, zo is er klankschaal- en gewone massage, een teen-reading, is Dr. R3HAB er en kunnen de schoenen veilig worden opgeborgen in kluisjes.

Muzikaal gezien zal er weer een blik Shoeless allstars worden opengetrokken. Olivier Weiter, Eke Evi en Lucatone van Bar 27, vaste waarde Global Nick, Neerlands trots Rauwkost en Moritz samen met Mr. Minoz onder hun pseudoniem Stiller & Laudruder mogen absoluut niet ontbreken. Zonder deze artiesten had Shoeless nooit kunnen uitgroeien tot wat het nu is

Naast de vaste waarden uiteraard ook nieuwe gezichten op Shoeless. Ditmaal komt Kareem Raïhani aantreden. De in Marokko geboren DJ is in 1996 ontdekt door legende Dimitri. Zijn stijl valt niet onder een bepaald genre, maar zoals hij het zelf beschrijft is het altijd zwaar dansbaar! Ten tweede; Mehdi Deyes. Deze DJ woont half in Ibiza en half in Amsterdam, heeft zelf een clubavond in de NL en in de Sugar Factory, kortom een echte housefreak!

Als iedereen zoet is komt de Sint misschien nog wel langs om een presentje in ieders schoen te doen. Kortom; schoenen uit, verkleed spullen aan en handjes in de lucht!

9 opmerkingen

2 jaar geleden @ swing inn :D
 
nee, slotje :[
 
lekker loop je daar met doorweekte sokken van al dat omgevallen bier :P
Uitspraak van verwijderd op donderdag 29 oktober 2009 om 16:17:
lekker loop je daar met doorweekte sokken van al dat omgevallen bier

:lol:
 
Werkzaam bij Bar27
Tof om te zien dat bij elk Shoeless nieuwsbericht de ruimdenkende visie van de hardcoreliefhebber zo naar voren komt :)
Put of your raving shoes!!
In the begining of december.
Touch down rave your socks off.
In the middle of a fucking rave.
laatste aanpassing
JEUJ!

I LOVE SHOELESS :bloem:
Artiest {SHOWLIST artist 35370, 49215}
I LIKE to be SHOELESS



All the TIME

tuut tuut tuut tu die dah!