Partyflock
 
­ Nederland

City Madness goes Amsterdam
Leipe shit ouwe

gepubliceerd door , op
City Madness goes Amsterdam
30 september 2009
De arena, Johnny Jordaan, de casa rosso fontein op de wallen, 020, tulpen uit Amsterdam, de Nooit-Zuidlijn, de glamour stilleto-run in de pc-hooftstraat,Mokum, old Amsterdam kaas, de Albert Cuyp, de gaypride, Koninginnedag, XXX, de dam, fashionweek, de 'leipe shit ouwe' tags, en natuurlijk dé enige club van Amsterdam; Escape Club op het immer drukke en gezellige Rembrandtplein.

Stuk voor steekwoorden die de madness van deze wereldstad aan tonen. Het hele jaar door staat de stad op z’n kop; vrijdag 9 oktober gaat de madness onverminderd door in Escape met de leipste housemuziek, de dikste vj shows en de leukste mensen!

City Madness staat voor alles wat wicked, weird, fashionably, trashy, not done, absolutely chique en van alles en nog wat is! Vele tegenstelling dus….Leipe shit ouwe, zo noemen ze dat in Amsterdam!
Maar pas op; in de Escape begeef je jezelf op heet Amsterdams terrein; de paparazzi ligt op de loer…This is City Madness!

Line up
Gregor Salto
Irwan
Deniche Verenigd Koninkrijk
Marc Benjamin
Rishi Romero
Anthony King & Dave O'Brian
MC Iceman
VJ Escapation

Escape
De Amsterdammers weten het inmiddels wel; Escape is the freaking place to be! Elk weekend staat deze uber – club – welke midden op het Rembrandtplein ligt - op donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag stampers vol! Met het grootste indoor LED scherm van Nederland op het podium en de dikste geluids en lichts technieken mag Escape zich absoluut tot de wereld top scharen. Ben jij als niet-Amsterdammer nog nooit in Escape geweest? Shame on you bitch! Zorg ervoor dat je City Madness niet mist, het beloofd namelijk wederom een drukke avond te worden.

VIP
Je weet zelluf! In Amsterdam hoor je er écht niet bij als je geen VIP tafeltje boekt. Dus ook vanavond staan de flessen Moët & Chandon, Wodka, en Hennesy te wachten totdat jij ze ontkurkt! Wil jij City Madness beleven vanaf het exclusieve VIP podium in Escape? Dat kan! Een VIP Tafel is voor 4 personen, en is inclusief versnelde entree, gratis garderobe, 1 Fles sterke drank, 4 softdrinks, fingerfoods, een persoonlijke VIP tafel op het VIP deck en persoonlijke bottle service. Wil jij met een groep van 10 of 20 personen komen vippen? Ook dat kan natuurlijk; Escape is namelijk de enige club met een VIP Cabana midden op de dansvloer; enkel voor de echte high rollers! Bel of mail voor informatie en reserveringen naar vip@your-republic.com of bel met de VIP Manager van Escape & City Madness op 06-504 62 922

Tickets
Is die VIP tafel toch net iets te leipe shit voor je portemonnee? Zorg dan dat je kaartje zo snel mogelijk haalt bij een van de Free Record Shops of Primera winkels! Online kan je ook tickets bestellen via http://www.escape.nl en http://www.ticketonline.nl. Kaarten kosten in de voorverkoop €13,-. De laatste kaarten worden bewaard voor de deurverkoop, maar kom vroeg, voordat de rij voor de Febo staat. De deuren worden open gegooid om 23:00 uur en worden pas weer dicht gedaan om 05:00 uur.

6 opmerkingen

Wordt leip!! ;)
Haha lekker feestje dus! Ben erbij hoor :D
Errug leip... ik hoorde van ingewijde dat Cohen ook dabei is ;-)
:cheer:
 
wat een belachelijke persbericht:p
De Amsterdammers weten het inmiddels wel; Escape is the freaking place to be!

8)