Partyflock
 
­ Nederland

Energy Xplosion

anoniem gepubliceerd op
Energy Xplosion
25 oktober 2009
FeestEnergy Xplosion · Hardcore vs Hardstyle
Datumvrijdag 30 oktober 2009
LocatieQ
Aanstaande 30 oktober zal helemaal in het teken staan van een nieuw concept wat gebracht wordt door The Energy Events. De donkere tijd breekt aan en iedereen blijft warm en knus binnen op deze steeds korter wordende dagen. Maar om toch voor alle feest liefhebbers de nodige avondjes uit te brengen zal deze avond er één van zijn.

Zoals de meeste trouwe fans en liefhebbers wel weten staat The Energy Events bekend om zijn feesten zoals ‘The Energy of the Core’ en ‘Back To The Energy’. Maar wat zij deze keer brengen is een totaal iets andere combinatie, namelijk de stijlen hardcore en hardstyle op één dezelfde avond. Dus ben je niet zon diehard hardcore fan, dan kun je hier zeker terecht voor de nodigde hardstyle klanken.

Maar dat is nog niet alles, ook een zeer bekende hardstyle held uit Friesland viert dit jaar zijn 10 jarig bestaan als artiest. Niemand minder dan Da Pauli zal deze avond een zaal gaan vullen in het overbekende Club Q. Hij heeft alles uit de kast getrokken om er een smullende lijn omhoog van te maken zodat alle fans en feestgangers aan de nodigde trekken kunnen komen, en dit gezamenlijk met hem willen vieren. Een paar te noemen zijn onder andere Jones, Kevin Kaos, Diabolic en nog veel meer, maar het belangrijkste is dat Da Pauli zelf ook een setje weg gaat geven natuurlijk . Deze lokale en nationale helden zullen allemaal bij gestaan worden door ‘upcoming’ Mc Triggah.

Natuurlijk zullen er in de andere zaal ook de nodigde beats en basses ten gehore worden gebracht op dit nieuwe concept. Als hoofdact heeft The Energy Events gekozen voor niemand minder dan Partyraiser. Deze ‘men of steel’ weet pas echt wat mixen en scratchen is, en zal zijn uptempo style zeker door jullie oortje laten wapperen. Als toevoeging aan deze act komen o.a. Terrox, Thrillseekers, YoritFM en huis dj Fiore ook langs om jullie hun technics te laten horen. De gastheer van deze area zal de enige echt Mc Drip zijn die dit alles afmaakt tot in de puntjes.

Als laatste voor deze onvergetelijke avond zal de deurschade maar een kleine lauwsie 10 euro kosten, en er is geen voorverkoop. Deuren gaan open om 21:00 uur en zullen sluiten om 02:00, dus kom op tijd om het feest mee te maken tot in de late uurtjes anders heb je pech. Dus wil je er bij zijn, kom dan zeker 30 oktober naar Energy Xplosion.
Feel Free, Feel Energy.

5 opmerkingen

:D :cheer:

ps: verkeerde dj toegevoegd.. moet Jones zijn 8)
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 59588, 44129}
Heb er zin in.... :cheer: