Partyflock
 
­ Nederland

Beach vs City Madness
Verplaatst naar Paard van Troje

gepubliceerd door , op
Soulmax & Your Republic bundelen de krachten om op zaterdag 19 september hét grootste INDOOR “strandfeest” van Den Haag te organiseren! Dit event stond eigenlijk geplanned als de afsluiter van Barefoot, maar doordat de gemeente op deze datum geen nachtvergunning kan afgeven is het hele circus verplaatst. Beach VS City Madness zal naar dé poptempel van Nederland met het dikste geluid van de regio verplaatsen; het Paard!

Omdat Beach Madness noodgedwongen een verhuis-move maakt, betekent niet dat de kwaliteit naar beneden gaat! Sterker nog; in het Paard kunnen we ook een top indoor beach party organiseren! Beach vs City Madness it will be baby ;)

Ook de line up zegt genoeg: dit gaat keiharde MADNESS worden! Doordat de nieuwe locatie wat kleiner is, hebben we de line up iets moeten inkorten…

Line up
ROOG
Hardwell
Quintino
Marc Benjamin
Bingo Players
Veron
One2mny
Deniche Verenigd Koninkrijk
MC Spyder

Reeds gekochte tickets Beach Madness
De kaartverkoop voor Beach Madness was al in volle gang! Doordat Beach Madness nu verhuist gaat de capaciteit van het event ook naar beneden, heb je nog geen kaarten; haal ze dan snel!
Je ticket die je gekocht hebt voor Barefoot blijft gewoon geldig voor het Paard. Mocht je onverhoopt toch niet (meer) willen komen, meld dit dan asap via info@soulmax.nl en we vertellen je hoe je je geld terug krijgt!

Kaarten
Voorverkoop voor het Paard is vanaf nu gestart. Kaarten kosten slechts €12.50.
Kaarten zijn verkrijgbaar online via www.soulmax.nl of bij 1 van de Free Record Shop Verkooppunten en Primera shops of via www.beachmadness.nl .
De minimumleeftijd is 18 jaar en ouder.

De deuren van het Paard openen om 22:00 uur en zullen open blijven tot 04:00 uur, kom vroeg om drukte aan de deur voor te zijn!

VIP
Mail voor VIP tafels naar vip@your-republic.com.

Paard
Het paard van Troje ligt midden in het centrum van Den Haag op de Prinsegracht 12. Parkeren kan in de aangegeven garages in het centrum. Volg de borden P Route.

5 opmerkingen

Niks mis mee :cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 60953, 58252, 45895}
leuke line-up!
Looking good, looking nice :cheer:
Altijd top house feestjes in het paard, Amsterdam AANWEZIG