Partyflock
 
­ Nederland

Samen dansen op zee

gepubliceerd door , op
Samen dansen op zee
21 augustus 2009
FeestTouch @ the sea exclusive · 2 year anniversary
Datumzaterdag 12 september 2009
LocatiePier Site
Het is bijna zover! Touch @ the sea exclusive - 2 your anniversary op de Pier in Scheveningen waarover zoveel over wordt gesproken en in 2007, het eerste feest, binnen korte tijd was uitverkocht. Touch @ the sea exclusive wordt vanwege het tweejarig bestaan van Touch Events extra groots neergezet. Pier in Scheveningen zal op zaterdag 12 september 2009 niet meer te herkennen zijn. Weer terug op een unieke locatie waar het allemaal begonnen is en waar mensen nog met heimwee op terugkijken. Op deze unieke en intieme locatie wordt wederom een exclusief en uniek feest georganiseerd dat zijn weerga niet kent.

Dance, theater en film zal op een theatrale wijze de bezoekers gaan verrassen. De club, electric en trancemuziek van de krachtige line-up met maar liefst 6 top-DJ's uit verschillende hoeken van de dansscene gaan jou meenemen naar een wereld vol warmte, verrassingen, respect en gelijkwaardigheid. De organisatie heeft allerlei positieve verrassingen bedacht, waar je achteraf alleen maar van zal zeggen dat het jou een goed gevoel heeft gegeven. Iets waar het in het leven uiteindelijk toch om draait, gelukkig te kunnen zijn. Bekijk ook het verslag van toen op http://www.touchevents.nl/touchatthesea/indexterugblik.htm rechtsonder wat een geweldige impact dit feest bij de bezoekers gaf en we de prijs kregen van het meest vernieuwende danceconcept van 2007.

Eén van de eilanden van de Pier verandert in een sfeervol decor met een doordacht lichtplan. In 1 area zullen Santito, Roch, Ko-c, Block & Crown, Marcel Gieskes en Joia Vita je meenemen met muziek die hen inspireert. Alles wordt ondersteunt door twee vocals en mc's: Mai en mc J. Deze zwoele nacht staat naast het tweejarig bestaan volledig in het teken van verbinding en gelijkwaardigheid en elke bezoeker wordt als VIP behandeld. Het enthousiasme en de passie bij de organisatie wordt vaak genoemd als belangrijkste reden direct kaarten te kopen of om spontaan diensten of producten aan te bieden.

Een feest met gevoel, anders, waar stijl, klasse en een positieve boodschap de boventoon zullen voeren. Dus heb je een zware depressie, na dit feest ben je herboren! Go with the flow met andere leuke mensen onder de sterrenhemel van Scheveningen, waarbij het niet uitmaakt wat je bent of doet, maar wie je bent als mens. Deze avond kan je echt 100% jezelf zijn met als belangrijkste boodschap dat alleen jij bepaalt hoe je dit feest gaat ervaren. Geniet van alleen maar leuke mensen, een line-up om van te smullen, de vette locatie etc. Direct bij de entree op de rode loper zul je al het gevoel krijgen dat je echt welkom bent. Ervaar zonder dat iets moet, hoe totaal-uitgaan ook kan. Beleef de vibe die velen deze avond zullen ervaren. Hoe zal het voelen om een hele avond positieve impulsen te beleven? Dat is de kracht van deze organisatoren, die geloven in een betere wereld waar mensen elkaar respecteren en altijd uitgaan van situaties waarin we elkaar aanvullen. En blijkbaar geloven ook de vele bezoekers die inmiddels een kaart hebben gekocht hierin. Ze komen overal vandaan waaronder Engeland, Duitsland en Belgie.

Pier is een knusse locatie en heeft een groot buitenterras waar vele loungebanken staan en met een gezellige binnen locatie die passend bij het thema prachtig versierd zal worden. Laat de wind door je haren waaien en geniet van het prachtige uitzicht over de Noordzee. Snuif de zilte zeelucht op en zie met het blote oog de vissersschepen de Scheveningse haven binnenlopen bij een ondergaande zon. Zodra je je blik 180 graden draait ontdek je het unieke uitzicht van de boulevard en het monumentale Kurhaus. Misschien is het het ook een goed idee om er gelijk een lekker weekend Scheveningen van te maken.

Touch @ the sea exclusive is dus niet zomaar een party. Originaliteit, kwaliteit, exclusiviteit, intimiteit en een onovertroffen sfeer waar de organisatie voor staat, zullen ervoor zorgen dat je deze avond niet gauw zult vergeten. Voor de echte liefhebber die echt eens wat anders wil dus absoluut een must. Een feest als dit maak je niet vaak mee en door het beperkt aantal kaarten en de intieme locatie blijft het exclusieve karakter bewaard. De avond begint lekker vroeg om alle dj's voldoende draaitijd te geven: 20.00 uur en wees op tijd. Want iedereen die voor 21.00 uur binnen is, maakt kans op een gratis overnachting in het fameuze vijfsterrenhotel Kurhaus.

Meer info vind je op de site. De kaarten zijn wat duurder dan normaal, maar dat zal je terug zien in de verzorging, entertainment en aankleding. Om het voor mensen toch aantrekkelijk te maken hebben we een earlybird-actie t/m 7 september van 7,50 euro per ticket (alleen bij Easyticket). De prijs komt dan op € 32,50 euro (normaal 40,-). Om het intieme karakter te behouden zijn er maximaal slechts 450 tickets beschikbaar, waarvan er al 40% verkocht zijn, dus ga op zeker en bestel je kaarten snel. Het eerste feest was volledig uitverkocht en is zelfs verhandeld op Marktplaats. Meer (verkoop)info is terug te vinden op www.touchevents.nl. Als je het in je partyflockagenda zet maak je ook nog eens kans op vrijkaarten. Je wordt dan automatisch geïnformeerd. Aan de deur wordt alleen verkocht als er nog kaarten beschikbaar zijn of als het weer zo goed is dat er meer mensen op het terras terecht kunnen. Dat laatste kan pas op de dag zelf bekend worden gemaakt.

7 opmerkingen

 
wordt een superfeest: de bom van Scheveningen!
wel meegemaakt op zee,,vorige zomer op un oude zee koter,rechen en storm,na reche komt zoneschein,mooi gezicht met de voorsteve in het water,was leuk,,ha
laatste aanpassing
 
Gaat een toppertje worden :bounce: