Partyflock
 
­

Confused Events invites

gepubliceerd door , op
Het is al weer enige tijd opvallend stil rond de Zeeuwse organisatie Confused Events. Op 24 augustus vond de laatste editie van het wekelijkse zomerse concept Monday Madnezz plaats in discotheek de Hooizolder in Westkapelle en het lijkt al weer een eeuwigheid geleden dat er voor het laatst alleen maar hardcore uit de speakers van deze discotheek knalde. Dat het een tijdje rustig is geweest is niet zonder reden…

Confused Events organiseert sinds 2005 regelmatig feesten in Zeeland en is hierdoor uitgegroeid tot één van de populairste organisaties die de provincie rijk is. Sinds het najaar van 2006 is discotheek de Hooizolder in Westkapelle, de vaste locatie van Confused Events, iedere maand het decor van een concept van de organisatie.

Of het nu komt door de recessie die de wereld in zijn greep houdt, het vele aantal feesten dat iedere week ergens in het land plaats vindt, of welke andere reden dan ook; feit is dat de bezoekersaantallen van de feesten de laatste tijd teruglopen en het steeds moeilijker wordt om kwaliteit te bieden. Aangezien Confused Events de kwaliteit van de feesten belangrijker vindt dan de kwantiteit, is besloten het aantal evenementen terug te brengen en niet meer iedere maand een feest te geven in de Hooizolder. Een planning voor de komende tijd is nog niet te geven, maar richtlijn zal zijn dat er om de maand een feest van Confused Events plaats zal vinden.

Hoe dan ook, op vrijdag 30 oktober presenteert Confused Events een nieuwe editie van Confused Events invites… Dit concept staat geheel in het teken van een bepaalde artiest die zijn of haar visie op de muziek van vroeger en van tegenwoordig laat horen. Op de eerste editie van 26 juni stond DJ Promo centraal en voor de komende editie heeft Confused Events niemand minder dan (Lady) Dana uitgenodigd om een exclusieve twee uur set te gehore te brengen! Al sinds het prille begin van de hardcore is Dana actief als DJ en momenteel richt zij zich weer steeds meer op de huidige hardcoresound. Dat Dana nog steeds bij de top hoort blijkt wel uit het feit dat ze een eigen zaal zal hosten op Thrillogy, 31 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Ondanks dat Dana ook bekend is als hardstyle-DJ zal ze 30 oktober alleen maar (early) hardcore ten gehore brengen. Terug naar haar “roots” dus!

Naast Dana zullen residents M-ystery, Blade en Demon uiteraard van de partij zijn op 30 oktober. Djexunz, Loudnezz en Tera-pi maken de muzikale invulling van de avond compleet. En aangezien het in oktober al weer ruim 4 maanden geleden is dat de Hooizolder volledig in het teken stond van hardcore, is dit een feest dat je zeker niet mag missen!

Kaarten voor Confused Events invites kosten € 10,-- en zijn alleen aan de deur van de Hooizolder te verkrijgen. Kom dus op tijd, om teleurstelling te voorkomen. Als vanouds zullen er weer bussen rijden van en naar Hooizolder. Alle info hierover is te vinden op de site van de discotheek, www.dehooizolder.nl en www.confused-events.nl.

4 opmerkingen

 
Uitspraak van n0uky op maandag 21 september 2009 om 18:50:
Zin innnn

Cker , al weer tijdje terug dat er een feest in de hooi is geweest :P
Hoppa, weer knalle:D