Partyflock
 
­

Good Life festival moet noodgedwongen openingstijden aanpassen

gepubliceerd door , op


Door slechte communicatie vanuit Openluchttheater de De Goffert moet Good Life festival noodgedwongen haar openingstijden herzien. De vergunning is namelijk tot 23.00 toegekend waardoor er geen andere mogelijkheid is dan een uur eerder te stoppen. Daarvoor in de plaats zal het festival echter wel een uur eerder beginnen. Te noemen om klokslag 13.00. Het spijt de organisatie ontzettend, maar ondanks deze kleine tegenslag zijn er in dit bericht vooral positieve zaken te vermelden.

Onder het motto Good Life, Life is Good staat er aanstaande zondag namelijk een grandioze dag gepland in het Nijmeegse openluchttheater. Want na een zeer geslaagde eerste editie vorig jaar met lyrische reacties vanuit alle hoeken schreeuwde dit initiatief om een definitief vervolg. Zaken die werden geroemd waren de kneiters dikke tunes, de ontspannen sfeer, de gruwelijke locatie, het veelzijdige programma, een loepzuiver geluid, de oud Nijmeegse gezelligheid, de fraaie aankleding, als ook het lekkere eten, de intieme setting, het fijne publiek en meer van dat soort kenmerkende zaken. En om dan maar meteen met de deur in huis te vallen. Dit jaar wordt het beter. Want naast al dit alles is er muzikaal uitgepakt op twee breed geprogrammeerde podia waar namen als Jimpster, Benny Rodrigues, Nuno dos Santos, Cosmic Force, David Funk en vele anderen zullen rocken tot de mussen van het dak vallen.

Muzikaal is er een kleine verassing in de vorm van een derde stage waar de helden van Boom-shaka-lak Soundsystem klaar staan met de vetste dub, reggae en andere relaxerende klanken.

Maar naast muziek is Good Life meer. Alles op een rij.

Good Life comfort zone
Na een weergaloos Solar optreden in de vorm van Camping Comfort zone zal de gehele chill karavaan naar Good Life afreizen. Met de grootste zorg zal dit kleurrijke gezelschap de ultieme chill setting tot stand brengen. Verwacht een intiem laid back gebeuren waar de liefde vanaf spat.

Good Life prosecco brunch verzorgd door Willing Wheels
Van 13.00 tot (ongeveer) 16.00 kan er op Good Life festival worden gebruncht onder het genot van een gratis glaasje prosecco om zo de eerste bezoekers de kans te geven om direct op gang te komen. Natuurlijk ligt dit alles in de zorgzame handen van Good Life's vaste voedselrots in de Waalbranding. Te noemen Willing Wheels. Zij hebben een smakelijk brunch menu samengesteld. Good Life doet er hoogstpersoonlijk een scheutje bovenop en zorgt ervoor dat deze brunch mousserend wordt aangevuld met een heerlijk glaasje prosecco. Slaap dus lekker uit, sla dat ontbijt maar over en kom direct naar Good Life om je dag bruisend te beginnen.

Good Life Cocoon Coffee
Ook de Nijmeegse Cocoon coffee iconen zijn van de partij. Na weergaloze reacties op Have A Nice Day staan zij ook deze keer de hele dag paraat voor de beste koffie die je kan wensen. Senseo is een plaag. Proef het zelf!

Waalhalla skate ramp
De jongens van Waalhalla komen op Good Life een spetterende skate demonstratie geven en nemen een echte miniramp mee. Voor de mensen die enige ervaring hebben is er de mogelijkheid om onder professionele begeleiding een skate poging te wagen! meer info hier

Good Life afterparty
Maandag bestaat niet! Als de laatste beat gedraaid is heeft Good Life festival nog een kleine intieme after geregeld in Waalhalla waar de mogelijkheid is om nog even flink na te dansen. Hier zullen de vaste Good Life dj's een laatste definitieve veeg uit de pan geven om zo het festival seizoen officieel af te klappen. Kaarten zijn voor 5 euro te koop bij de ingang.

Eten
Willing Wheels staat de hele dag klaar met een divers aanbod aan voedzame substanties. Gezonde trek of zin in een vette hap? Alles is aanwezig dus dat is geregeld.
Pinnen
Op het terrein kan gepind worden. Toch is het ook raadzaam om voor de zekerheid voldoende cash mee te nemen.

Sigaretten
Je kan geen sigaretten kopen. Voor alle rokers dus de tip om voldoende rookwaar mee te nemen.

Al met al heeft Good Life een dag in petto waar iedere rechtgeaarde levensgenieter mee uit de voeten kan. Sluit dit festival seizoen dus in stijl af en mis het niet.

Extra aandachtpunt
Wanneer je kaarten in de v.v.k koopt, zorg er dan voor dat je meerdere kaarten besteld. Je betaalt namelijk een transactie fee per bestelling. Hoe meer kaarten je koopt hoe goedkoper het dus wordt.


