Partyflock
 
­

Doe mee

gepubliceerd door , op
Heb jij ook zo enorm genoten van de hardere beats in de Pounding Grooves tent op Ground Zero Festival 2009? Of wat dacht je van de bij tijd en wijlen hardere trance geluiden die op de main klonken aan het begin van dit geweldige nachtelijke festival in Bussloo?

Was jij degene die niet weg was te slaan in de hardere area op Dance Valley Festival 2009, met name de HQ tent, of ben jij degene die op Mystery Land er al vanaf het prilste begin bij is, omdat je het begin van de Q-dance stage niet wil missen? Denk jij bij tijd en wijlen nog steeds met weemoed terug aan de tijd dat er elke maand nog een High Quality in de Melkweg in Amsterdam was? Dan is er 30 oktober dus een feest dat je niet kan en mag missen! Doe mee met D.­D.­O.­D.­!

De herfst is begonnen en de herfst betekent dat voor de ware Harddance liefhebbers de 17e oktober, het mekka van de UK Hardhouse sound, de Hardhouse Academy weer in Londen is. Menigeen reist dan of via de bustrip van www.partynight.com of per vliegtuig naar Engeland om dit fenomenale feest mee te maken. Vervolgens is er de week erna het geweldige Amsterdam Dance Event dat de stad weer muzikaal onveilig maakt. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kan je, je hier onderdompelen in een poel gevuld met elektronisch geluid. Nou kan Dawn of Dance zich zo voorstellen dat je na de oh zo heerlijke zomer met festivals en feesten te over, Hardhouse Academy en het grootse Amsterdam Dance Event, je na al dit harmonieuze geweld misschien even ontheemd voelt, maar wees gerust D.­D.­O.­D.­ will save the day.

Want wat is en niet duur en geeft de echte Harddance liefhebber nog steeds op geregelde basis zijn harder dance injectie?
Juist, dat is Dawn of Dance’s D.­D.­O.­D.­, dat op 30 oktober aanstaande een soort van ‘after-after-after’ party na zowel Hardhouse Academy als het ADE geeft in haar vertrouwde locatie De Trappist. Deze locatie staat bekend om zijn geweldige geluid, waar menige club jaloers op kan zijn. Voeg hierbij nog de strakke en chique inrichting met toch dat ongedwongen gevoel van jezelf kunnen zijn plus de beste harder dance sounds en je hebt de ingrediënten van D.­D.­O.­D.­ in een muzikale notendop.

Een nacht gevuld met de lekkerste beats, rustig beginnend met wat rauwe, funky Electro sounds, wanneer Morzzz laat zien dat hij ook een zachtere kant heeft. Maar ook deze kant is gevuld met zijn kenmerkende energie als hij opbouwt naar het stevigere werk. Hierna zal het illustere duo Coldfusion hun plaats innemen op D.­D.­O.­D.­ om je van stevige Oldschool naar de vroegere Hardtrance te laten dansen. Deze heren hebben veel muzikale kanten en staan in elke stijl hun mannetje, zoals ze ook de 30e weer ten gehore zullen brengen.

Tot slot betreedt niemand minder dan Karsten van Gijzen het draaitoneel. Deze DJ staat bekend om zijn enorm grote voorliefde voor de authentieke UK Hardhouse sound. Je voelt je alsof je in een club in Londen staat wanneer deze man de laatste twee uur van D.D.O.D. - the harder dance music voor zijn rekening neemt. Met alle liefde trakteert hij de partypeople op de legendarische Trade sound, compleet met ouderwetse Rave en House sounds, vocalen, acid, hoovers en Groove.

Kortom wanneer je zin hebt in een avondje schaamteloze harder dance doe dan mee met D.­D.­O.­D.­ Van 22:00 tot 04:00 uur, de entree is slechts €5,- , maar hier krijg je wel één gratis bier, wijn of fris voor terug. Check www.dawnofdance.com of www.detrappist.nl voor meer informatie. Hopelijk ben jij er ook bij op D.­D.­O.­D.­!

Tot slot nog even dit:
In december zal Dawn of Dance het 5 jarig jubileum van D.­D.­O.­D.­ gaan vieren. Dit mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, dus hou www.dawnofdance.com of de agenda van Dawn of Dance in de gaten. Het zou werkelijk geweldig zijn wanneer alle bezoekers die op een feest van Dawn of Dance zijn geweest in de afgelopen 5 jaar hier weer allemaal bij elkaar te zien om het glas te heffen op het vijfjarig bestaan. Dus trek je dansschoenen maar weer aan voor deze spetterende en bijzondere editie.

We take no prisoners…. We only converT.

11 opmerkingen

gekkeng blauwbeer.­
Ik ben als ik het goed heb die zaterdag er na vrij dus ik denk dat ik wel even langs wip!! Veelste lang geleden :cheer:
Klinkt weer helemaal goed ,idd even 'n reunie na HHA ...­
Gezellie !!!
Hiephoi we mogen weer :cheer:


Uitspraak van partymuisje :woepwoep: op dinsdag 6 oktober 2009 om 10:39:
Ik ben als ik het goed heb die zaterdag er na vrij dus ik denk dat ik wel even langs wip!! Veelste lang geleden

Zou echt vet gezellig zijn :lief: :yes:


Uitspraak van verwijderd op dinsdag 6 oktober 2009 om 11:56:
Klinkt weer helemaal goed ,idd even 'n reunie na HHA ...­
Gezellie !!!

:D:D:D :lief:
heel veel goede dingen gehoord over DDOD!

Heb jij ook zo enorm genoten van de hardere beats in de Pounding Grooves tent op Ground Zero Festival 2009? Of wat dacht je van de bij tijd en wijlen hardere trance geluiden die op de main klonken aan het begin van dit geweldige nachtelijke festival in Bussloo?

Ground zero Pounding Grooves tent (Mark EG - mc Flax 2 da max)
Wat een leuk stukkie tekst trouwens (y)
Ik ben er zeker te weten weer bij. Bring it on :cheer:
laatste aanpassing