Partyflock
 
­ Nederland

Sinnin’ Events met 4 nieuwe feesten in Club CarpeDM
V.I.P. win-actie!

gepubliceerd door , op
Sinnin’ Events met 4 nieuwe feesten in Club Carpe DM + V.I.P. treatment win-actie!

Na een zeer geslaagde 1e editie van Erotic Heaven (White & Silver Edition) afgelopen 20 mei in Club Carpe DM komt Sinnin’ Events op 22 augustus terug! Voor deze 2de editie zal de Sinnin' crew, het toch al zo mooie Carpe DM, nogmaals tot een waar paradijs omtoveren!



Sinnin' Events @ CarpeDM

Erotic Heaven - Summer Ibiza Edition

Erotic_Heaven. Erotic_Heaven. Voor het zuiden van het land is dit het laatste weekend van de bouwvak. De rest van Nederland heeft er net weer een weekje of wat op zitten. Dus berg je "hot sexy summer wear" nog niet op, want Club Carpe DM zal deze avond omgetoverd worden tot een spetterende beach club waar het op deze zomeravond goed toeven is. Hoe dit er precies [location=7228]{Locatie met ID 7228 bestaat niet!} zal gaan zien, moet voor nu nog een verrassing blijven!!

De dj's zullen je met hun summer-sound weer mee terug nemen naar die lekkere holiday. Maar, mocht je nog niet op vakantie zijn geweest of niet gaan, dan is dit de perfecte avond om toch nog lekker met een vakantie gevoel los te gaan en je te wanen op dat zonnige zuidelijke eiland Ibiza waar de nachten heet en lang zijn... Natuurlijk zal het entertainment weer hot en sexy zijn en zijn er ook lekkere shooter-girls en boys!! Bij dit thema “Summer Ibiza Edition”, zal het kledingvoorschrift hot sexy summer wear zijn. Club-Wear.nl Hier zal deze avond streng op worden toegezien!! Om lekker te chillen is de VIP-room voor iedereen toegankelijk all night long! Voor gebruik van de verschillende jacuzzi's zal er voor 5 eurie een waterproof jacuzzi-bandje verkrijgbaar zijn.

Ook de line up is door deze frisse organisatie weer zorgvuldig uitgekiend. In area 1 draaien bijvoorbeeld: Ed Mission, D.J.E.F., K-C, Ko-c, MEM., Ruben Vitalis en het CarpeDreaMteam. In area 3 vertonen Dali, Michael Saint, Miss Amy, Mandy D en Liquid resident Santos hun kunsten.


De voorverkoopprijs is € 11,50. Aan de deur zal de entree € 14,50 zijn.

Sinnin’ Events heeft deze zomer niet stil gezeten.
Ze hebben Ed Mission en Miss Amy aan de organisatie weten te koppelen d.m.v. een residentie op de Erotic Heaven feesten. Bij het zoeken van resident dj’s waren het ‘feest element’, de ‘interactie met het publiek’ en natuurlijk de ‘draai kwaliteiten’ één van de belangrijkste voorwaarden. En als er een dj is die daar aan voldoet, is het dj Ed Mission wel. Overal waar hij draait is het feest! Met zijn eigen sound en remixen laat hij vaak het spreekwoordelijke dak eraf knallen. Verleden jaar had hij nog een dikke hit met het door hem geproduceerde “It’s Your Bitch”. Maar ook nu is hij weer bezig met een aantal vette nieuwe tracks dus we gaan zeker nog veel meer van dit feestbeest horen.

En dan Miss Amy, deze mooie, gezellige miss heeft zich ontwikkeld tot een dj van niveau. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Haar roots liggen bij afterclub Rixy, maar ook bij Club Carpe DM is ze zeker van vaste waarde. Ze staat o.a. ook vaak geboekt bij Crazyland, B.I.T.C.H. en jl. zaterdag 1 augustus zette zij weer een geweldige set neer bij Kinky on the beach. Maar ook met haar eigen White Friday timmert ze lekker aan de weg..


Erotic Heaven Scary Halloween

Erotic_Heaven_Scary_Halloween
Op zaterdag 31 oktober zal de 3e Erotic Heaven plaats vinden met het zeer toepasselijke thema: Scary Halloween. De line-up zal op 22 augustus bekend worden gemaakt. Tevens gaat dan ook de early bird actie à € 10 van start.


Ed Mission pakt uit

Ed_Mission_pakt_uit
Zaterdag 5 december geen Erotic Heaven maar wel een Sinnin’ party. En wel Ed Mission pakt uit Op deze sinterklaasavond zal Ed Mission jullie verrassen met een dikke line-up! Hoe dat gaat uitpakken blijft nog even een surprise.. Maar Ed kennende gaat dit zeker de moeite waard worden. Speciaal voor deze avond zal Ed Mission een cd mixen met zijn vetste tracks die iedere bezoeker na afloop mee zal krijgen.


Erotic Heaven - One Year

Erotic_Heaven
Woensdag 12 mei 2010 dan is het weer een jaar geleden dat Sinnin' bij Club Carpe DM begon. Ook dit jaar zal Sinnin’ er weer voor zorgen dat de avond voor hemelvaart een geslaagd stapavondje wordt. Sinnin' zal haar birthday zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan!


Win-actie: Wil jij ook kans maken op een avondje samen met 3 vrienden VIP-gast te zijn met een V.I.P.-treatment inclusief een lekkere fles bubbels, al dan niet in de 6 persoons jacuzzi, op een van de Sinnin’ party's?

Het werkt als volgt:

Zet alle party's van Sinnin’ in je Partyflock agenda op zeker.


Bij het eerst volgend Sinnin' feest krijg iedereen bij binnenkomst een lot. Bewaar dit papiertje goed want rond de klok van 2:00 uur worden 3 nummers getrokken. Is dit jouw nummer en heb jij ze daadwerkelijk in je Partyflock agenda staan, dan krijg jij met je introducés een complete VIP-treatment op de volgende Sinnin’ party.


Sinnin’ Events staat voor betaalbare feesten met goede line-ups. Heb je iets te vieren met een groep dan is ook mogelijk om het VIP-deck gedeeltelijk af te huren. Voor vragen of mogelijkheden hierover mail naar ellen@carpedm.nl



Check voor alle evenementen de Carpe DM agenda:

3 opmerkingen

 
[albumelement=70158432]{element is niet toegankelijk}
Omdat Sinnin' Events garant staat voor mooie line-up's voor een betaalbare prijs, hebben we voor a.s. Zaterdag (Erotic Heaven Summer Ibiza Edition) Johan Gielen toegevoegd. Een super lekkere aanvulling, als je het ons vraagt.
laatste aanpassing
 
Super line up!!
Hier ben ik bij, altijd gezellig de party's in CarpeDm!!

Sinnin!
Lekkere dikke feesten weer!!! Goed bezig Sinnin en CDM!