Info: www.goodlifefestival.nl
Good Life stage:
Jimpster (Freerange)
Benny Rodrigues & Darko Esser
Nuno dos Santos & Pitto
Brent Roozendaal
Raoul Santos (live)
Alex Jansen

Life is Good stage:
Cosmic Force (live)
db (live)
Zuurkool met vette jus (live)
Apzolut (live)
David Vunk
Digital Scaramouch
Element: Destruction
Alejandro Ríos
King Pin

11 opmerkingen

Super!!!!

Extra aandachtpunt
Wanneer je kaarten in de v.­v.­k koopt, zorg er dan voor dat je meerdere kaarten besteld.­ Je betaalt namelijk een transactie fee per bestelling.­ Hoe meer kaarten je koopt hoe goedkoper het dus wordt.­

Moest van de week kaarten bestellen voor Reloaded. En daar zijn ze van mening dat als je via internet 4 tickets besteld dat je dan 4 x € 3,- af mag rekenen aan fee.

Fucking bullshit verhaal!

Vraag me nog steeds af wat ik voor extra's krijg voor die 3 euro aangezien ik de kaartjes ook al zelf uitprint dus ticketpapier hoeven ze ook al niet meer aan te schaffen.

( Zo dat lucht op :vaag: )
laatste aanpassing
 
die tijd zal ook wel veel te maken hebben met het gezeik van de buurt rondom goffert... maar goed uurtje eerder beginnen en afgelopen zijn is denk ik voor de meeste niet zo'n groot probleem.

Extra aandachtpunt
Wanneer je kaarten in de v.­v.­k koopt, zorg er dan voor dat je meerdere kaarten besteld.­ Je betaalt namelijk een transactie fee per bestelling.­ Hoe meer kaarten je koopt hoe goedkoper het dus wordt.­

lijkt wel alsof ze nog een hoop kaarten willen verkopen...


Uitspraak van wsx op dinsdag 1 september 2009 om 14:19:
Vraag me nog steeds af wat ik voor extra's krijg voor die 3 euro aangezien ik de kaartjes ook al zelf uitprint dus ticketpapier hoeven ze ook al niet meer aan te schaffen.­

niks! het gaat erom dat winkeltjes en sites er ook nog wat aan verdienen dacht ik.
Uitspraak van wsx op dinsdag 1 september 2009 om 14:19:
Moest van de week kaarten bestellen voor Reloaded.­ En daar zijn ze van mening dat als je via internet 4 tickets besteld dat je dan 4 x € 3,- af mag rekenen aan fee.­

en de matrixx maar lachen, want zij krijgen de kickbackfee. Oftewel, je wordt nog steeds uitgezogen bovenop de standaard kosten van het kaartje. In het geval van dit feestje netjes dat ze het wél eerlijker regelen en duidelijk communiceren (y)
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 1 september 2009 om 14:28:
het gaat erom dat winkeltjes en sites er ook nog wat aan verdienen dacht ik.­

Dat is ook niet erg maar het moet wel binnen proporties blijven.


Uitspraak van Thom-ass [Neetjur Wan 2002 - 2010] op dinsdag 1 september 2009 om 15:37:
en de matrixx maar lachen, want zij krijgen de kickbackfee.­ Oftewel, je wordt nog steeds uitgezogen bovenop de standaard kosten van het kaartje.­ In het geval van dit feestje netjes dat ze het wél eerlijker regelen en duidelijk communiceren

Tja, is helaas maar 1 remedie tegen. Geen kaartje kopen.
 
ach...
leuk is anders ... maar wat is een uur minder tegen over 12 uur echte een leuke tijd te hebben :)

wij hebben er zin in !
Uitspraak van wsx op dinsdag 1 september 2009 om 14:19:
Moest van de week kaarten bestellen voor Reloaded.­ En daar zijn ze van mening dat als je via internet 4 tickets besteld dat je dan 4 x € 3,- af mag rekenen aan fee.­

Fucking bullshit verhaal!

Vraag me nog steeds af wat ik voor extra's krijg voor die 3 euro aangezien ik de kaartjes ook al zelf uitprint dus ticketpapier hoeven ze ook al niet meer aan te schaffen.­

Mee eens!
Das bij Ticketonline.nl ook. Ik heb nog nooit problemen gehad met kaartjes bestellen o.i.d, maar ik vind het ook bizar dat je een fee per kaartje moet betalen :/
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 1 september 2009 om 14:28:
lijkt wel alsof ze nog een hoop kaarten willen verkopen...­

We hopen zeker nog een hoop karten te verkopen. Desalniettemin ziet de organisatie dit niet als trigger om extra kaarten te kunnen verkopen.
Het is eerder een attentie naar de bezoekers toe.

Dus koop je je kaarten in de vvk, zorg er dan voor dat je meerdere kaarten per bestelling koopt.
laatste aanpassing
"een uur eerder beginnen" (y)
"dub, reggae" :-)
"kneiters dikke tunes" :yes:
"Maandag bestaat niet!" :no:
"Alles is aanwezig" :yes:

:bounce:
laatste aanpassing
VEEEEEETTTT!!! Wordt weer hous'n :bounce::cheers:

nou nog ffzorgen dat dekater niet zo huge is als vorig jaar :rot::rot::bleeeh:

TILL SUNDAYYYY!!